Фасадата на къщата в стила на Прованс, Арт Нуво, Страна, Fachwerk, хижа

Различни стилове на фасади на къщи - ние избираме нашите собствени

Съвременните тенденции са такива, че при построяването на къща се отделя голямо внимание на дизайна и екстериора. Става дума както за интериорния дизайн на сградата, така и за декорацията на фасадата. Можете да направите предната част на къщата в немски стил, например, или фасадата на къща в стила на Прованс.

Стилът на довършителните къщи е доста разнообразен. За да се определи правилната версия ще отнеме известно време, но, в същото време, всеки иска къщата, за да бъдат оригинални и органично съчетание с околната среда. Стилове на фасади на къщи. които са най-популярните до момента, са представени по-долу.

Немски стил

Фасадата на къщата в немски стил е преди всичко високи покриви, които са присъщи на повечето европейски къщи. Най-често те са покрити с плочки от различни видове. Особено внимание се отделя на стрехите на покрива, както и на комините. Също така, фасадата на къщата в немски стил - това означава много оригинална форма на врати и прозорци.

Това е една от задължителните особености на фасадата на къщата в немски стил. В същото време, финалът може да се комбинира. Например, зидани фасада заедно с декоративна мазилка. Завършването на фасадата в немски стил е отлично решение за любителите да комбинират скромността и оригиналността.

Половината от дърво къщи

Фасадата на къщата в стила на къщи с половин дърво е една от най-популярните. Такива къщи имат много необичаен, ако не и уникален вид. Всички, защото проектите са създадени напълно нови и уникални.

Завършена фасада с половин дървена конструкция - повърхност, изработена изцяло от стъкло. Когато инсталирате тази повърхност, използвайте само енергоспестяващи двойни стъкла. Очила с ниско емисионно и топлинно спестяване, на базата на специални пълнители (аргон).

В случай, че нямате достатъчно средства, за да завършите фасадата в стила на къщи с половин дърво, но наистина харесвате този стил, има изход. Тъй като фасадата на къща в стила на къща с половин дърво е скъпо удоволствие, можете да създадете доста реалистична украса на фасадата на вашата къща за този стил.

Всичко, което трябва да се пресъздаде на фасадата на къща в стил на половината от дърво къщи - е приложен полиуретанови барове на слой мазилка се прилага. Тези барове и табла трябва да бъдат имитирани под дърво.Те трябва да бъдат фиксирани вертикално и хоризонтално. По този начин се оказва, по-евтина версия на фасадата на къщата в стила на полу-дървени къщи.

Тази опция произхожда от Германия, поради което в известен смисъл фасадата на къщата в немски стил ще бъде подобна на стила на къщи с половин дърво. Въпреки всичките им кардинални различия.

Прованс

След това ще обсъдим още един сходен оригинал и стил в търсенето днес. Фасадата на къщата в стила на Прованс - е преди всичко пълна липса на материали като стъкло, метал и пластмаса. Използват се само естествени материали или, в крайни случаи, тяхната имитация.

Фасадата на къщата в стила на Прованс - тухла, керамика, камък и дърво. Заслужава да се отбележи, че растения от голямо значение също участват както в интериора, така и в декорацията на къщата.

Материали от светли цветове се използват при екстериорна декорация. Също често има различни видове флорални мотиви. Фасадата на къщата в стила на Прованс - може да бъде декорация с декоративна мазилка. керамични плочки или на всички художествени живопис. Невъзможно е да не се каже, че фасадата на къщата в стила на Прованс също ще има облицовани декоративни елементи.Все пак е необходимо да се каже, че в този стил остри контрасти на цветовете не са присъщи, а също и така нареченото агресивно оцветяване. Фасадата на къщата в стила на Прованс осигурява плавен преход на млечни, бежови и сини тонове.

