Системен портал - PVC дограма, пластмасови прозорци в Ярославл, фирмата Яна Пушкин Ярославъл

Плъзгащи системи PORTAL

Искате ли да имате голям прозорец у дома? В този случай е важно за вас, че отворените клапи не запълват цялото жизнено пространство? В този случай най-доброто решение е наклонена плъзгаща се врата.

Плъзгащите се прозорци и портали ви позволяват да олицетворявате най-смелите дизайнерски идеи в живота. С голям мащаб проектираните стъклени конструкции са тенденция в съвременната архитектура. Огромни прозорци от таван до пода дават на помещението повече свобода, комфорт и светлина, предлагат оригинални решения за планиране и проектиране. Характерна особеност на тези прозорци е наличието на плъзгащи се врати с големи размери. Оптималното решение, което гарантира комфортна и надеждна работа, ще бъде комплектът PORTAL, произведен от ROTO FRANK.

Прозорците и порталите с плъзгащ се механизъм напоследък се използват все повече при проектирането на селски къщи. Те не само изглеждат стилни и необичайни, това е правилното решение за тези, които обичат да бъдат по-близо до природата. Големите прозорци ви позволяват да използвате само естествено осветление през деня, което, разбира се, ще има положително въздействие върху бюджета и настроението ви. Инсталирането на такива големи прозорци, например в дневната, можете да ги използвате като изход към терасата. Огромните прозорци създават ефекта на безкрайното пространство и неделимостта с природата.Ако имате голяма селска къща и искате да я украсите според модните тенденции в дизайна, най-добрият вариант ще бъде прозорците, вместо стените. Те ще създадат атмосфера около тях, изпълнена със слънчева светлина и чувство за свобода. С прозорци с плъзгащи се конструкции можете лесно да стигнете до верандата, терасата или балкона.Оборудването на Roto Patio S улеснява накланянето и преместването на големи и малки врати, като същевременно спестява място. Фокусирайки се върху съвременните тенденции в архитектурата, World Concern Roto Frank създаден аксесоарите, което позволява на листа до 2.7 m, с тегло до 160 кг, което прави възможно използването на енергоспестяващи прозорци двойно стъкло. Елегантната декоративна облицовка допълва и подчертава уникалния дизайн на прозореца. Капаците се предлагат в пет различни цвята и лесно могат да бъдат координирани в цвят с дръжката и профила.

Висококачествената ходова част, спирачката за управление, без поддръжка, гарантират дълготрайната и перфектна работа на Вашите прозорци. Конструктивна особеност: специални ролки в ходовата част с необикновено големи задвижващи механизми с диаметър 28 мм осигуряват тиха работа и комфорт при управление на прозорците. Благодарение на специален материал те имат висока износоустойчивост.

Roto предлага цялостни решения, които значително повишават сигурността на Вашите прозорци и врати. Вече в стандартната версия се използват противоплъзгащи щифтове, които осигуряват допълнителна защита срещу неразрешено проникване.

Плъзгащи се врати и прозорци, за разлика от въртящи се врати и прозорци проекти, спестява ценно пространство етаж, който дава възможност за оптимално използване на пространството в стаята, тъй като отварянето им площ на помещението вече не се занимава с част стъклопакет и врати. Разбира се, с помощта на хардуер Roto Patio S може да бъде лесно и удобно седнат и да се премести прозорец голям формат или врата, която осигурява оптимален режим на вентилация или достъп до помещенията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Купи пластмасови прозорци в Ярославл Продажби офис на еко-прозорциКупи пластмасови прозорци в Ярославл Продажби офис на еко-прозорци
Корнизи за завеси, корнизи с кордарски контрол, корнизи mottura, таван профил алуминиеви корнизи…Корнизи за завеси, корнизи с кордарски контрол, корнизи mottura, таван профил алуминиеви корнизи…
Пластмасови прозорци и плъзгащи системи в клин, Solnechnogorsk, Konakovo и области - строителни…Пластмасови прозорци и плъзгащи системи в клин, Solnechnogorsk, Konakovo и области - строителни…
Плъзгащи балконни прозорци, алуминий и пластмасаПлъзгащи балконни прозорци, алуминий и пластмаса
Пластмасови прозорци как да изберемПластмасови прозорци как да изберем
Плъзгащи се прозорци на лоджиятаПлъзгащи се прозорци на лоджията
Монтаж на алуминиеви плъзгащи прозорциМонтаж на алуминиеви плъзгащи прозорци
Плъзгаща се врата към кухнятаПлъзгаща се врата към кухнята
Регулиране на плъзгащи се прозорциРегулиране на плъзгащи се прозорци
Пластмасови прозорци с троен стъклопакет - гаранция за красота и комфортПластмасови прозорци с троен стъклопакет - гаранция за красота и комфорт
» » Системен портал - PVC дограма, пластмасови прозорци в Ярославл, фирмата Яна Пушкин Ярославъл