Изберете правилно снимките в спалнята

Изберете правилно снимките в спалнята

от Елена · 2013-01-05

Всеки знае, че спалнята е специално място за почивка и комфорт в къщата, тук се отпуснете и се отпуснете. Комфортът в спалнята зависи от много неща, цветът на стените и таваните в спалнята са не по-малко важни от детайлите на декорацията и леглата. И тук не е последната роля на снимките над леглото. или по-скоро техния правилен избор. Мисля, че няма да се отрече, че той не е бил правилно подбрани картини в спалнята може да съсипе уютната атмосфера на неприкосновеността на личния живот, или правилният избор, когато искате да се създаде уникална романтична атмосфера. Всичко е за правилния избор, така че нека се опитаме да го разберем. какви картини трябва да бъдат над леглото и какви картини трябва да бъдат окачени в спалнята.

Първо, нека да разгледаме атмосферата, която трябва да бъде създадена в спалнята, защото спалнята е светилище на мир и спокойствие, така че снимките над леглото трябва да подчертават тези чувства, да поддържат правилната атмосфера.

Снимки в спалнята трябва да бъдат в меки цветове, но в никакъв случай не трябва да има тъмни, сурови цветове. Например, една картина на Втората световна война, с кървава бойното поле може да бъде исторически интересно, но ако си сложиш снимка в спалнята, а след това със сигурност кошмарите през нощта, ще бъдат осигурени. Имате ли нужда от нея? Мисля, че това не е така, така че тази версия на снимката в спалнята е напълно изключена. Тя може да даде кошмар на някого.Вместо това е по-добре да насочите вниманието си към реколти, щампи или дърво, които ще създадат по-тихи и по-мирни чувства.

Сега за цветовете, които са по-предпочитани за картината над леглото.

Можете да изберете картина, която да отразява цвета на спалнята ви, или да добавите малко ярко плънка на цвят в тъмен ъгъл. Контрастиращият цвят на картината ще върви добре с спално бельо от същия цвят или подобно.Темата на снимката в спалнята трябва да е близка до теб и интересна, може би дори си струва да избереш картина, която да отразява твоята страст.

Ако ви харесва градинарството, тогава можете да изберете произведения на изкуството, които отразяват флората и фауната. Ако обичате животните, то снимките над леглото с образа им ще донесат много приятни минути.

Един от най-важните аспекти на поставянето на картина в спалнята е колко удобно ще се чувствате с нея и дали ще бъде приятно да гледате картината постоянно, това ще повлияе на вашето настроение.

Друга възможност за поставяне на картини може да бъде смесване на различни видове изкуство, разбира се, ако не сте решили да поставите големи картини, които могат да бъдат само на стената на спалнята.

Преди да окачите снимките, трябва да направите измервания, които ще определят как най-добре да поставите снимките. Живопис върху леглото, с таблата могат да бъдат поставени няколко малки на брой, или под всякаква форма, и един bolshuyu.A Но ако на снимката трябва да дава ярък акцент ъгъл, и там със сигурност не са много снимки на място, както и на размера на картината трябва да бъде малка , като опция можете да поставите снимки едно върху друго.

Най-подходящият вариант за спалня, според Фън Шуй. ще има снимки, от които има положителна енергия, може би дори от полускъпоценни камъни. И трябва да помислите за рамката на картината, разположена в спалнята, за предпочитане от красиво дърво, богат цвят. Тази опция, оформяща снимката в спалнята, ще бъде най-надеждната, което няма да даде дори леко негативно изображение, което да наруши позитивната атмосфера и хармония в спалнята.

Както можете да видите, не е толкова трудно да намерите снимки в спалнята, но колко красива ще бъде!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Модерни завеси за спалнятаМодерни завеси за спалнята
Как да планираме спалнятаКак да планираме спалнята
Спалня в италиански стилСпалня в италиански стил
Дизайн с романтична дизайнерска спалняДизайн с романтична дизайнерска спалня
Спален дизайн с фото тапетиСпален дизайн с фото тапети
Интериорен дизайн на малка спалняИнтериорен дизайн на малка спалня
Кои тавани са най-подходящи за избора на идеи за спални снимкиКои тавани са най-подходящи за избора на идеи за спални снимки
Стенна декорация в главата на леглотоСтенна декорация в главата на леглото
Как правилно да поставите телевизора на стената на монтаж себе сиКак правилно да поставите телевизора на стената на монтаж себе си
Декориране на стените в спалнята - снимки и идеи за интериораДекориране на стените в спалнята - снимки и идеи за интериора
» » Изберете правилно снимките в спалнята