Дизайн на хол в апартамент

Интересен дизайн на хола в апартамента, често намирам, че гледам работата на дизайнерите. Забелязвам необичайни решения за себе си и разбрах дали те отговарят на моя апартамент. Особено обичам дизайнерските идеи за един апартамент. Каква е ползата от гледането на снимки с дизайн, ако е съвсем ясно, че не можете да ги реализирате в дома си.

Идея 1. Определяне на зоната на хола

Много често в дневната се влиза входно антре, кухня или балкон. Лесно е да разрушите разделителната стена. Но как да разделим двете пространства визуално? Това трябва да се направи, защото те имат различни функции.

решения:

  • разлика във височината на пода или тавана,
  • различни подови настилки,
  • любимото решение е да се отдели кухнята от хола с бар брояч,
  • Рисунка по стените между зоните, течащи един в друг.

Всекидневно зониране

Идея 2. Текстилен дизайн за интериора на хола.

Аспирацията за минимализъм, геометрични форми, модерни мебели често води до факта, че апартаментът става твърде строг и твърд. Всеки хол може да бъде преобразуван с текстил. Мекият килим, който се хвърля небрежно на дивана, веднага създава уютна домашна атмосфера.Особено добре този метод работи в отдадени под наем апартаменти, където няма възможност и желание да се извършват ремонтни работи, а красотата и уютът искат.

текстилен дизайн в дневните апартаменти

Идея 3. Изборът на подходящите мебели за всекидневнатаАко искате да създадете красив дизайн на дневната в апартамента, опитайте се да избегнете шкаф мебели. Той затрупва пространство и няма място за въображение. Мебелите за жилищно настаняване в хола трябва да бъдат дозирани, като минимум.

Идея 4. Няма тромави мебели в малка стая

От поредицата, тъй като не е необходимо да се прави. Ъглови дивани в малки стаи 17 кв. М m изглежда ужасно. Не трябва да правиш това. По-добре е да ги замените с леки елегантни столове.

Идея 5. Доставяме слънчев цвят в интериора

Сив цвят в интериора е лесно разреден с ярки текстилни продукти - оранжево, сочно зелено, лилаво. Точно като бежово. Много като бежови тапети и много хора казват, че това е лош вкус. Но интериора на този цвят, е лесно да се трансформира с помощта на завеси и дивани възглавници.

Идея 6. Прости форми.

Колкото по-прости са формите, използвани в интериора, толкова по-удобно е да се използва. Съвременните дизайнери всяка година идват с нови колекции от дивани и други мебели за хола. И тя вече не изглежда толкова строга. Интересното е, че елементите, интериор в стила на минимализма с няколко грациозни допълнения (на снимката - е издълбани крака на дивана) създаде съвсем различен вид. За да намерите мебелите, от които се нуждаете със стил, приличат на изложението за мебели за хол.

Диван в хола

Идея 7. Килими и възглавници.

Стилният ярък ориенталски килим е прекрасен. Въпреки че мнозина вярват, че килима в хола - това е миналия век. А килим може да бъде връхна точка на вашия интериор, особено ако добавите тъмни цветове на цвета на килима. Например, възглавници.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Апартамент дизайн модерно разкриванеАпартамент дизайн модерно разкриване
Елитен апартамент за младо семействоЕлитен апартамент за младо семейство
Дизайн решения за едностаен апартаментДизайн решения за едностаен апартамент
Скандинавски дизайн на апартаменти светли апартаменти от три стаиСкандинавски дизайн на апартаменти светли апартаменти от три стаи
Стилна интеграция - дизайнерски хол, съчетан с кухняСтилна интеграция - дизайнерски хол, съчетан с кухня
Дизайн на хол в апартаментДизайн на хол в апартамент
Дизайн на апартамент от Санкт Петербург с мебели IkeaДизайн на апартамент от Санкт Петербург с мебели Ikea
Пердета в хола СнимкаПердета в хола Снимка
Двустаен апартамент в ярки цветовеДвустаен апартамент в ярки цветове
Дизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимкиДизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимки
» » Дизайн на хол в апартамент