Тухлена стена в интериора 63 снимки

Тухлена стена в интериора

Тухлената стена в интериора е една от най-изразителните модерни декоративни опции. Напоследък никой не би оставил зидарията незащитена, но сега тя се превръща в най-важната светлина, която се използва широко и в Америка, и в Европа. Оказа се, че тухла успешно изпълнява функцията на ексклузивен декор елемент. Неговият ръчен и топъл цвят подчертава лукса и стила на интериора.

Материали за облицоване

За да създадете вътрешен интериор за тухли, можете да използвате следните материали:

  • декоративни тухли;
  • камък или плочка;
  • специални панели изработени от пластмаса;
  • тапет с подходящ модел.

Последните две опции не се използват често, защото резултатът е по-лош от очакваното. Най-практични са плочките и изкуствен камък. Те са лесни за работа, те не изискват комплексна грижа и изглеждат грандиозно.

Декорираме различни стаи в жилищетоТакова смело дизайнерско решение може да бъде реализирано в различни помещения и с продължителен успех. Грандиозно стена от тухла в интериора на хола ще създаде специална атмосфера на комфорт и дори придават на помещението особен смисъл. Тухла готически арки, имитиращи част от древните крепостни стени, могат да бъдат допълнени с камина, бронзови свещници, кожи от животни, и вие ще се окажете в една прекрасна приказка.

Блестящо въплъщава идеята на дизайнера за тухлена стена във вътрешността на апартамента, ако е поставена в спалнята. Ако стаята е направена в класически стил, тя ще създаде необходимия контраст. За модерен стил тази декорация се превръща в идеален декоративен елемент. Но тухла в спалнята на страната стил е особено хармонично.Ако тухлена стена в интериора на залата няма да теракота и сиво, перфектно допълват светлосив етаж, покрит с плочки, имитиращи или циментова замазка, и бял таван. Добавяме лампи с нюанси на бяло и сребристо покритие. С този интериорен дизайн дори малък коридор визуално ще се разширява.

Във всяко жилище има предпоставка, която домакинствата просто привличат. Разбира се, това е кухнята. Интериорът на кухнята с тухлена стена става по-модерен и стилен. Подреждайки това пространство, дизайнерите отделят много време за съвместимостта на декорните елементи. Съвършената комбинация се постига с помощта на компетентната организация на зоните на осветление и цвета на стената.

Използваме цвят и светлина

Една непланирана стена може да бъде с различни цветове. Използвайки различни дизайнерски техники, тухла се опитва да постигне максимално съответствие с другите елементи на интериора. За тази цел тя може да бъде изкуствено остаряла, частично покрита с мазилка, лакирана или боядисана.

За боядисване, като правило, изберете светли цветове. Въпреки това, черна тухлена стена във вътрешността на шкафа, например, изглежда не само подходяща, но и много стилна. Важно е цялата стая да не изглежда твърде тъмна и мрачна. За да предотвратите това, ние избираме правилното осветление.

Правилното осветление на тухлената стена във вътрешността не може да се постигне без ярко осветление. На този елемент на декор наистина "играе", имате нужда от мека неравномерно осветление, което трябва да бъде организирано, допълващо горните светлини и подовите лампи. Използват се и светлини, но не толкова често.

За да помогнат на дизайнерите да дойдат стайни растения, които просто правят чудеса. Тухла в интериора на жилището буквално оживява в присъствието на живи зеленчуци и цветя.

Не се страхувайте от експерименти, ако искате да живеете в стилен и елегантен дом. Неочакваните решения също могат да станат модерни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тухлена стена като елемент на декор homeandgardenТухлена стена като елемент на декор homeandgarden
Умен дизайн на стая с тухлена стенаУмен дизайн на стая с тухлена стена
Тухлена стена в интериорния дизайн на апартаментаТухлена стена в интериорния дизайн на апартамента
Декоративни тухли за вътрешно обзавеждане, декоративни тухли в интериора, полагане и довършителни…Декоративни тухли за вътрешно обзавеждане, декоративни тухли в интериора, полагане и довършителни…
Декоративни пана за интериорДекоративни пана за интериор
Тухла в интериорния дизайн, за което ще мечтаетеТухла в интериорния дизайн, за което ще мечтаете
Частен сектор - тухлена зидария в интериора на кухнятаЧастен сектор - тухлена зидария в интериора на кухнята
Тухлена стена в интериораТухлена стена в интериора
Тухлички в интериораТухлички в интериора
Тухлена стена във вътрешността, както себе си, за да направите ремонт?Тухлена стена във вътрешността, както себе си, за да направите ремонт?
» » Тухлена стена в интериора 63 снимки