Бял ламинат - обратна връзка с клиентите за леко покритие

Сив и бял ламинат - гъвкавост на светлите цветове

Бял ламинат във вътрешността на светлата стая

В света на дизайна и като цяло в природата има три класически цвята, бели, черни и сиви. И ако има трудности при избора на цвят на всеки материал, тогава тези три нюанса ще решат вашите съмнения. И няма значение дали избирате дрехи, мебели, автомобили или довършителни материали за вашия собствен апартамент. Тези цветове винаги са на мода, те са универсални. И ако говорим за бяло, тогава всеки знае, че го използва в интериора на помещенията, можете да ги направите чисто визуално разширени. Всичко това напълно се отнася за подови настилки, като бял ламинат.

Но с този цвят трябва да бъдете много внимателни. Експертите твърдят, че изобилието му в помещенията прави човек незащитена. В допълнение, такъв интериор е много подобен на медицинска институция. Днес бял ламинат във вътрешността на апартаменти и къщи се използва за довършване на малки стаи. Но имайте предвид, че този материал трябва да се комбинира с други довършителни материали, които трябва да бъдат по-тъмни с два или три тона. Това важи за интериорни врати и тапети. В допълнение, бял ламинат е трудно да се побере в интериорния дизайн на помещенията.

Предимства на бял ламинатСветлият под

И въпреки че бялото се смята за най-мръсната и ярка, но с ламинат няма такива проблеми. В края на краищата съвременните технологии на неговото производство правят този материал за подова настилка не само красив и устойчив на влага, но и издръжлив. Понастоящем, бял ламинат може да устои както на женски токчета, така и на нокти на домашни любимци, но няма да се счупи, ако обект на достатъчно тегло падне върху него.

Модерните модели могат да се почистват с всеки детергент, освен че не се страхуват от пряка слънчева светлина. И бъдете сигурни, че дори след няколко години те ще изглеждат така, сякаш са били купени преди няколко дни.Ламинатът от този цвят принадлежи към категорията на елита, така че има отлични физически, технически и оперативни характеристики. Всичко казано по-горе не е пълен списък на заслугите на този материал. Необходимо е да се добави устойчивост на влага, която се осигурява от специални импрегнации, нанесени върху краищата и бравите.

Обърнете внимание! Новата шарнирна връзка ви позволява да сглобите този материал на пода и по този начин да осигурите усещане за почтеност на подовата настилка, тъй като между плочите няма съединения.

Гланцова повърхност от бял ламинат

Но обърнете внимание на повърхността, която може да бъде лъскава и матова. Бял лъскав ламинат е напълно уникално подово покритие. Дизайнерите веднага разбраха как можете да разнообразите интериора на всяка стая, ако я поставите на пода.

Повърхностният блясък създава уникален оптичен ефект, който е възможно само при това покритие, което има свойствата на светлочувствителност. Освен това, производителите са се погрижили за човешкото здраве. Повърхността му обикновено се третира с антисептични разтвори.

Сив ламинат

Сивият цвят създава усещане за мир и спокойствие

По някаква причина хората, които имат установени житейски позиции, не харесват ярки цветове във вътрешността на стаите си. Ограничаване и дори понякога сериозност, това могат да се похвалят от апартаментите и къщите на такава категория наематели. Сив ламинат в интериора - чудесно решение, ще създаде спокойствие вътре и спокойствие. Това е и цветът на позитивността, който според специалистите помага да се вземат правилните решения.

Днес сивият ламиниран паркет е представен от различни дървесни структури, които включват такива общи дървета като:

Но, като бял ламинат, сив ламинат има всички предимства на качествена подова настилка. Също така е издръжлива, надеждна, устойчива на влага. В допълнение, пазарът представя различни нюанси от светли цветове до най-тъмните. И това много улеснява избора, който ще ви помогне да направите интериорния дизайн на апартамента по-изтънчен. Като цяло, сив ламинат в интериора - това е един вид стил, това е определена блясък.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ламинат в интериора СъветиЛаминат в интериора Съвети
Сив ламинат във вътрешносттаСив ламинат във вътрешността
Тайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериорТайната на избора на ламиниран цвят е тайната на стилен интериор
Иглолистен субстрат за ламинатИглолистен субстрат за ламинат
Lay ламинат собствени важни точкиLay ламинат собствени важни точки
Керамични плочки за ламинатни решения за проектиране на проблемиКерамични плочки за ламинатни решения за проектиране на проблеми
Тъмно ламиниран паркет в интериораТъмно ламиниран паркет в интериора
Различни ламинат в различни стаи - избор на ламинат в различни стаи снимкаРазлични ламинат в различни стаи - избор на ламинат в различни стаи снимка
Тъмните ламинирани и тъмни врати перфектна комбинация и хармонияТъмните ламинирани и тъмни врати перфектна комбинация и хармония
Ламинат за облицовки, ламинат за камък, ламинат за метал или ламинат за бетонЛаминат за облицовки, ламинат за камък, ламинат за метал или ламинат за бетон
» » Бял ламинат - обратна връзка с клиентите за леко покритие