Тъмните ламинирани и тъмни врати перфектна комбинация и хармония

Тъмните ламинирани и тъмни врати - перфектна комбинация и хармония

Павел често играе решаваща роля във вътрешността на стаята, колкото и странно да звучи. Следователно, изборът на цветовете му се третира с голямо внимание, внимателно отчитайки всички нюанси. Ламинираният паркет не е изключение, особено след като в специализирани магазини има огромно разнообразие от настилки в различни цветове и текстури, които имитират дърво, камък, плочки. Правилната селекция от материали за завършване ще подчертае индивидуалността на стаята и ще я направи уникална. И тази комбинация, като тъмни ламинати и тъмни врати, ще ви накара да погледнете стаята от различен ъгъл.

Какъв цвят да изберем?

Цветната скала на довършителните материали се избира в зависимост от ориентацията на стаята по страните на света, нейната цел и стил. За слънчевата страна е по-добре да изберете подови покрития от ламината на светлите нюанси. Той ще направи стаята по-елегантна и по-елегантна, по-малко видим прах и слънчеви петна на слънце и малка стая визуално ще стане по-просторна. За кухнята се препоръчва също да изберете светли цветове от ламинирано покритие.Ако прозорците в стаята със северно изложение, а след това ще бъде най-успешният поглед тъмен ламинат, като венге, Panga-Panga или дори черно. Но ако помещенията са малки по размер, тогава е по-добре да откажете такава възможност. Подова настилка от тъмни нюанси е подходяща за легло в коридора, като най-замърсената част от апартамента или къщата. Не забравяйте, че тъмният под изисква много изкуствена светлина. Това е малък дизайн.

Ако говорим за стил, тогава високотехнологичните и минимализмът идеално се вписват в стаята, където ще има тъмни ламинирани и тъмни врати с бели стени и тавани. Тази комбинация е подходяща за модерен или авангарден стил. Този контраст ще повлияе положително върху цялостния дизайн на стаята.Класически стил ще изисква придобиването на ламинат от по-традиционни нюанси под благородно дърво, и страната, ретро или Прованс - избелен ламинат с ефекта на триене и дори грубо, имитирайки дъб, череша или тик.

Когато избирате цвета на подовата настилка, не забравяйте за настроението, което ще преобладава в къщата:

  • Светло-кафявите цветове ще добавят комфорт и топлина;
  • червеникаво-кафявите нюанси ще се развеселят и ще се приспособят към активността;
  • тъмният ламинат, от една страна, ще допринесе за добра воля и релаксация, а от друга - ще помогне на активната комуникация.

Комбинация от тъмни ламинати с врати

Важна точка в ремонта е винаги изборът на интериорни врати. Основното е, че те се вписват безпроблемно не само в цялостния стил на стаята, но и не са непознати в цвят. Подовите настилки и вратите не трябва да са същите, в противен случай те ще се слеят. Идеален - разлика от един или два тона, с една или друга страна, но при спазване на студени или топли нюанси.

За тъмните ламинати тъмните врати са най-добрият вариант, въпреки че някои дизайнери притежават различни мнения. Някои от тях избират цвета на вратата под цвета на контрастни первази, други - под мебели, а други - в тон на стълбите. Има много опции и всеки специалист е прав по свой начин, а всяка стая е поотделно. Но с независим избор на врати, не трябва да се отклонявате от идеалния и традиционен вариант, в противен случай можете да разчупите цялата хармония на интериорното решение.

Ориентацията по цвят ще бъде по-опростена за името на ламината, посочена върху опаковката, особено ако е избрано покритие с имитация на дърво. Хармонично ще изглежда същата текстура върху вратите и подовете, но не трябва да забравяте за общия стил. На бордовата дъска, както и на платките, се препоръчва да изберете тона на вратата.

Процесът на монтиране на врати може да се осъществи както преди, така и след поставянето на ламинираното покритие. Но експертите препоръчват да ги инсталирате след инсталирането на ламинат. Това ще ви позволи да направите правилното регулиране на листата на вратите с най-голяма прецизност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тапет за коридора в апартамента комбинация от тапет в коридора снимкаТапет за коридора в апартамента комбинация от тапет в коридора снимка
Ламинат в интериора СъветиЛаминат в интериора Съвети
Какъв килим трябва да положите върху ламинат?Какъв килим трябва да положите върху ламинат?
Как да изберем комбинация от цветове, текстури и мотиви към тапетаКак да изберем комбинация от цветове, текстури и мотиви към тапета
Цвят орех Цветова комбинацияЦвят орех Цветова комбинация
Цветът на покрива на къщата как да изберете, изборът на комбинация от цветовете на стените на…Цветът на покрива на къщата как да изберете, изборът на комбинация от цветовете на стените на…
Цветът на пода в апартамента полезни съвети за изборЦветът на пода в апартамента полезни съвети за избор
Комбинация от цветове на опциите за сайдинг декорКомбинация от цветове на опциите за сайдинг декор
Тъмна ламинат в интериора Фото, видео, цветова комбинацияТъмна ламинат в интериора Фото, видео, цветова комбинация
Шоколадов цвят в интериора, кафе, хол, спалня, баня, мебелиШоколадов цвят в интериора, кафе, хол, спалня, баня, мебели
» » Тъмните ламинирани и тъмни врати перфектна комбинация и хармония