Тухлена стена в банята енергийна бруталност баня плюс

Тухлена стена в банята: енергийна бруталност

Модата за тухлена текстура във вътрешността на жилищните помещения е от значение за много години. Тухлената стена в банята за мнозина става начин на творческо самоизразяване. Той създава специална загадъчна атмосфера, в която има много неизказани и недовършени.

За да експериментирате с естествена, "neoblagorozhennym" тухла често се прибягва до феновете на таванския стил. Той символизира желанието да се подчертае индивидуалността и уникалността на жилището и неговия собственик. Неподправената тухла в дизайна на стаята и особено в санитарната зона е силна текстура, която носи енергията на бруталност.

Но това е много коварно. Често се случва, че след като гледат списанията с най-добрите интериори от професионалните дизайнери, хората се опитват да възпроизведат нещо подобно у дома. Те мислят, че няма нищо по-лесно: просто трябва да освободите една от стените на банята от слоевете стари мазилки или да изградите обикновена тухлена преграда в стаята. Но всъщност много често резултатът е ефектът на изоставен гараж, а не на стилна находка. Ако умело и компетентно заобиколите всички "капани", банята с тухлена стена ще бъде обект на вашата специална гордост.Тухлички по стените на банята

Непланирани и незасегнати от други декоративни покрития, тухлите се превръщат в изразителен контрастен фон за съвременната технология на водопроводните инсталации - например квадратни акрилни вани или прозрачни душ кабини със стъклени врати. Но визуално той ще "яде" пространство. Ето защо в малките бани не бива да се злоупотребява.Можете да оставите автентична зидария на едната стена, а другите стени да са мазилка и покритие с лъскави керамични плочки или боя с водоустойчива боя на светли тонове. Теракота тухлена стена ще изглежда безупречно на фона на общото бяло в банята. както и в случаите, когато интериорът е доминиран от бежово, кремаво, пясъчно, кремообразно.

Има и друга възможност за "адаптиране" на тухлената стена към вътрешния интериор на банята. Тя се изразява в оцветяването на тухлената повърхност, но мазилката все още не се извършва. Този метод запазва харизмата на уникалната тухлена текстура, но с помощта на боята те се опитват да я направят по;"културен". Въпреки това традицията за боядисване на калдъръмените стени се корени в далечното минало. Усеща се в особеностите на стил Прованс. Държава и други, свързани с простотата на селския живот.

Имитация на тухлена зидария в банята

Тухлите по стените на банята може да са "фалшиви". Много производители на керамични плочки произвеждат тематични комплекти - тесни правоъгълни елементи от теракот или червеникаво-кафяв цвят.

Имитацията на тухли често се възпроизвежда и с помощта на водоустойчиви винилови тапети, с които са залепени стените на банята.

Послепис Вашето мнение за това как е естетически тухлена стена в банята, можете да посочите в коментарите към статията.

Също така препоръчваме да прочетете статиите:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Баня с праскова цвятБаня с праскова цвят
Банята в лилаво и лилави тоновеБанята в лилаво и лилави тонове
Как да построим тухлени абарби за вана сам инструкции от фондацията на покрива, проекти и рисунки…Как да построим тухлени абарби за вана сам инструкции от фондацията на покрива, проекти и рисунки…
Стена с тухлен акцентСтена с тухлен акцент
Тухлена стена като елемент на декор homeandgardenТухлена стена като елемент на декор homeandgarden
Тухлена стена в интериора 63 снимкиТухлена стена в интериора 63 снимки
Умен дизайн на стая с тухлена стенаУмен дизайн на стая с тухлена стена
Тухлички в интериора - идеи за дизайн на стениТухлички в интериора - идеи за дизайн на стени
Декоративна тухла във вътрешността на апартаментаДекоративна тухла във вътрешността на апартамента
» » Тухлена стена в банята енергийна бруталност баня плюс