Декоративни мазилки - полезна информация - интелигентно деко

Декоративни мазилки

2 юли 2010 г., 11:42 ч

През последните години, когато се декорират стаи, декоративна мазилка на стени и тавани е все по-често се използва. Това е устойчив материал, който е подходящ за мокри помещения и издържа на високи температури. Възможно е да се използва вътре и извън сградата.

Декоративните мазилки дават шанс за фантазиране при избор на обзавеждане на стени. Завършването може да бъде "антично" или с ефект на мраморния блясък, блясъка на златото, старият камък и т.н.

Сега на пазара има много мазилки от различни производители. Няма стандарти за този вид декорация, така че техните сортове са масови - структурни, текстури, текстурирани, интериорни и др. Разликите между тях са незначителни и значението е почти същото. Например, за да създадете облекчение с текстурна мазилка, тя трябва да се приложи в равнина, и за същия ефект, но с помощта на мазилка структура, трябва да използвате инструменти, за да образуват облекчение.

В областта на приложение, мазилките са разделени на универсални, външни и вътрешни. Някои видове мазилки изискват идеално равна повърхност - преди да започнете работа, е необходимо да грундирате и мазимите на стените.

Предимства на декоративната мазилка

  1. Практичност и дълготрайност - като правило декоративните мазилки не изискват специално внимание. Цветът на боите се запазва за дълго време и не се отмива. Мазилките са издръжливи, страдат от механични повреди и промени, атмосферни фактори.
  2. Уникалност - това е извън силата на професионалиста да повтаря точно структурата. Покритието по цвят и външен вид е уникално всеки път. Първоначално мазилките се продават в бяло и, ако е необходимо, са боядисани във всякакъв цвят.
  3. Декоративната мазилка е дишаща и е екологичен материал.


Видове декоративни мазилки

Декоративното покритие AFRICA отговаря на най-новите световни тенденции в декорирането на интериора в популярен етнически стил. Благодарение на специалната си състав и използването на специални инструменти, можете да създадете мулти-покритие - подобно на кожата на крокодил, змия, слон, слонова кост и т.н. Това е изключителна възможност да създадете свой собствен уникален интериор с различни декоративни решения ...

Декоративно покритие Илюзия е гладка декоративна мазилка със стоманен и перлен ефект. В зависимост от мястото - оригиналът променя сянката и структурата си.Декоративно покритие GROTTO се използва широко при декорирането на фасади и интериори. Създава се на основата на вар, благодарение на което е възможно да се създадат различни покрития - от релефната текстура до "венецианската мазилка".

Декоративно покритие Папирусът е съчетан с всеки интериор - модерен, класически и т.н. Това покритие има текстура на релефната хартия. Прилага се чрез залепване на тънка хартия към повърхността, без да се оставят никакви фуги или шевове. Използва се добре за декориране на тавани.

Декоративните восъци се използват за създаване на ефекти при декориране на помещения. Те имат няколко възможности за приложение - патиниране, триене, обикновена живопис. Те са устойчиви на измиване, здравина, устойчивост на влага. Те нямат органични разтворители и са екологични.

TRAVERTINO - на базата на вар. Прилага се за вътрешно и екстериорно декориране.

С допълнителното използване на восък можете да постигнете различни цветови нюанси и ефекти.

Декоративното покритие SAHARA се използва за вътрешна работа. Предлага се в два цвята: сребро и злато.

Декоративно покритие Марсилският восък се нанася ръчно. Има трайно пране покритие. Използва се в жилищни помещения, ресторанти, офиси, басейни и др. Покрит е с лакове и декоративен восък. Има различни опции за цвят и текстура.

Венецианска мазилка - многослойно декоративно покритие, създава фактура от скъпи скали от италиански мрамор. Има разнообразие от цветови и текстурирани опции.

Характеристики и обхват:

Венецианската мазилка се използва за декорация на стени, тавани, различни декоративни елементи, архитектурни детайли. Има устойчивост към влага. Венециански мазилка или "венециански" се прилага към бетона, частици, тухли, гипс, цимент, вароциментова мазилка, както и други подобни повърхности, както и стари покрития на базата на водна дисперсия, алкидни маслени бои, vybelki след предварително повърхност готвене.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декоративни фотографски проби, перли и покрития от копринаДекоративни фотографски проби, перли и покрития от коприна
Декоративна мазилка за таванаДекоративна мазилка за тавана
Технология за нанасяне на мазилка за текстураТехнология за нанасяне на мазилка за текстура
Декоративни текстурирани, каменни и пчелни покрития, фасадни плочи и гипс, инструменти за нанасяне…Декоративни текстурирани, каменни и пчелни покрития, фасадни плочи и гипс, инструменти за нанасяне…
Видове и методи за производство на декоративни мазилкиВидове и методи за производство на декоративни мазилки
Видове декоративни минерални мазилки, акрил, силикон, които да изберете за външна и вътрешна…Видове декоративни минерални мазилки, акрил, силикон, които да изберете за външна и вътрешна…
Декоративна мазилка - олимпийски декорДекоративна мазилка - олимпийски декор
Декоративна мазилка - декоративна и венецианска мазилкаДекоративна мазилка - декоративна и венецианска мазилка
Отстъпки декоративни мазилки sochi отстъпки насипни мазилки отстъпки структурна мазилка СочиОтстъпки декоративни мазилки sochi отстъпки насипни мазилки отстъпки структурна мазилка Сочи
Декоративни настилки - капарол - център, ставропол - грундове, бои, емайллакове, лакове,…Декоративни настилки - капарол - център, ставропол - грундове, бои, емайллакове, лакове,…
» » Декоративни мазилки - полезна информация - интелигентно деко