Ламинат Версай Клас 33

Ламинат Версай Клас 33

Ако искате да си купите висококачествено и евтино подово покритие, подобно на истински паркет от изкуствен паркет, вида ламинат Versal 33 е това, от което се нуждаете.

Версай е име, което говори за себе си. В тази кралска резиденция във Франция, известна с луксозния си интериор, беше първият път да се използва паркет. Първо беше примитивен "зиг-заг" и "рибена кост", но от седемнадесети век започват да се появяват художествения паркет с разнообразие от уникални орнаменти. Той беше сгънат от дъски с сложна форма. Изборът на материал е не само важни дървесни видове, но също така tsvet.Trebovalas изключителна прецизност на тези майстори, за да се поберат паркетни дъски, да ги сгънати в едно изображение. Това беше невероятно скъпо.Седемнадесети век отдавна е в миналото и нашата цивилизация се развива. Ето защо в наши дни можете да си купите ламинат от Версай за доста разумни пари и да получите уникална възможност да видите отлична имитация на паркет в кралски стил у дома. Силата клас 33 гарантира дълготрайност на обслужването не само у дома, но и в помещения с голямо натоварване. Този качествен ламинат, получен чрез удебеляване на защитното покритие и специален амортизиращ слой, който абсорбира ударно натоварване. Също така има висока устойчивост от замръзване, която позволява да се използва в помещения с отрицателна температура. В допълнение, ламинат Версай 33 клас е устойчив на влага, домакински химикали и ултравиолетови. И ако решите да го купите, можете спокойно да се насладите на красотата на вашия под, който няма прах, тъй като, като се съди по обратната връзка на купувачите, той има невероятно антистатично свойство. Ето защо, някои алергични лекари, които познават тази характеристика на ламината, препоръчват на пациентите си да използват такова подово покритие.Ламинат Версай (Versale) Клас 33 е направен във формат, който ламинирани плоскости са същите, както на размера на паркет - 30 х 30 и 25 х 25. Повърхността на стил текстура наподобяваща естествен дървен материал. V-образната фаска създава илюзията за ставите, което дава още по-голяма прилика с паркета. Дъските са изработени от плътна HDF плоча от дървесни влакна с дебелина до 12 мм, използваща най-новото оборудване.

Важно предимство е, че ламинат Версай (клас 33) е лесен за сглобяване. Можете да го стекате на всеки етаж - както на борда, така и на бетон. Заключването на натискането на стрелката до такава степен улеснява монтажа на ламината, което можете да монтирате сами, като по този начин намалите разходите за ремонт.

Най-популярни са следните видове ламиниран паркет - дъб Polar, Мартиника, Oak Alpine, Extravaganza дъб, Antilla, Oak Presto, Шалер, Oak Богати, Walnut Природни, Oak Тирол, Антигуа, Oak Антични, Walnut Тъмни, дъб стил, Oak Модерни, Royal, Villagio , Oak Рейн, Бретан, Oak Монреал, шампанско Oak империя, White Одер, класически дъб, дъб Елзас. Достатъчно богат избор на орнаменти и цветове, така че ламинат Версай (33 клас) ще бъде в полза на много купувачи. И ако цената е объркваща, просто погледнете го и реалния паркет и ги сравнете с цената. Гледката е една и съща, а цената на материала, инсталацията, грижата - огромна разлика.

Изборът на 33 клас на дълготрайност означава практическа гаранция, че пода ще изглежда перфектно от много години. Ламинат Версай е стилно подово покритие, което прилича на естествен паркет под полуматов лак, с украшение и цвят за всеки вкус. Лукс, красота, издържливост, удобство при инсталиране и употреба - изборът на тези, които купуват Versale.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полагане на ламинатПолагане на ламинат
Изберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнятаИзберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнята
Изберете нов етаж Дебелината на ламината и основата под ламинатИзберете нов етаж Дебелината на ламината и основата под ламинат
Ламинат 32 class - спецификации, цени, коментариЛаминат 32 class - спецификации, цени, коментари
Ламиниран паркет, ламиниран паркет Технология на ламиниран паркетЛаминиран паркет, ламиниран паркет Технология на ламиниран паркет
Как да изберем подови настилки от ламиниран паркетКак да изберем подови настилки от ламиниран паркет
Ламинат или линолеум? Невероятният избор на най-добрите подови настилкиЛаминат или линолеум? Невероятният избор на най-добрите подови настилки
Обратна връзка за laminate germany tech versaleОбратна връзка за laminate germany tech versale
Обратна връзка за ламинат бърза стъпкаОбратна връзка за ламинат бърза стъпка
Ламиниран паркетЛаминиран паркет
» » Ламинат Версай Клас 33