Снежни стойки за цена от велпапе! Снежни държатели на покрива на велпапе да купуват!

Снежни покривки за профилирани листове

Snegozadderzhateli за велпапе, на покрива на велпапе!

През зимата скатни покриви могат да представляват заплаха за безопасността на хората, тъй като падат снежни маси. Особено опасни покриви, направени от велпапе. защото те имат хлъзгав плосък самолет. В този случай, снежни държачи за профилирани листове са просто необходими. Снежни поставки на покрива на велпапето. който можете да закупите в нашия интернет магазин в Москва. защитава металното покритие от унищожаване. Ледът има свойството да причинява скърцане на профилта. и когато се изложи на размразена вода, покривът е корозирал, което намалява продължителността на експлоатационния период. Задържането на сняг за профилирани листове ефективно задържа снега, защитавайки профилния лист.Сняг спирка за гофрирани vlyuchaet различни тапицерии: подсилващи ремъци, болтове, винтове, уплътнения или тръби, които са поставени на покрива, благодарение на специални скоби. Снежните покриви за покриви от гофрирана дъска могат да бъдат поцинковани или не. Тръбните варианти на снежните носачи са много търсени. тъй като те носят тежки товари. За да се предотврати процеса на ръжда, снопните капаци за гофрирана плоскост са изработени от поцинкована стомана, покрити със защитен слой прахова боя. Определяне snegozaderzhateley направени с самонарезни винтове с гумени уплътнения. Закрепващите елементи (опори) се завинтват през профилираните листове в дървена конструкция. Отворът между фиксиращите точки на опорите е по-голям от обичайния етап на обвивката под профилирания лист. оттук щайгата трябва да съответства на дължината на опората и фиксацията да се извършва стриктно в дървото. По-добре е да се направи точно преди покривното покриване с профилиран лист, но ако е необходимо да се монтират снежните покрива върху вече завършения покрив. Необходимо е профилираният лист да не бъде напълно демонтиран и дървената конструкция да е подсилена с опорното стъпало на снежния държач.Препоръка: Уважаеми купувачи, обърнете внимание на броя на опорите за снежни вериги от различни видове! Всички snegozaderzhateli завърши с четири крака на три метра скитник! Пазете се от ниски разходи и фалшификати!

Снежни държачи за велпапе. цената на която е доста демократична, има различни форми, но е по-подходящо да се проектират едновременно с монтирането на покрива. Това помага за укрепване на дървените греди за фиксиране, за придаване на крепежни елементи, без да се разваля велпапето. Снежните покриви на покрива, изработени от велпапе, са снабдени с набор от уплътнения от различни размери, което гарантира затягане на скрепителните елементи. Инсталиране на държачи за сняг. трябва да вземе предвид външния си вид, който се използва за определено покритие. Днес има много различни модели снопчета за сняг, различни по дизайн и метод за закрепване. Тръбните снопчета за профили са най-популярни за метален покрив. те идват с кръгла или овална тръба. Те са инсталирани успоредно на ръба на покрива, като се оттеглят на определено разстояние от 70-100 см от стрехите. Изчисляването на снежните поставки е възможно постепенно или в непрекъсната линия, всичко зависи от наклона и площта на покрива. Стандартният размер на снежния държач за велпапето е три метра.

Видове снежни вериги за профилирани листове и цена

Винаги на склад сняг спирка на покрива на гофрирана поцинкована и с малък цинков слой. цвят RAL (RR) 8017, 8019 (32) 3005, 3009 (29) 3011, 5005, 6002 (37) 6005 6020 (11) 9005 (33) 7004 7024 (23) 8004 (750 ) и небоядисани, че можем да се боя в различни цветове от RAL 7 работни дни + 30% на цената на притежателя сняг.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се присъедините правилно към велпапе?Как да се присъедините правилно към велпапе?
Снежни държачи за меки покривиСнежни държачи за меки покриви
Как да направите покрив от гофрирана дъска за монтаж на профилирания листКак да направите покрив от гофрирана дъска за монтаж на профилирания лист
Поставки за сняг по покривните тръбни, универсални и ъглови снежни поставки за покривно ждрело по…Поставки за сняг по покривните тръбни, универсални и ъглови снежни поставки за покривно ждрело по…
Ремонт на покриви от профилирани материали и реда на ремонтРемонт на покриви от профилирани материали и реда на ремонт
Снежни държачи за метални покривиСнежни държачи за метални покриви
Снежни покривки за профилирани листовеСнежни покривки за профилирани листове
Снежни поставки върху покрива на плочатаСнежни поставки върху покрива на плочата
Какви са снегоходките и защо е полезно да ги използвате?Какви са снегоходките и защо е полезно да ги използвате?
Снежни поставки за метални плочки - избор и монтажСнежни поставки за метални плочки - избор и монтаж
» » Снежни стойки за цена от велпапе! Снежни държатели на покрива на велпапе да купуват!