Затопляне на стените на тухлена къща от 80 гр

Видео изолация на тухлени стени

5 показвания

Предлагаме изолация на стени с кладенец, добре облицовани тухли. Почти 90% от всички частни къщи са построени с такава зидария. Това означава, че между облицовката, външната тухлена стена и вътрешната носеща стена има въздушен слой средно 10-12 см.

Поради липсващата част от технологичния отвор е възможно визуално да се демонстрира запълнената въздушна междина между външната стена на облицовъчната тухла и вътрешния носач. Топлоизолацията с пяна ви позволява да вземете вътрешната форма на кухините чрез отстраняване на студените мостове, запечатване на пукнатини и пукнатини.Топлоизолацията на тухлена стена се състои от запълване на кухини между стена карбамид, "течност" пяна топлинно XXI C (подобие украински развитие penoizol руски), който се произвежда от специално подготвени полимерна смола, разпенващ агент, вода и агент на термообработка. С всички компоненти на сгъстения въздух се смесват и се разпенва в специален монтаж и като гъста пяна слой се вдухва в през предварително пробитите отвори в стената с диаметър 25 mm.

Ясен пример за изолация на стените с пяна

Благодарение на първичното състояние на течността, карбамид, течната пяна пластмаса под налягане плътно запълва вътрешната кухина между тухлените стени и се оформя. В същото време, пукнатини са вградени в тухли с пяна от вътрешната страна.

Общият обем на интерстициалния въздушен слой е 10 см дълбочина в частна къща с площ от 100 квадратни метра около 10 кубчета.Цена от 80 UAH / м2 - повече.

Видео изолация на къщата отвътре

Затопляне на стените

Затоплящите стени могат да намалят разходите за отопление през зимата и климатици през лятото с 30%. Тухла, особено червена, служи като добър акумулатор на топлина. Този имот е много полезен за вътрешните стени на къщата. Много е важно за нас да проветряваме помещението и винаги да дишаме чист въздух. Ето защо, отварянето през зимата в продължение на 10 минути на прозорец и тичане на свеж, но студен въздух, вътрешните, отопляеми тухлени стени много бързо, с цялата си повърхност ще го загрее.

Изолираната къща отвътре няма такъв ефект. Изолационните материали не натрупват топлина, а само изолират. И затова е необходимо да загрява отново целия свеж, студен въздух. Ето защо е важно да изолирате стените отвън. Но външната тухлена стена е също акумулатор. След много студ няколко дни, охладена външна стена, ако междинният слой между нея и вътрешната опорна стена не е изолиран, той също ще отнеме топлината от вътрешната стена, съответно и в стаята.

През лятото всичко е същото, точно обратното. Подгряван от слънцето или от външната стена на горещия въздух, без изолация в междинния слой, дава топлината вътре цялата нощ. Затова стигнахме до ефекта на "термос".

Най-ефективната къща по отношение на разходите за енергия е напълно изолирана от външната среда и вътрешна тухлена стена, като инерционен регулатор на микроклимата. Под ваше управление има само вентилация на чист въздух и отоплението му през зимата или охлаждане през лятото. Не трябва да има други загуби.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Леки тухлени стениЛеки тухлени стени
Облицовка едновременно с полагане на стениОблицовка едновременно с полагане на стени
Тухлени стени зидария за изграждане на керамични тухлиТухлени стени зидария за изграждане на керамични тухли
Как е по-добре да изолирате стените - отвън или отвътре?Как е по-добре да изолирате стените - отвън или отвътре?
Затопляне на стените и тавана на къщата за 3 часа, фото и видео Цена от 80 грнЗатопляне на стените и тавана на къщата за 3 часа, фото и видео Цена от 80 грн
Затопляне вън и вътре в стените на тухлена къща с минерална вата, пяна, PPUЗатопляне вън и вътре в стените на тухлена къща с минерална вата, пяна, PPU
Как да изградим тухлена къща с лека конструкция на стена - кладенецКак да изградим тухлена къща с лека конструкция на стена - кладенец
Вътрешна изолация на тухлени стениВътрешна изолация на тухлени стени
Как да се изгради сауна, стени сауна, прегради във вана - тухла баня1Как да се изгради сауна, стени сауна, прегради във вана - тухла баня1
Затопляне на тухлени стениЗатопляне на тухлени стени
» » Затопляне на стените на тухлена къща от 80 гр