Метална керемида в Минск, цена на производителя

Метални плочки от производителя в Минск

Искате ли да купите метал в Минск или в друг град на Беларус, така че цената да не захапе? ALTERSTRIM е производител на метални керемиди в различни версии на профила на собствения си дизайн, което прави стойността му за клиента почти най-ниската в страната. Металните плочки са изработени от суровини на водещите доставчици на стомана в света - Финландия, Италия, Норвегия, Русия и Корея. При производството всички продукти се подлагат на задълбочен контрол на дебелината, така че е възможно да се гарантира на купувача продукт с европейско качество и дълъг експлоатационен живот на покрива от метален покрив ALTERTRIM.

Нанасяне на метал

Обхватът на металните плочки е доста голям, което засяга голямото разнообразие от компоненти. Покривът на метала може да се намери в много различни посоки удобства: частни къщи и вили, обществени и промишлени сгради, търговски центрове и спортни комплекси.

Металната керемида е най-често използвана за ниски сгради: лекото й тегло позволява монтаж без използване на допълнителни конструкции за основата, тъй като тя не натоварва сградата. Широко се използва за малки обекти: магазини, складове, павилиони, стопове и сергии - всичко това се дължи на свойствата на здравина, устойчивост на механичен стрес и издръжливост. Металните плочки се използват дори и на бензиностанции - материалът е екологичен и не е в състояние да поддържа изгарянето.

Предимства на покриви от метални покриви

Покривът, изработен от метал, има няколко предимства:

 1. Лекота: въпреки малкото тегло от 4-6 кг / м2, не се изисква подсилване.
 2. Дълголетие: Гаранционният срок на покрива на метала - до 50 години!
 3. Лесна инсталация: монтажът на покрива се извършва върху самата щайга и можете да го направите дори при нулеви температури.
 4. Широк избор на цветове: затова металните керемиди са толкова популярни сред дизайнерите!
 5. Ниски разходи: сравнителната цена спрямо другите покривни материали (гъвкави или композитни херпес зостер) е по-ниска.
 6. Екологично чисти: покривът е защитен от корозия и не е изложен на ултравиолетово лъчение.
 7. Пожарна безопасност: металните керемиди принадлежат към групата за възпламеняване G1 и групата за възпламеняване B1.

Видове профили от "ALTERSTRIM"

Покривът от метални плочки, произведени от фирма "ALTERSTRIM", е представен в следните профилни варианти:

1. "Алтер" - метални плочки от собствено производство от висококачествена европейска стомана с гарантиран фабричен живот до 50 години. Дебелината на използвания метален лист е 0.45-0.6 mm.

2. "Алегро" - метална конструкция с ниско тегло на листа, което е в състояние да убеди и най-изтънчените потребителите, които купуват метал премия покриви в Беларус може да бъде доста евтин. Това е изключителен профил с меки вълни и висока якост и цветна устойчивост.

3. "Монтерей" - профилът на металната плочка е представен в три типа, които се различават по височина: Монтерей, Супермонрей и Макси. Специалното покритие на метални керемиди го прави особено устойчив на корозия, което удължава живота на този красив профил. Дебелината на листа е 0.45-0.6 mm.Моля, обърнете внимание! Наличните размери са достъпни на страниците на профила.

Видове покрития

Фирмата "АЛТЕРСТРИМ" има удоволствието да предложи на своите клиенти широк избор от метални покриви:

Полиестерът е най-разпространеният тип покритие. Защитният слой на основата на полиестер е само 25 (гланц) и 35 (матов) μm. Видове покрития полиестер:

Pural Matt и Hiarc (PVDF) RUUKKI е висококачествено финско покритие с цинков защитен слой. Устойчив на корозия, ултравиолетови лъчи, обезцветяване, замърсяване и механичен стрес.

PRINTECH - покритие с модел, имитиращ естествени материали: дърво, камък и др. Отлично и висококачествено.Матов алуминий - лек и трайно покритие с най-дълъг гаранционен срок. Не изисква никакви грижи и е лесен за инсталиране.

