Декоративна структурна мазилка на стени на фотография и технология на рисуване Структурна фасадна мазилка

Структурна мазилка

С негова помощ можете да създадете на стената всякакви релефи: под камък, кожа, корк, антична декорация. Какво представлява структурната мазилка? Как да го сложим на стените?

На снимката:

Структурната мазилка на снимката възпроизвежда естетиката на "производството".

Мога ли да използвам структурна мазилка в мокри помещения? Декоративната мазилка може да се превърне във върха на вашия интериор и да развали всичко и да стане безсмислено разхищение на пари. Факт е, че декоративните мазилки се различават в състава и съответно в характеристиките. Когато планирате да нанесете мазилка по стените, уверете се, че тя е подходяща за конкретна стая и не забравяйте да спазвате приложената технология, затова, разбира се, по-добре е да се консултирате с специалист. С правилния подбор и правилното приложение, декоративното покритие на мазилката ще продължи много дълго време. Дори на фасадата на сградата.Мога ли да използвам структурна мазилка в мокри помещения? Декоративната мазилка може да се превърне във върха на вашия интериор и да развали всичко и да стане безсмислено разхищение на пари. Факт е, че декоративните мазилки се различават в състава и съответно в характеристиките. Когато планирате да нанесете мазилка по стените, уверете се, че тя е подходяща за конкретна стая и не забравяйте да спазвате приложената технология, затова, разбира се, по-добре е да се консултирате с специалист. С правилния подбор и правилното приложение, декоративното покритие на мазилката ще продължи много дълго време. Дори на фасадата на сградата.

Структура на структурната мазилка

Готов микс. Структурна мазилка може да се направи на базата на минерална (вар и цимент), на основата на акрил, латекс или калиев силикат. Вода или химически разтворител се използват като разредител при производството на мазилки. Също така в сместа - да се създаде облекчение на стената - твърдите частици са с размер на: дървесни влакна, парчета от камък, кварц, слюда и др Мазилката се произвежда в големи кутии или кофи с тегло 15-25 кг .. Понякога трябва да се разрежда с вода. Първоначално сместа е бяла. За да се получи сянка, се добавя цвят (цветен пигмент), който се продава отделно.

Използване на структурна мазилкаНезависимо. С инсталирането на това декоративно покритие може да се справи с всяко лице с ръце и, разбира се, професионален мазилка. Работата е както следва. Първо, стената трябва да бъде почистена от следи от стари бои, тапети и др. - повърхността трябва да е суха и химически неутрална. Специално за изравняване на стените не е необходимо, тъй като релефното покритие ще скрие дефекти. След това повърхността трябва да се нанася с ролков грунд (често производителят препоръчва определена марка). Този слой ще укрепи стената и ще подобри "захвата" на мазилката с повърхността.

Декоративната структурна мазилка обикновено се нанася със шпатула. Някои производители също предлагат да покрият измазаната повърхност със слой от восък, който придава на водата отблъскващи свойства.

На снимката:

Структурната мазилка е технологията на приложение.

Разнообразие от цветове и текстури

Не само антични. С помощта на някои видове покрития можете да украсите повърхността по различни начини. Например, създайте "стари" стени или антични мраморни покрития. Други опции - имитиращи всички видове материали: кожа, корк, дървесна кора.

Всичко това ще ви бъде предложено в салона или магазина, който продава декоративни покрития. В красивите каталози ще видите образци и снимки на структурна мазилка в интериора. Интересен ефект може да се постигне, ако поканите висококачествен мазилка. Като художник той ще излезе и сложи върху стената си със шпатула свой уникален образец.

Области на приложение

Фасадни интериори. Това декоративно покритие, за разлика от много други, е подходящо както за вътрешна, така и за външна работа. Може да се нанася върху почти всяка повърхност: тухла, бетон, цимент, метал, дърво, гипскартон. Съществуват и "специализирани" видове покритие.

Така че, декоративни структурни фасадни мазилки е подходящ за довършване само на външните стени на частни къщи и обществени сгради, както и вътрешна структурна мазилка - стените на вътрешните.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове декоративна мазилкаВидове декоративна мазилка
Ривърера мазилкаРивърера мазилка
15 Снимки! Зашеметяващ изглед на декоративната мазилка!15 Снимки! Зашеметяващ изглед на декоративната мазилка!
Декоративна структурна мазилкаДекоративна структурна мазилка
Как да се прилагат декоративни мазилка - апартамент като местообитаниеКак да се прилагат декоративни мазилка - апартамент като местообитание
Декоративна мазилка - декоративна и венецианска мазилкаДекоративна мазилка - декоративна и венецианска мазилка
Структурни мазилкиСтруктурни мазилки
Технология на нанасяне на декоративна текстурирана мазилка с ролкаТехнология на нанасяне на декоративна текстурирана мазилка с ролка
Отстъпки декоративни мазилки sochi отстъпки насипни мазилки отстъпки структурна мазилка СочиОтстъпки декоративни мазилки sochi отстъпки насипни мазилки отстъпки структурна мазилка Сочи
Декоративни типове и характеристики на мазилкатаДекоративни типове и характеристики на мазилката
» » Декоративна структурна мазилка на стени на фотография и технология на рисуване Структурна фасадна мазилка