Тухлена стена в интериорния дизайн на апартамента

Тухлена стена в интериорния дизайн на апартамента.

21 ноември 2013 г.

Стени, декорирани с тухли. относително наскоро влезе във вътрешността на апартамента. Днес е модерно да се дават допълнителни стени на стените, така че зидарите се намират в много списания за украса на помещения, както и на обекти за строителство и интериорен дизайн.

Смята се, че за първи път тухлена стена в интериора на апартамента започва да използва в стила на таванско помещение в Ню Йорк, която започва да се използва по-скоро лошо на младите хора в регенерацията на сграда на завода нежилищни.Днес тухлената зидария може да се намери в много стилове. В някои интериор тухлите са лакирани, а в други са покрити със слой боя. Също така може да го изложите на стареене или да покриете с тънък слой мазилка.

Стена от естествени тухли.

Направете стена от тухли във вътрешността на апартамент в тухлена къща практически не е много трудно и финансово. Първо трябва да съборите мазилката за тухла. Ако сградата работи няколко десетилетия, тухла може да няма абсолютно перфектен външен вид. В този случай, тухла е обелена на разстояние, а след това замазване на стените само в местата на пукнатини и чипове. След това шевовете на тухла се третират със специална фугираща смес. Последният етап от подготвителната работа е да се покрият стените с грунд за отстраняване на праха.Можете да оставите стената в тази форма и да не извършвате повече работа с нея. Като алтернатива, можете да покриете тухла с тънък слой мазилка, така че релефът на тухла показва през него, и завършете стената с матов лак или боя.

Стената от естествени тухли носи определена атмосфера на време, давайки на помещението мистериозен облик и уникалност. Тя изглежда брутална и мъжествена, гледайки стената от естествени тухли, има чувство на надеждност и преданост. Изглежда, че ще бъде вечен и непоклатим.

Стена от декоративни тухли.

Основното предимство на използването на декоративни тухли в декорацията на стените е огромният избор на релеф и тухлен дизайн. С негова помощ е по-лесно да украсите стената в правилния стил. На строителния пазар има разнообразна и цветна палитра от декоративни тухли. Цветът на фугиращата смес се избира въз основа на цвета на декоративната тухла.

От недостатъците на декорацията на стената с декоративни тухли може да се отдели високата цена на използваните материали.

Най-приемливо е да тухла една или две от стените в една стая, в противен случай ще изглежда като фабрика. Самата тухлена стена изглежда зрелищна и модерна, но можете да добавите и оригиналност към нея с помощта на елементи от декора. Те могат да бъдат стенни часовници, картини, снимки или рафтове. Те ще дадат тухлена стена на семантично значение.

Мислейки за интериора на вашия апартамент, трябва да помислите за създаването на тухлена стена в него, с която можете да си позволите да усетите атмосферата на един голям град точно вкъщи. Така че доста обикновена тухлена стена може да превърне интериора и да я направи специален акцент.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тухлена стена като елемент на декор homeandgardenТухлена стена като елемент на декор homeandgarden
Тухлена стена в интериора 63 снимкиТухлена стена в интериора 63 снимки
Умен дизайн на стая с тухлена стенаУмен дизайн на стая с тухлена стена
Тухлички в интериора - идеи за дизайн на стениТухлички в интериора - идеи за дизайн на стени
Декоративна тухла във вътрешността на апартаментаДекоративна тухла във вътрешността на апартамента
Тухла в интериорния дизайн, за което ще мечтаетеТухла в интериорния дизайн, за което ще мечтаете
Тухлена стена в интериора е най-добрият фон за контрасти на красивата половинаТухлена стена в интериора е най-добрият фон за контрасти на красивата половина
Декоративна тухлена зидарияДекоративна тухлена зидария
Тухлена стена в интериораТухлена стена в интериора
Тухлички в интериораТухлички в интериора
» » Тухлена стена в интериорния дизайн на апартамента