Декорация на стената над дивана Каква картина да се мотае в стаята над дивана?

Дневната с функционалната си цел е предназначена да гарантира, че нашите роднини и роднини се събират тук. Тук прекарваме времето си заедно, така че дизайна на хола в апартамента не може да се представи без диван. Ето защо най-логичното нещо, което трябва да направите, е да украсите стената над дивана, като използвате снимки, семейни снимки и декоративни елементи.

Много често в хола е с телевизор и празни много по телевизията, тъй като е необходимо да се попълни, и така, че всички декорации съответстват на стила на целия проект на стаята, която е, по стените на диван тапети и други елементи на околната среда в хармония един с друг.

Каква снимка е окачена в стаята над дивана?

Семейна фото галерия.

Както вече споменахме, най-често диванът, който имаме в стаята, където всички се събират, декорацията на поета върху стената над дивана може да се направи под формата на семейна фото галерия. Най-добре е тази галерия да избере снимки, на които сте доволни. След това, гледайки към пистата, винаги ще бъдете подсъзнателно отхвърлени, че имате добра връзка, имате нещо, което да запомните. Това е психологическо устройство и работи чудесно за подобряване на взаимоотношенията в семейството.

Как да украсяваме стена върху диван, ако все още не са натрупани общи снимки или концепцията за снимки не е решена? Използвайки декоративни букви, ще ви помогне да украсите стената зад дивана в хола, по-стилно и модерно.

Декорация на стената над дивана

Заедно със семейната снимка, плакати с прости линии, заградени в рамки за снимки, могат да се използват близо до дивана. Тази украса на стената над дивана е подходяща за семейство с деца и график за свободен живот.Пример: дизайнът на стената на дивана.

Арт нуво стил в дизайна на всекидневната

Украсете стената над дивана в залата може да бъде с помощта на картини за интериора. Особено, ако са декорирани в същия стил като хола.

Зад дивана можете да прикрепите тесен дълъг шелф (такъв е в Ikea, въпреки че са само два цвята на бяло и черно), а върху него вече са поставени свещи, цветя, снимки и евентуално да се промени състава. Заедно със състава ще се промени дизайна на стената зад дивана. В този случай черната и бялата идея е въплътена, а снимките над дивана подчертават графично. Също така рафтовете над дивана в хола с подсветка ще изглеждат по-удобно.Ако ви е трудно да намерите картина, която да виси над диван - обърнете се към класиците фотографи. Те имат много художествени черно-бели фотографии със смисъл, които ще покажат на другите вашите вкусове и широк спектър от гледни точки.

Снимки над дивана

модерен проектиране на хол дизайн се оказва, че ако вместо снимките над дивана, направете геометрична композиция от тънки дървени ламели, които могат да бъдат боядисани в правилния цвят, в тон на вътрешността. По-добре е цветът да е в контраст в цвета на дивана или паркета. Те могат да бъдат прикрепени с нокти. Начертайте никого, дори под формата на йероглифи. Това е много добър прием, ако стаята е декорирана в ориенталски стил.

Дизайнът на стената зад дивана може да бъде подчертан от тясна ивица от ярки тапети с голям шаблон и същият модел се повтаря върху завесите. Ако диванът е вашето място за спане и не искате да закачите снимки над него, особено в тежки рамки, тогава дизайнът на стената зад дивана може да бъде създаден с помощта на контрастни тапети.

Ширината на това парче тапет е равна на ширината на дивана. Цветът на тапета може да се поддържа от завеси (зашити в същия цвят) или килим. Дизайнът на стената зад дивана може да бъде подчертан от тясна ивица от ярки тапети с голям шаблон и същият модел се повтаря върху завесите.

 За декорирането на класически интериор картините в хола над дивана са направени в класическия жанр - акварелно масло. Декорът на стената над дивана ще бъде подобрен чрез посещение на художествени галерии и изложби.

Снимки в хола

Ако стигнете до заключението, че Дневен дизайн това се оказва твърде скучно и скучно, занимава се с "анимацията". Ето няколко трикове:

  1. Добавете тапета с граница или корнизи по периметъра на тавана.
  2. Направете шаблон за рисуване или използвайте готови деколети.
  3. Можете да вземете празна стена с фото-стени. Изберете картини с много малки детайли, които с времето няма да ви притеснят. Снимките се различават по парцелите: изберете графити, гледки към града и панорамни пейзажи.
  4. За любителите на графити препоръчваме да рисувате картина на монофонична стена. Днес в продажба има отлични акрилни цветове от всички цветове.
  5. Добре оживява дизайна на стената зад осветлението на дивана - свещи и фокус над дивана.

Какво е сега на мода да се мотае над дивана - така че това е 2 - 3 модерни картини, обединени от една тема.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Възглавници за дивана със собствените си ръцеВъзглавници за дивана със собствените си ръце
Тапети в дизайнаТапети в дизайна
Пердета в хола СнимкаПердета в хола Снимка
Дизайн с романтична дизайнерска спалняДизайн с романтична дизайнерска спалня
Най-добрата тапицерия за диван или какво да търсите при избора на мека мебелНай-добрата тапицерия за диван или какво да търсите при избора на мека мебел
Дизайн на хол в апартаментДизайн на хол в апартамент
Как да направите сами диван? Рисунки СнимкаКак да направите сами диван? Рисунки Снимка
Диван в кухнята част от интериораДиван в кухнята част от интериора
33 Идеи за декорация на стени Част 233 Идеи за декорация на стени Част 2
Как да изберем диван за кухнятаКак да изберем диван за кухнята
» » Декорация на стената над дивана Каква картина да се мотае в стаята над дивана?