Какво да висим на празна стена

Тогава да украсите празни стени в салона за намиране на уют

10 май 2013 г.

Добре проектирана всекидневна ще превърне цялото семейство в място на усещане за комфорт и уют, място за почивка и приятно забавление, както за всеки член на семейството, така и за компанията, заобиколена от приятели. Голяма част от празното пространство, особено "голите" стени, ще направят стаята студена, не приятелска, може би дори отчуждена. Ето защо декорацията на стените е важна част от финализирането на всяко пространство.

Обичайни и традиционни опции, като картини и рафтове, все още работят добре във всяко пространство. Има обаче и други опции, например декоративни плочи или огледала. Но не се опитвайте да поставите всичко наведнъж, в противен случай можете да прекалявате и да получите нещо друго, вместо уют. Просто изберете една за всяка стая, но точно това, което привлича усещането ви за естетика и ще задоволи дълго време.

Опции, отколкото можете да украсите празните стени в хола и всяка стая

- Плочки на стената. Не е нов, но достатъчно интересен начин да украсяваме празни стени, абсолютно всяка стая. Добрите идеи за поставяне на декоративни плочи на стената са дадени в статията, така че няма да я детайлизираме подробно.- Добавете стелажи. Различните рафтове са сравнително евтин и доста прост начин за украса на стените. На рафтовете можете да поставите не само книги, но и различни нощни дрехи и фотографии, лампи за маса, сувенири, ковчези и много други.

- Семейни снимки. Един от традиционните начини е да публикувате снимки на близки и близки. Можете да закачите снимка на всеки член на семейството в една и съща рамка или една обща семейна снимка, за да направите голяма и около краищата, за да направите няколко снимки с по-малък размер.

- Закачайте снимки. Един от най-простите и очевидни варианти за декориране на празните стени на хола е стенописът. В зависимост от бюджета си можете да купувате и поставяте картини от известни художници или да купувате снимки по-лесно в комисионни магазини. Обърнете внимание на снимките на улични художници, можете да се срещнете не само достоен труд, но и доста обещаващо като инвестиция за бъдещето.Ако имате деца, можете да поставите снимките, които са боядисани. така че не само ще добавите ярки цветове и ще създадете уют, но и ще добавите увереност към децата, ще покажете, че се гордеете с техния талант.

Картините могат да бъдат не само боядисани - можете да поставите бродирани снимки, мъниста и други.

- Закачете килим или гоблен. Изберете едно голямо платно, което може да се постави върху дивана. Поради фентъзи модел или картина със значение, различни цветове - такова платно може успешно да замени всичко останало.

- Тапети за плат или плат. Тапетите от плат и плат са интересна алтернатива на боя или обикновени тапети, те ви позволяват ефективно да украсите стената и да създадете уникален дизайн на стаите.

Опитайте се да използвате чист памук или бельо, защото гъстата тъкан може да изглежда твърде тежка и мощна.

- Огледала. За декоративните огледала най-добре е да изберете само една стена и желателно е лицето й да се завърти към прозореца. На стената можете да поставите огледала с всякаква форма: кръгла и квадратна, но така че да отразяват и насочват светлината в средата на стаята. Вашата стая ще изглежда още по-привлекателна, ако използвате огледала с различни форми и размери.

Можете да използвате по-заглушен вид на този метод, ако използвате остриета и плочи от неръждаема стомана вместо огледала. Те също ще отразяват светлината, но без да показват другата стена.

- За да украсите празните стени на хола, можете да използвате много различни опции: часовници, календари, пощенски картички или плакати, скици, истории, мазилка и много други. Не се страхувайте да експериментирате, опитайте, фантазирайте - защото това е вашата стая и тя трябва да стане най-удобна за вас и вашето семейство.

Общо коментари. 1

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проектиран проект на двустаен апартаментПроектиран проект на двустаен апартамент
Интериорен дизайн на помещението 3 на 3 метраИнтериорен дизайн на помещението 3 на 3 метра
Как да украсите стена със собствените си ръцеКак да украсите стена със собствените си ръце
Рафтовете на стената казват да не празните стениРафтовете на стената казват да не празните стени
Място на телевизора в кухнятаМясто на телевизора в кухнята
Стенна декорация в главата на леглотоСтенна декорация в главата на леглото
Интериорен дизайн на помещението 12 кв. МИнтериорен дизайн на помещението 12 кв. М
33 Идеи за декорация на стени Част 233 Идеи за декорация на стени Част 2
Как да украсяваме стена?Как да украсяваме стена?
Декоративни плочи на стената идеи как да се мотаеДекоративни плочи на стената идеи как да се мотае
» » Какво да висим на празна стена