Ламиниран избелен дъб във вътрешността, отколкото този цвят е интересно?

Ламиниран оттенък на бял дъб

Този ламинат прави светлината на стаята

Избеленият дъб, като подови материали, е известен от дълго време. Неговите отлични качества и свойства привличат и сега привличат много потребители. Силата на дъба е известна, обработваната повърхност по специален начин става необичайна, подчертавайки структурата на дървото. За какво се обработва материалът със специални разтвори и след това се покрива с лак. Най-удивителното е, че повърхността не изглежда лакирана. Но, както много естествени материали, дъбът има висока цена, която не е достъпна за много потребители. И искам да живея красиво и удобно. Ето защо, производителите на материали за подови настилки, или по-скоро ламинат, в момента предлагат опция, където цветът е избелен дъб.

Избирайки този тип подови настилки, е необходимо да се вземат предвид два фактора, които са може би най-важните. Първата е практичността на лека повърхност. Не е тайна, че прахът не е много забележим на светъл фон. Вторият - светлите етажи изглеждат престижни, ефективни и дори благородни. Освен това е необходимо да се добави тук и чисто визуално разширяване на пространството, където има леки подове, което е важен фактор в малките стаи по размер.Но ако говорим за нюанси на избелен дъб, всички от тях, и това е доста широк диапазон от сиво до розово, принадлежат към категорията на хладните цветове. Ето защо е необходимо тази подова настилка да се съчетае внимателно. Въпреки че дизайнерите твърдят, че напротив, такива цветове са най-лесни за комбиниране с други. Тук можете да използвате контраст или пълна комбинация. Например, пълна комбинация е когато мебелите се поставят в стая, изработена от дъб, планинска лиственица или бяла пепел. Но имайте предвид, че всички мебели трябва да бъдат направени от един единствен материал.

Що се отнася до контраста. В този случай избеленият дъбов ламинат ще изглежда страхотно с мебелите от махагон. Това е една невероятна комбинация, която веднага подчертава два типа дърво.Спокойният цвят на избеления дъбов ламинат е идеален за една спалня

Разбира се, няма смисъл да се говори само за един елемент на дизайна, защото трябва да изберете всичко в комплекса. Например, не само може да се вземе предвид връзката между пола и мебелите, а други повърхности ще играят важна роля тук. Например, стените. С какво се съчетават по-добре, с пода или с мебели? Това е въпрос на въпроси.

Ето защо, професионалните дизайнери се опитват да сглобят всичко. Ето само няколко опции. Интериор с характер: ламиниран избелен дъб, сиви стени и мебели, изработени от махагон, особено човек може да различи червен диван.

Бял интериор: тук е необходимо да се подчертае сиянието на подовата настилка, като се използват някои елементи от бял дизайн. Например, възглавници, покривки за маса, завеси и т.н.

Метален дизайн - комбинацията е доста противоречива, в която има метални елементи. Например дръжки от бронз, свещници, лампи с различни форми и дизайн. Можете да инсталирате мебели, обшити с метални ленти. Отличен ще изглежда в такива интериорни стъклени мебели.

Здравината на стаята в комбинация с избелен дъб ще изглежда черно. Разбира се, няма нужда да се използва такъв интериор в жилищни помещения, но в офиса на главата ще изглежда много солидна. Ако добавите малко лилаво-виолетово декор, то само ще подчертаете здравината на стаята.

Изненадващо, ламиниран избелен дъб в интериора изглежда добре с топли дървесни видове, които в оттенъци са почти еднакви, но имат различна тоналност. Например, вратите от планинската лиственица са перфектно съчетани с избелен дъб. Различните композиции от две противоположности могат да създадат различни природни примери. Това разширява възможностите и увеличава броя на опциите, които можете да използвате по свое усмотрение. Има също и тъмни нюанси сред ларвите, които също съвпадат перфектно с избелятия дъбов ламинат, въпреки че е необходимо да изберете цвета на стените по-внимателно. Като опция, лилав тапет.

И последното нещо, за което исках да обърна внимание. По принцип, ламинат за избелен дъб може да се използва при всяко проектиране. За всяка посока на стил той ще даде специален рекорд, романтика. И в класически стил, такова подово покритие ще създаде образ на историчността. Но имайте предвид, че избеленият дъбов ламинат задължително трябва да се комбинира с други повърхности в комплекса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериорТайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериор
Изберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнятаИзберете ламинат, който е устойчив на влага в кухнята
Ламинирано бяло пепелно растителност и красотаЛаминирано бяло пепелно растителност и красота
Ламиниран паркет, ламиниран паркет Технология на ламиниран паркетЛаминиран паркет, ламиниран паркет Технология на ламиниран паркет
Къде да започнете полагане на ламиниран паркет инструкция за полаганеКъде да започнете полагане на ламиниран паркет инструкция за полагане
Субстрат под ламинат на топъл воден подСубстрат под ламинат на топъл воден под
Ламиниран паркетЛаминиран паркет
Ламинат 33 клас 12 мм - протеко предимствоЛаминат 33 клас 12 мм - протеко предимство
Линолеум, ламинат или плочки? Търсим идеалното решение за кухнята!Линолеум, ламинат или плочки? Търсим идеалното решение за кухнята!
Бял дъб Цветова комбинацияБял дъб Цветова комбинация
» » Ламиниран избелен дъб във вътрешността, отколкото този цвят е интересно?