Тази тухлена, тухлена стена

Тази тухлена, тухлена стена ...

Всеки има своя собствена световна гледна точка, но тухлената облицовка в стаята винаги привлича вниманието и желанието да я разгледаме по-отблизо. С ръчна тухлена стена и прилагане на основните методи за декорация можете да направите всяка стая уникална и много атрактивна за очевидно несъвършенство. Такава стена се смята за живописен украшение, историческа "реликва" или странно украшение.

За разлика от скучната мазилка, тухла е "харизматичен" материал и се адаптира идеално във всякакви условия, съчетани с всеки стил: класически, country, steampunk, loft, hi-tech.

За да сте сигурни, че зидарията няма да стане тъпа, избледняла и не се разпада след известно време, трябва да защитите повърхността със специален инструмент. Ако стената е слабо осветена, тогава най-доброто покритие на деня не е ясен лак. В този случай, тухла ще запази своя цвят, и ненатрапчив блясък ще даде на помещението допълнително осветление. Ако светлината пада свободно на стената, е желателно да се използва покритие без блясък, което ще бъде незабележимо, но ще изпълни основната си цел - да предпази повърхността на тухлата от прах.

Тухлената стена е различна

Бели и бели ...Ако се нуждаете от боядисване или леко изстъргване на тухлена стена, приложете различни методи. Ако искате да запазите текстурата на тухла и дайте по-авангарден поглед към стаята, в няколко прохода се прилага бяла боя. Стая с такава бяла тухлена стена става по-лека и по-просторна. В допълнение, бял цвят съчетава всички архитектурни детайли: корнизи, прегради, прозоречни первази, които придават на интериора по-изтънченост. Ясна тухлена стена изглежда добре в хола и в спалнята. Една "брутална" текстура подчертава само нежността и лекотата на стил "Provence" или "Shabby chic".

"Морени" тухла

Но много хора не харесват белия цвят, който им изглежда скучен и болен.Ето защо, ако собственикът не желае бяла тухлена стена, предпочитайки сочни тъмни цветове, можете да покриете тухлената повърхност с петна, както се прави с дървени панели. Цветът на стената ще се промени радикално, в зависимост от броя слоеве на петна, но текстурата и разликата в нюансите на отделни тухли ще продължат да съществуват. Разглеждайки възможностите на играта с тъмни тонове - кафяви, ръждиви, медни, шоколадови - можете да промените стаята в стил "реколта" или "стеамбук".

Тук трябва да се занимавате с всяка тухла отделно, оставяйки някои непокрити, което ще създаде ефекта на една древна стена, в която няколко тухли са били променени по време на възстановяване.

Декорация на тухлени стени

Дългата стена от тухли в малко пространство може да смаже психиката. Ако разбиете твърда повърхност с огледало, дизайн на рафтове, рафтове, картини, тогава очите няма да се уморят от монотонността на областта, заета от солидна тухла. Високо огледало ще скрие определена част от стената. То ще отразява противоположната стена и две различни повърхности ще бъдат свързани в един ансамбъл.

И ако в стаята има само тясна ивица от тухлена зидария, тогава огледалото ще го отразява отново, ще създаде необходимата симетрия и ще увеличи площта два пъти.

Тухлена стена от всякакъв цвят и финал ще служи като отличен фон за картини, снимки, плакати. И колкото повече от тях, толкова по-малко внимание се привлича към стената. Следователно е необходимо да се предвиди, а не да се включи.

Ако поставите отворени рафтове или рафтове върху една тухлена стена, закачете лампи с разсеяна топла светлина, това ще създаде уютна домашна атмосфера в стаята. В класическия стил по-често се използват рафтове от бронзов цвят, в стил на еклектизъм и рафтове от дърво от лека дървесина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тухлена стена като елемент на декор homeandgardenТухлена стена като елемент на декор homeandgarden
Тухлена стена в интериора 63 снимкиТухлена стена в интериора 63 снимки
Фабрика и таванско помещение в БерлинФабрика и таванско помещение в Берлин
Стилен стил в интериора на 3-стайни апартаментиСтилен стил в интериора на 3-стайни апартаменти
Тухлички в интериора - идеи за дизайн на стениТухлички в интериора - идеи за дизайн на стени
Как да нарисувате тухлена стена със собствените си ръце, видеоКак да нарисувате тухлена стена със собствените си ръце, видео
Тухлена стена в интериорния дизайн на апартаментаТухлена стена в интериорния дизайн на апартамента
Тухлена стена в банята енергийна бруталност баня плюсТухлена стена в банята енергийна бруталност баня плюс
Изграждане на тухлена стенаИзграждане на тухлена стена
Как да разположим тухлена стенаКак да разположим тухлена стена
» » Тази тухлена, тухлена стена