Генератори на газови канали Goodman, климатици, сплит системи

GOODMAN - газови нагреватели от тип канал, кондициониране на партиди, сплит системи.

Търговската марка GOODMAN принадлежи на американската компания Goodman Manufacturing Company, L.P. ("Гудман"), която се занимава с производство на битови и индустриални климатични системи за климатизация и отопление на въздуха. Общата площ на производствените съоръжения на "Гудман", оборудвана със съвременни високотехнологични монтажни линии, разположени в щатите Тексас и Тенеси, е 12 хиляди квадратни метра. Днес компанията е една от 100-те най-големи частни компании в света.

Специално за Русия, Гудман произвежда най-новите кондензиращи газови пещи с ефективност от 93%. Най-простата отоплителна система GOODMAN се състои от газов нагревател (пещ за отопление с въздух, котел за въздух, газов бойлер), въздуховоди от поцинкована ламарина и специални решетки, през които влиза въздух в стаите. От друга страна (тръбопроводи), в които се овлажнява и почиства от филтъра, въздухът отново тече към топлообменника, като по този начин се осигурява постоянна рециркулация с малко външно подаване на въздух. Силата на газовия нагревател зависи от големината на сградата и качеството на топлоизолацията. Работата на газовия нагревател, климатизацията и вентилацията се контролира от програмируем термостат.

Основните предимства на системи за управление на климата са Goodman ефикасност, безопасност, висока ефективност (в нагряването на водата е около 50%), кратко време на монтаж, в сравнение с нагряване на вода. Процентът спестявания при инсталирането и работата на отоплението на въздуха спрямо нагряването на водата е приблизително 30%. сигурността на системата се осигурява чрез автоматично изключване в случай на отсъствие на газ запалване в gorelkah- неизправност наблюдение пламък изчезване контролирано пламък gorelok- намаляване на налягането на газа се увеличава температура над топлообменника 800S- пълно или частично припокриване на комина. Най-безспорното предимство на въздуха отоплителни системи Гудман е, че те изпълнява и двете функции на системата за отопление, вентилация и климатизация. Газовото оборудване на компанията Гудман премина всички тестове на държавния стандарт на Русия и притежава необходимите сертификати.

При препечатване или частично използване на активна връзка към LLC "TC Astrei" е задължително.Rockwool Tech Mat

Тази статия описва техническите характеристики и забележителните възможности на рогозките върху синтетична основа за свързване с хидрофобни свойства. Области на тяхното прилагане.

Цена на изолация UrsaКаква е изолацията на Ursa, какви модификации на тази изолация съществуват, какви свойства имат най-различни модификации и как тази изолация е по-добра от тази на нейните конкуренти.

Каква е цената на кубчета бетон?

Прилагат ли добавките цената и силата на бетона? Защо са необходими хиперпластификатори и суперпластификатори?

Колко струва да изолирате къщата?

Какво трябва да знаете за изолацията на къщата. Приблизителни разходи за изолация в зависимост от избраните материали.

Какви са диамантените корони? Къде се използват? Тук ще дадем отговори на тези въпроси и ще разкажем за сортовете и обхвата на тяхното използване.

Как и кога да се хидроизолира основата с битум. Плюсове и минуси на битум като хидроизолационен материал.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Програми за обучение aristonПрограми за обучение ariston
Ект-2, 5 електрически електрически вентилатор на открито за 220VЕкт-2, 5 електрически електрически вентилатор на открито за 220V
Отопление на въздуха у домаОтопление на въздуха у дома
Настенни двуканални газови нагревателни котлиНастенни двуканални газови нагревателни котли
Монтаж и тръбопровод на газов котелМонтаж и тръбопровод на газов котел
Море-топ газ и електрически бойлери от икономична класаМоре-топ газ и електрически бойлери от икономична класа
Стенни газови котли buderus logomax собственици прегледиСтенни газови котли buderus logomax собственици прегледи
Кондензиращи котли за закупуване на кондензиращ газов котелКондензиращи котли за закупуване на кондензиращ газов котел
Етажни газови котли - подови газови котлиЕтажни газови котли - подови газови котли
Как да изберем правилния газов котелКак да изберем правилния газов котел
» » Генератори на газови канали Goodman, климатици, сплит системи