Боядисване на стени и създаване на декоративни повърхности Декоративни мазилки 3D картини Барелефи Скулптура

Създайте себе си

Боядисване на стени и създаване на декоративни повърхности. Декоративни мазилки. Обемни снимки. Барелефи. Скулптура.

Автор администратор

Практически курс "Боядисване на стени. Техника на монументалното и декоративното изкуство »

Смятате ли, че това е трудно? НЕ! Абсолютно не е нужно да сте артистичен декоратор, за да измислите и да реализирате уникалното си дизайнерско решение в любимия си апартамент. На нашия специално разработен курс за вас ще научите всичко, за да се конкурирате с професионалистите в тази област! Ще ви помогнем да се вгледате отново в дизайна и декорацията на помещенията! Ще имате информация за модерните декоративни покрития, техните свойства и начини на приложение в интериора, да се научите да рисувате сложността на стената, както и да изваждате от мазилката! Можете лесно да проектирате и трансформирате интериора със собствените си ръце!Програмата е предназначена за всички, които искат да овладеят техниките за практическо декориране на интериора (с общи теми, възможно е и индивидуален подход в зависимост от основното ниво на слушателя).

В курса РАБОТНИ СТЕНИ Вие:

 • - Усвоявате практически техники и технологии за монументално и декоративно изкуство, овладявате всички видове стенописи и създаване на авторски декоративни панели.
 • - Ще се запознаете с различни модерни декоративни покрития, текстурирани мазилки, бои, необходими за декоратора на изкуството, научете как да работите с всички видове материали и инструменти.
 • - Ще се запознаете със съвременните технологии на декорация, овладеете практическото им приложение в модерния интериор.
 • - Придобиване на специални практически умения за декориране на повърхности и различни начини за прехвърляне на изображения върху стени и други повърхности.
 • - Вие владеете основните принципи на творчеството на художника във вътрешното пространство,
 • - Научете как да приложите хармонично придобитите умения на практика, лесно можете да промените всеки сложен интериор чрез най-простите решения.

Ще работите в следните техники:

 1. - Стенопис. Работна ножица за палета върху декоративна мазилка.
 2. - Декоративен панел (колаж). Имплантиране на малки обекти в картината.
 3. - Работете с релефна паста и гипс. Тониране.
 4. - Барелеф по темата за растенията. Гипс. Шпатули и длета. Създайте шаблон.
 5. - Работете с шаблона. Монтаж на шаблона, преобразуване на изображения, резбарство, боядисване.
 6. - Орнамент на стената. Изрязване на украшение с резци, декориране с бои.
 7. - Релеф (градска тема). Създаване на композиция, създаване на шаблони, изрязване на фини детайли, рисуване.

ПРОГРАМА НА УЧЕБНАТА ДИСЦИПЛИНА

 1. Подготовка на повърхности за боядисване и нанасяне на декоративни покрития: видове почви, мазилки, левки и други модерни декоративни покрития. Приготвяне на таблетки - заготовки за допълнителна практическа работа (размер 30/40).
 2. Прилагане на шаблони при създаване на изображения на стена и таван. Производство на директни и обратни шаблони. Изпълнение на композиция в стила на примитивното изкуство. Груби релефни мазилки.
 3. Използване на решетка при прехвърляне на изображения на повърхността. Цветно запълване на контура. Изпълнение на композиция на египетски фрески.
 4. Изчертаване на силуетни изображения чрез метода на изливане с фино изчертаване на детайли от примерите за боядисване на антични вази. Грундове.
 5. Изпълнение на декоративна композиция от резени от шмал или други материали на свободна тема. Нанасяне на мазилки.
 6. Създаване на копие от декоративен панел в техниката на температурата. Вътрешни повърхности на базата на декоративна боя. Използвайки техниката на "сегмента на изображението".
 7. Създаване на нецелева интериорна композиция с елементи на моделиране. Творчески експеримент. Използването на повърхности на базата на декоративни композиции.
 8. Съвременни модни тенденции в изкуството на декориране на интериора. Изучаване на разнообразието от декоративни технологии, техники и материали за създаване на интериори. Развитие на вкус и способност за работа с цвят, форма, текстура и структура на материалите. Традиционни техники и експерименти на новатори. Видове интериор (жилищни, отдих, административни, обществени, религиозни, бизнес интериори). Вътрешна декорация като бизнес.
 9. - текстурирани и скулптурни елементи във вътрешността (гипс и декоративни мазилки)

- sgraffito (надраскване, резби на гипс)- Италиански стенописи на съвременния пазар

- влагане на декоративни повърхности с различни материали

- видове и свойства на съвременните декоративни покрития

- Сегментирани картини

-Всички необходими инструменти се издават, материалите се включват в цената. Не е нужно да носите нищо!

-Класовете се провеждат в креативна среда, където можете да изразявате себе си и да създавате нещо ново в собствения си стил (дори ако не сте знаели как да го направите преди).

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Video masterclass - декоративни възглавници със собствени ръце Част 1 Квадратни и правоъгълниVideo masterclass - декоративни възглавници със собствени ръце Част 1 Квадратни и правоъгълни
Oikos oikos производство на декоративни и фасадни материали, акрилни бои и мазилкиOikos oikos производство на декоративни и фасадни материали, акрилни бои и мазилки
Декоративни мазилки - полезна информация - интелигентно декоДекоративни мазилки - полезна информация - интелигентно деко
Магистър по приложение на декоративни мазилкиМагистър по приложение на декоративни мазилки
Занаяти за интериора със собствените си ръцеЗанаяти за интериора със собствените си ръце
Декоративни плодове в интериораДекоративни плодове в интериора
Ние украсяваме кухнята със собствените си ръцеНие украсяваме кухнята със собствените си ръце
Изкуство живопис, като декор на интериораИзкуство живопис, като декор на интериора
Отстъпки декоративни мазилки sochi отстъпки насипни мазилки отстъпки структурна мазилка СочиОтстъпки декоративни мазилки sochi отстъпки насипни мазилки отстъпки структурна мазилка Сочи
Декоративни настилки - капарол - център, ставропол - грундове, бои, емайллакове, лакове,…Декоративни настилки - капарол - център, ставропол - грундове, бои, емайллакове, лакове,…
» » Боядисване на стени и създаване на декоративни повърхности Декоративни мазилки 3D картини Барелефи Скулптура