Дървени прозорци за къщи - вили въпроси - статии за строителство и ремонт

Избор на дървени прозорци за вили, на разумни цени

Прозорците са дървени за дачата - тази вечна класика, която осигурява несравнима уют благодарение на структурата и свойствата на дървото. Разбира се, някои от думата "дървена кутия" тръпка да си припомним старата пукнатина на рамката, които вече не отговарят, но това е дълъг период от време, за да бъдат забравени - модерен прозорец технология на дървесината се осигури оптимална комбинация от функционалност, издръжливост и уникална текстура на дърво.

Дървени прозорци избират да даде много от собствениците на вили, независимо дали малка сграда, предназначена за престой в топлите месеци на годината, или голяма къща-вила. Вила - е преди всичко единство с природата, както и много хора вярват, че пластмасови прозорци, така органично разглеждали в град апартамент, ще разполагат с поразително в противоречива бележка в пасторалната картина страна къщата, а текстурата на благородния дърво - точно това, което ви трябва.

Освен това дизайнът на селската къща е много често уникален и съответно е необходимо да се направи прозорец според индивидуалните форми и размери - за да се направи такава структура от дърво, многократно по-проста от аналога - от пластмаса.Специално за тези, които идват в страната, Luberetskiy промишлен и търговски център предоставя дървени прозорци за дача:

  • прозорци с отделна икономична класа;
  • дървени рамки за прозорци с двоен стъклопакет от икономична класа;
  • рамки с двойно остъкляване;
  • веранда прозорци от икономична класа;
  • извити прозорци;
  • тавански прозорци;
  • както и прозорци за подслон и бани.

Прозорците на икономичната класа изпълняват функциите си добре през топлия сезон. Такива дървени прозорци за вили ще бъдат не по-малко качествени от прозорците, изработени от луксозно дърво, но те ще имат по-ниски топлоизолационни качества (този проблем не е толкова остър през лятото като студена, мразовита зима).

Дървени прозорци икономически привличат летни жители ниска цена и висококачествено изпълнение. Тези прозорци са подходящи не само за самата къща, но и за остъкляване на вили, тераси, веранди и други. Специално лечение, което преминава през всички прозорци на дървото, независимо от техния клас, ще им позволи да служат с вяра и истина много години.За да се запази по-добре топлината в къщата, е необходимо да поставите рамка с двоен стъклопакет или да помислите за прозоречна конструкция с двоен стъклопакет.

Струва си да се обърне внимание на факта, че прозорец от дърво може лесно да бъде ремонтиран независимо, без да се чака пристигането на господар, докато е изключително трудно да се направят такива манипулации с пластмасов прозорец.

Дървото - материал, чиято история на използване в строителството и декорацията има повече от един век, светлината и красивите дизайни, които се запазват топло през зимата и придават готино през лятото, винаги са били високо оценени. Прозорците от дърво ще бъдат идеално допълнение към ваканционната къща, тъй като тяхната екологична съвместимост е неоспорима, както и тяхната естетика. А способността им да "дишат", която е така лишена дори от най-модерните пластмасови прозорци, ви позволява да запазите уникална атмосфера на свежест и уют в селската къща.

Цената на продуктите е от 700 рубли на рамка и от 1500 рубли на прозорец.

15.05.2012 [09:50]

В компанията "Пластък" можете да поръчате пластмасови прозорци за вила или селска къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтаж на прозорци в къща или дървена къща - Чехи Serpuhov ПодолскМонтаж на прозорци в къща или дървена къща - Чехи Serpuhov Подолск
Характеристики на прозорците osv - дървени прозорциХарактеристики на прозорците osv - дървени прозорци
Прозорци на дърводелствотоПрозорци на дърводелството
Пластмасови прозорци в дървена къща са възможниПластмасови прозорци в дървена къща са възможни
Пластмасови прозорци в цената на Leroy MerlinПластмасови прозорци в цената на Leroy Merlin
Избираме ли прозорци за вили, пластмасови или дървени?Избираме ли прозорци за вили, пластмасови или дървени?
Финландски дървени прозорци Описание на предимствата и техниките на производствоФинландски дървени прозорци Описание на предимствата и техниките на производство
Кръгли прозорци Описание на дървени и пластмасови кръгли прозорци Снимки и цениКръгли прозорци Описание на дървени и пластмасови кръгли прозорци Снимки и цени
Преглед на беседки за вили метални, дървени, поликарбонатни, снимки на красиви беседки за вили с…Преглед на беседки за вили метални, дървени, поликарбонатни, снимки на красиви беседки за вили с…
Дървени или пластмасови прозорци?Дървени или пластмасови прозорци?
» » Дървени прозорци за къщи - вили въпроси - статии за строителство и ремонт