Тухлена стена като елемент на декор homeandgarden

Тухлена стена като елемент на декора

Статия от lilabi.ru:

Тухлената стена в интериора е правилно смятана за много изразителен елемент, който голям брой дизайнери препоръчват да се използват, за да се постигне най-впечатляващият интериор. Благодарение на топлия си цвят и на човека, тухла изглежда е специално създадена за използване в модерни апартаменти или къщи. Благодарение на тухлената стена можете лесно да подчертаете лукса и елегантността на интериора. Може да се използва в различни помещения и във всяка от тях е в състояние да изглежда наистина впечатляващо и особено.Тухлената стена във вътрешността на къщата е една от модните тенденции в Европа и Америка. Тухла красиви декор елементи в апартамента, той е подходящ за лофт, държава, както и специално за тези, които предпочитат или индустриална стилови елементи в интериора.

Много често, декоративна стена от тухли фурнир с различни декоративни материали декоративни тухли, плочки, камък и различни пластмасови панели и специални тапети. Ако изберете по отношение на практичност, дизайнерите препоръчват да се обърне внимание на керамични плочки и изкуствен камък, тъй като те са много лесно да се грижи и стайлинг, както и не "яде" пространство.Тухлена стена във вътрешността на хола. Всекидневната се счита за най-удобното място в къщата. Всички членове на семейството се събират тук и те също получават гости. Специална атмосфера във всекидневната ви ще създаде тухлена стена. Към днешна дата има огромен брой възможности за използване на това дизайнерско решение в хола. Тухлената стена във вътрешността на хола може да се превърне в ярък акцент и може да се вмести в цялостното пространство. За това тя може да бъде украсена с различни строителни материали, постигайки различни стилове. Тухла може да бъде остаряла, лакирана или боядисана, изцяло или частично покрита с мазилка. Сравнително често срещана опция е боядисването на стените в бяло.

Само на пръв поглед тухлената стена във вътрешността на спалнята изглежда груба и непълна. Но ако се вгледате внимателно, ще забележите в това решение един вид чар и жар. Тухлената стена дава на спалнята топлина, същественост, особено ако се обърнете към стила на "страна". Поради естествеността и естествената си естественост вътрешността на спалнята изглежда хармонична и естествена.

В класическата спалня една тухлена стена създава зашеметяващ контраст. Дори класическият кристален полилей на фона на тухлената стена придобива необичаен чар. В допълнение, тухлена стена е идеален елемент декор за спалня в модерен стил.

Тухлена стена във вътрешността на кухнята. Кухнята е една от основните стаи в къщата и апартамента. Тук ние прекарваме много време, затова искаме да създадем максимално ниво на комфорт в него. Изглежда, че тухлената стена във вътрешността на кухнята не е в състояние да се справи с такава задача. Това обаче е само така. Приятният цвят на тухла ще направи кухнята модерна и стилна. Можете да го допълнете със стилни мебели от по-меки цветове и приятни зони за осветление, които лесно могат да бъдат създадени чрез модерни полилеи, прожектори и свещи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тухлена стена в интериора 63 снимкиТухлена стена в интериора 63 снимки
Умен дизайн на стая с тухлена стенаУмен дизайн на стая с тухлена стена
Тухлички в интериора - идеи за дизайн на стениТухлички в интериора - идеи за дизайн на стени
Декоративна тухла във вътрешността на апартаментаДекоративна тухла във вътрешността на апартамента
Тухлена стена в интериорния дизайн на апартаментаТухлена стена в интериорния дизайн на апартамента
Тухлена стена в банята енергийна бруталност баня плюсТухлена стена в банята енергийна бруталност баня плюс
Тухла в интериорния дизайн, за което ще мечтаетеТухла в интериорния дизайн, за което ще мечтаете
Частен сектор - тухлена зидария в интериора на кухнятаЧастен сектор - тухлена зидария в интериора на кухнята
Декоративна тухлена зидарияДекоративна тухлена зидария
Тухлена стена в интериораТухлена стена в интериора
» » Тухлена стена като елемент на декор homeandgarden