Как да окачите рамка на западната стена

Само в Уестуинг

Как да се мотае рамки на стената: снимки, стилове, идеи

Голите стени в хола са несъвместими с усещането за уют, което се стремим да дадем на дома. Запълнете празнотата по различни начини - от декоративни стикери до стайни растения. но композицията на снимки или плакати в стилна рамка - един от най-ефективните и популярни опции.

Как да се мотае една рамка на стената: стратегия и тактика

Красиво виси на стената на рамката, декорирайки хола или спалнята, ще бъде дори за тези, които са далеч от тайните на дизайнерското изкуство. Необходимо е само да се спазват прости правила и да се спазва избраната схема. За да визуализирате как изглежда вашите снимки или картини. сглобени на едно място, ги сменете с листове хартия с подобен размер и ги залепете с лепилна лента или бутони на стената. Предварително помислете за мястото на всеки кадър. изготвяне на схематичен чертеж.

Съществуват няколко стандартни съставни решения. Те ще отговарят на опонентите на хаоса и художественото разстройство. Препоръчва се да изберете един обект - най-голямата рамка или най-светлият парцел, около който ще бъдат разположени останалите елементи. След това няма да е излишно да се определи оста на симетрия.Най-простата версия включва поставянето на снимки или снимки в паралелни редове. Идеята с рафтове с плитка стена също е добра. Тази опция ви позволява да поставяте плакати и снимки по какъвто и да е ред: по тема, по цветове (поотделно, монохромни и цветни) по размери. Изглежда красив и ефекта на припокриване, когато една рамка леко затваря съседната.

 Запълване на рамка

Разбира се, компетентното подреждане на рамките на стената играе съществена роля за създаването на уютен домашен интериор. но също така е важно те да бъдат оформени.

Най-екстравагантните опции са празни рамки с подходящ нюанс и стил. Те могат да бъдат позлатени, издълбани, дантели, реколта или абсолютно лаконични. Оригиналът декор изглежда от рамки, някои от които се вмъкват един в друг. Колекция от огледала с различен размер и дизайн изглежда елегантна. Ако искате да добавите ярко докосване към хола, закачете цветни плакати на стената или изберете рамки от екзотични цветове. Също така можете да излезете с контрастиращ фон за снимки - ще получите оригинална вътрешна цветна рамка.Класика на жанра - набор от монохромни семейни снимки или графични изображения. При картини и скици централният елемент на композицията прави най-колоритното или най-голямото възпроизвеждане. Останалите снимки ще я заобикалят, подчертавайки основната идея.

Проектантите се съветват да групират композиции от картини и снимки в рамките на теми, цвят, обща тема. Така че колажът на стената ще изглежда завършен и хармоничен.

Като централен елемент от състава, един необичаен стенен часовник с подобна форма може да действа от рамките. Опитайте да запълните пространството между снимките с оригиналния стенен декор. Изберете подходящия стил декоративни стикери (във формата на цветя, пеперуди, абстрактни изображения) и ги украсяват стената колаж.

Украсата на стените, поставяйки ги на окачени рафтове, отваря широко пространство за въображение. Фотографии и картини препоръчва да се редуват със статуи, вази и други декоративни елементи, като не забравяме, обаче, за единството на стил и усещане за вкус.

Пожелаваме Ви успех в създаването на стенописи!

Очаквайте скоро

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декоративни стени как да украсяват стените в стаятаДекоративни стени как да украсяват стените в стаята
Как да окачите картина на стена без нокти и допълнителни усилияКак да окачите картина на стена без нокти и допълнителни усилия
Снимки от сухи листаСнимки от сухи листа
Създаване на елементи за домашен декорСъздаване на елементи за домашен декор
Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…Снимки в интериора, бюджетен начин за актуализиране на интериора, за украса на интериора с снимки,…
Как да украсите стена с снимки - 6 трикаКак да украсите стена с снимки - 6 трика
Как да поставите снимки в интериораКак да поставите снимки в интериора
Как да закачите хармонично картините на стенатаКак да закачите хармонично картините на стената
Как да украсяваме стена?Как да украсяваме стена?
Как да се мотае огледало без рамка на стенатаКак да се мотае огледало без рамка на стената
» » Как да окачите рамка на западната стена