Декоративни текстурирани, каменни и пчелни покрития, фасадни плочи и гипс, инструменти за нанасяне от мрамор

Декоративни камъни и текстурирани покрития на Mramorix ® са готови за употреба смеси за многоцелево използване на базата на минерални пълнители, 100% акрилна дисперсия и специални добавки.

На повърхността покритие в съответствие с изискванията на регулаторните документи, разработени и регистрирани технически условия.

Получени за текстурирани покрития:

 • санитарно-епидемиологичното заключение,
 • Заключение относно пожарната безопасност по отношение на класа на незапалими
 • резултатите от тестовете за сертифициране.

Високото качество на декоративните мазилки се осигурява с помощта на съставките на известни производители на внос като FORSIT и CPS Color OY, Финландия, използвайки модерно електронно оборудване в производството, както и постоянен контрол на качеството.

Характеристики на декоративни мазилки и покрития

 1. Декоративните мазилки и текстурираните покрития са предназначени за довършване на подготвените повърхности на фасадите и вътрешните помещения.
 2. Декоративна мазилка и текстурирани покрития се отлагат върху бетонни конструкции, гипсокартон, варова мазилка, ПДЧ, гипсофазер, WUAs DSP, дърво, метал и други подобни повърхности.
 3. Декоративни мазилки и текстурирани покрития се използват за декорация на фасадни и вътрешни повърхности.
 4. Декоративните мазилки и покрития отговарят на всички архитектурни и технически изисквания, изпълняват защитна функция, трайни, екологосъобразни, паропропускливи, безопасни за човешкото здраве и околната среда.


Не е тайна, че лицето на всяка структура е нейната фасада. През последното десетилетие в строителния пазар здраво установени външни изолационни системи на сгради - така наречената "Мокри фасади" завършващ слой, който е тънкослойна декоративна мазилка, която дава предната част на елегантност, както и висока експлоатационна и естетически качества.

Групата от компании Mramorix ® изучи напълно опита на производството и технологията на такива известни производители на декоративни мазилки като Bayramiks. Камък от коприна, Сенерджи. Mineriks. обединявайки всичко най-добро, е създал владетел на аналози на декоративни мазилки, текстилни покрития и декоративни разнообразни системи.

Съгласно неговите характеристики, оперативни, екологични и естетически свойства, всички разработени видове декоративни каменни мазилки и текстурирани покрития са подходящи за използване като материали за стени. и като покритие за вътрешно обзавеждане за жилищни и обществени помещения.

Декоративни разнообразни системиСпециално внимание трябва да се обърне на vario системата, разработена от специалистите на Mramorix - "Flock-chip на Mramorix®"

Типичната вариасистема се състои от три основни компонента:

 1. лепило
 2. многоцветни люспи (акрилни флокули, чипове)
 3. лак

Съответно, работата с variosystem се извършва на три етапа:

 1. Нанасяне на лепило.
 2. Разпръскване на частици от люспи с технологична пауза за втвърдяване на лепилото
 3. Нанасяне на лаково покритие с технологична почивка за сушене на лак (пълната полимеризация се извършва в рамките на 14 дни)

За разлика от типичната variosistemy - variosistema Mramoriks ® значително намалява сложността и времето на работа, тъй като по-малките размери на частиците variosistemy Mramoriks ® влезе директно в лепило лак. В резултат на прилагане на такива повърхности материал на стените, като стадо-chipsovoe Mramoriks ® покритието върху подготвената повърхност (грунд проникване дълбоко почвата, или цветна боя Mramoriks ®) се намалява до една стъпка - пръскане variosistemy помощта на специални пневматичен пистолет.

Освен това, в линията на покрития с флокуляри, Mramorix® е варикосистема с полиестерни холографски блестящи елементи. Включени в разнообразната система, тези частици дават специална елегантност на покритието при изкуствено осветление и насочено осветление - покритието буквално се разпада с многоцветни искри.

Ако е необходимо, системата Mramorix® vario може да се нанася върху бетонни подове с допълнителна подсилена повърхност, за да се намали износването на покритието, трябва да се приложи и прозрачен полиуретанов лак.

Групата фирми "Мрамор" произвежда:

Покритията имат следните технически показатели:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декоративни фотографски проби, перли и покрития от копринаДекоративни фотографски проби, перли и покрития от коприна
Декоративна мазилка за таванаДекоративна мазилка за тавана
Технология за нанасяне на мазилка за текстураТехнология за нанасяне на мазилка за текстура
Системите stomix therm alfa и stomix therm betaСистемите stomix therm alfa и stomix therm beta
Oikos oikos производство на декоративни и фасадни материали, акрилни бои и мазилкиOikos oikos производство на декоративни и фасадни материали, акрилни бои и мазилки
Декоративни мазилки - полезна информация - интелигентно декоДекоративни мазилки - полезна информация - интелигентно деко
Видове и методи за производство на декоративни мазилкиВидове и методи за производство на декоративни мазилки
Боядисване на стени и създаване на декоративни повърхности Декоративни мазилки 3D картини Барелефи…Боядисване на стени и създаване на декоративни повърхности Декоративни мазилки 3D картини Барелефи…
Декоративни мазилки в модерен интериорДекоративни мазилки в модерен интериор
Декоративни текстурирани цени на мазилката от фирма "Парит-декор"Декоративни текстурирани цени на мазилката от фирма "Парит-декор"
» » Декоративни текстурирани, каменни и пчелни покрития, фасадни плочи и гипс, инструменти за нанасяне от мрамор