Ламинирано бяло пепелно растителност и красота

Ламинирана бяла пепел - изтънченост и красота

Съвременните технологии в строителната индустрия се развиват бързо. Понастоящем потребителят разполага с широка гама от материали, сред които ламинатът не е последният. Той избира своята ниша сред подовите настилки и потребителите я оценяваха за практичност, лекота на полагане, разнообразие от текстури и широка палитра от цветове. Традиционните нюанси на дървото са малко хора, които можете да изненадате, но иначе това е имитация на текстурата на избеленото дърво. Не всеки ще рискува своя избор на светли нюанси на подови настилки, като ламинирана бяла пепел, лека бамбук, избелен дъб и други.

Уникалността на белия подНаличието на голямо количество бяло в интериора прави стаята въздушна и светла. Той винаги ще бъде доминиран от оптимистично настроение, дори при облачен ден, а изкуственото осветление ще се нуждае от много по-малко. Малка стая с бяло подово покритие ще се разшири визуално и ще стане по-просторна. Тъмните мебели на нея ще получат ясни форми, особено ако стените са направени в светли тонове. По същия начин се открояват различни елементи от интериора. На бял фон, можете да "наложите" всички видове цветове.

Бял ламинат ще помогне да се създаде индивидуален интериор, той ще се вписва перфектно в различни стилове:

  • минимализъм;
  • романтизъм;
  • еклектика;
  • таванско помещение;
  • хай-тек;
  • Art Nouveau;
  • art deco;
  • държава;
  • Японски и други.


Не се страхувайте да експериментирате и не е нужно да слушате изтръпнали фрази, че белият под е непрактичен. Разбира се, това показва замърсяване, но те са забележими на тъмен цвят. Това не трябва да се опасява, тъй като ламинатът е много лесен за почистване и дори боята може да бъде извадена от него без да се повреди повърхностния слой на подовата настилка. Това, че проблемът със замърсяването не стои твърде рязко, ламинат от бяла пепел на места с голяма проходимост е по-добре да не лежи. Но вездесъщият прах върху такова покритие ще бъде трудно забележим.

Характеристики на покритието, което симулира пепел

Природната пепел има характерни светлинни нюанси с ясна структура, наситена с ежегодни пръстени, благородство и усъвършенстване. Ламиниран с пепел текстура перфектно имитира си природни модел и светли нюанси, леко избелени, се вписват перфектно в атмосферата на избрания интериора, създавайки топлина и уют на помещението. Този ламинат благоприятно подчертава не само малки, но и големи участъци от подови покрития и привлича вниманието към него.

Ламинат с имитация на бяла пепел е подходящ както за модерни стил решения, така и за традиционни. Тук всичко ще бъде подходящо - както и кожени мебели, бронзови фигурки и класически ограничения в комбинация с прости геометрични форми.

Пепелта отдавна се използва за производството на различни продукти. Нейната разлика от дъбово дърво е липсата на ядро ​​в структурата на тесни греди. При изрязването текстурата на пепелта изглежда вълнообразно, което се дублира върху горния декоративен слой на ламината. Новите технологии позволяват да се произведе необичайно красиво ламинирано покритие, което имитира бялата пепел и се характеризира с максимална прилика с текстурата на естественото дърво, както и с естетическите качества.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериорТайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериор
Връх на популярност - бяла кухня снимкаВръх на популярност - бяла кухня снимка
Красива кухня в син цвят на снимкатаКрасива кухня в син цвят на снимката
Чисто дизайн на бяла баняЧисто дизайн на бяла баня
Баня бял дизайн 20 снимкиБаня бял дизайн 20 снимки
Бялата кухня е за интериорен дизайн в бял цвят 90 снимкиБялата кухня е за интериорен дизайн в бял цвят 90 снимки
Бял дъб Цветова комбинацияБял дъб Цветова комбинация
За тези, които обичат топлата червена баняЗа тези, които обичат топлата червена баня
Купете бял ламинат удебелен и необичаен разтворКупете бял ламинат удебелен и необичаен разтвор
Светъл под в интериора - изключително върхуСветъл под в интериора - изключително върху
» » Ламинирано бяло пепелно растителност и красота