страна

Следващият популярен стил е кънтри музиката. Много дизайнери смятат, че фасадата на къщата в стила на страната в много отношения, подобни на Прованс. Някои хора ги намират напълно различни. Има няколко характеристики, които са присъщи само в определен стил.

Например предната част на къщата в стила на страната ще има много по-топъл тон. Той не е запознат с цветове като бели и други студени нюанси. Прованс, напротив, е ярки цветове и хладни цветове.

бунгало

Като се има предвид модерните стилове, не е необходимо да споменаваме хижата. Фасадите на къщите в стила на хижата приличат на временни скромни жилища. По принцип името на стила произлиза от френската дума, която в превод означава "овчарска къща".

В древността подобни къщи са построени в планините за временно подслон на овчари. Днес фасадите на къщите в стила на една хижа могат да се видят сред любителите на европейските стилове на украса на къщи.

Английски стил

Говорейки за европейските стилове, не можем да не споменаваме английския език. Фасадите на английските къщи са много елегантни и изискани. Такива структури имат много изящни форми. Струва си да се отбележи, че къщата в английски стил, фасадата и интериора на сградата имат свои собствени уникални черти. Те изглеждат луксозни от едната страна, но от друга страна благородни.

Само този стил е присъщ на малки колони, прави стени, зидария, както и минимум рисунки и художествени картини. Къщите, построени в този стил, са идеални за хора, които са неприемливи за всички видове модни тенденции в дизайна.

класически

Обръщайки се към класическия стил, струва си да се подчертаят някои от неговите характеристики. Фасадите на къщите в класически стил са направени изключително от скъпи и ефективни материали, които се отличават с тяхната надеждност.

Фасадата на класическата къща може лесно да бъде завършена според вашия вкус. Този стил е присъщ на различни орнаменти, скулптури, колони, както и каменни резби и естествен гранит.

модерен

Ако сте фен на нещо необичайно и оригинално, най-доброто решение е да се изпълни фасадата на къщата в стил Арт Нуво.

Този стил е присъщ на хора, които постоянно се нуждаят постоянно от центъра на вниманието на широката общественост. Също така в дизайна на такава структура можете да реализирате абсолютно всяка от твоите фантазии.

Фасадата на къщата в стил Арт Нуво е идеално решение за всеки, който не иска да се впише в определена рамка. Дори завършената къща лесно може да бъде ремонтирана, имам необходимите материали и неограничено въображение.

Да обобщим, да кажем, че фасадата на къща в немски стил е най-популярната и проста, ако мога да кажа така. От германския стил се стигна до повечето европейски стилове на довършване на къщите.

Дайте линк към тази статия на вашите приятели:

Можете да кликнете върху бутоните и да публикувате този материал в социалните мрежи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къщи в различни стиловеКъщи в различни стилове
Дизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимкиДизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимки
Дизайн на апартаменти в стила на таванското съчетаниеДизайн на апартаменти в стила на таванското съчетание
Снимка на частни къщи мазилка кората бръмбар на фасадата на къщатаСнимка на частни къщи мазилка кората бръмбар на фасадата на къщата
След като завършите стените в кухненските плочки, тапетите или камъните, какво е по-добреСлед като завършите стените в кухненските плочки, тапетите или камъните, какво е по-добре
Дизайн и снимка на частна къща вътреДизайн и снимка на частна къща вътре
Снимка на селекция от тавани в стила на ПровансСнимка на селекция от тавани в стила на Прованс
Прованс стил в дървена къща с елегантен интериорПрованс стил в дървена къща с елегантен интериор
Фасади от камък, декорация и дизайнФасади от камък, декорация и дизайн
Как да украсите тавана с вашите ръце, 16 снимки на интериорен дизайн и декор, съвети за дизайна на…Как да украсите тавана с вашите ръце, 16 снимки на интериорен дизайн и декор, съвети за дизайна на…
» » Фасадата на къщата в стила на Прованс, Арт Нуво, Страна, Fachwerk, хижа