Структура на ламарина

Изчисляване на метала

Ако искате да знаете приблизително цената на вашия покрив от метал, ще трябва да го изчислите. Можете да го направите сами - просто бройте общата дължина на листовете. Това изисква сгънато дължината на наклон (разстоянието от ръба на стреха ръба на билото) с дължина на стрехи стърчащ край (обикновено равна на 0.05 m) и вертикалното припокриване на листове:

Обща дължина = дължина на рампата + дължина на надвеса на канавката + дължина на припокриващи се листове *

* Ако се полага само 1 лист по дължината на покрива, тогава последната сума на сумата е нула, ако има няколко, тогава припокриването може да бъде взето равно на 0,15 м.

"ALTERstrim" опция метал прави изчисленията за всеки отделен проект, защото никой частен предприемач или голям изпълнител няма да се налага да се помни, алгебра, опитвайки се да добавите до размера на лист от метал, както и за изчисляване на размера на материали, необходими, преди да закупите.

Инструкции за монтаж на покрива от метал

По принцип процесът на монтаж на металния покрив може да се опише по следния начин:

 • Инсталацията започва с украса на корнизи: нарязани и опити се изрязват, престилки по периметъра на тръбите и вентилахти.
 • Монтирането на листове от метални плочки се извършва в посока от долния ляв ъгъл нагоре, после надясно, като се наблюдават вертикални и хоризонтални обиколки.
 • За да нарязвате материала по дължина или форма, се използват специални материали: електрически мозайка, метални ножици или циркуляр. В този случай нарязаните листове винаги се поставят под цялото.
 • В крайна сметка допълнителните елементи на покрива, снежните покриви и улуците са прикрепени.

Предимства и гаранции "ALTERSTRIM"

Пет факта в полза на купуването на метални покриви от нас:

1. Големи икономии на гредите на устройството: ниското тегло на профила не изисква подсилване на покрива, тъй като неговото налягане на квадратен метър от основата не надвишава 6 кг.

2. Функционална и естетическа устойчивост: профилът е устойчив на корозия и изгаряния в продължение на десетилетия.

3. Разнообразие от решения в цвят и форма. което прави покривът красив акорд в симфонията на фасадата.

4. Ниска цена по отношение на внесените аналози и в сравнение с композитни и гъвкави плочки.

5. Монтаж: металната плочка се монтира директно върху летвата, което улеснява и ускорява инсталацията.

Освен това ние даваме гаранция за произведените продукти в продължение на десетилетия. Специфичните гаранционни условия зависят от вида на профила и покритието и варират от 2 до 50 години. Можете да ги видите в съответната секция.

Работни примери

Опциите за металния покрив могат да бъдат много различни поради големия избор на цветни разтвори, гланцови или матови покрития, както и избрания профил. Предлагаме Ви няколко снимки на покрива, направени от метални плочки, произведени от фирма "ALTERSTRIM". Още образци за всеки от профилите, които можете да видите в "Фотогалерията".

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Метал сайдинг, цената в Брянск, орел, Курск, Калуга, Смоленск - вашият святМетал сайдинг, цената в Брянск, орел, Курск, Калуга, Смоленск - вашият свят
Красиви покриви от металКрасиви покриви от метал
Устройството на покрив от метално покривно видео устройство на покривУстройството на покрив от метално покривно видео устройство на покрив
Разходи за работа по монтаж на металРазходи за работа по монтаж на метал
Метални плочки - цени, спецификации, рецензии, снимки и видео на инструкцията за инсталиранеМетални плочки - цени, спецификации, рецензии, снимки и видео на инструкцията за инсталиране
Метален каскаден монтаж, характеристики, инструкции за монтажМетален каскаден монтаж, характеристики, инструкции за монтаж
Монтаж на покриви от метални плочки Инструкции за монтаж Грижи и поддръжкаМонтаж на покриви от метални плочки Инструкции за монтаж Грижи и поддръжка
Покрив на метални плочки - цената на металаПокрив на метални плочки - цената на метала
Метални плочки гранд линии цени, спецификации, изчисление - купуват метални плочки голяма линия на…Метални плочки гранд линии цени, спецификации, изчисление - купуват метални плочки голяма линия на…
Метална керемида, купете метални керемиди на ниска цена на m2 - спк екатеринбургМетална керемида, купете метални керемиди на ниска цена на m2 - спк екатеринбург
» » Метална керемида в Минск, цена на производителя