Прованс стил в дървена къща с елегантен интериор

Често за къща от дърво дизайнери предлагат селски интериор или в западен "страна" стил, но не непременно отиват в крайности. Дизайнът на интериорен дизайн в гората може да бъде по-мек и елегантен. За да направите това, можете да изберете френски стил - Прованс в дървена къща.

Интериор в къща от естествено дърво

Интериор в къща от естествено дърво

Характеристики на френския стил

В чест на един от регионите на Франция е дадено името на европейския стил на страната - Прованс. В селските къщи този стил изглежда не е между другото. Този дизайн е свързан с класическото френско селце близо до морския бряг, където те могат да си починат. Ето защо декорите често включват слънчеви светлинни нюанси, ливадни цветя и цветни дизайни.

Прованс - цветни мотиви в декори

Прованс - цветни мотиви в декори

Често вътрешността на дървените къщи се допълва от ikebans, а понякога създава ефекта на стареене и изчезване на бои върху повърхности.

Стените в интериора в стила на Прованс

Стените в интериора в стила на ПровансЦветни решения, както е споменато търг благоприятна за успокояване и релаксация - спокойни тонове на бежово, бяло, цвят на пшеница, маслини и светли нюанси на зелено и синьо.

Важно! Ако в други посоки на дизайна вариации и експерименти с цветя са възможни, тогава къщата в стила на Прованс никога няма да бъде украсена в тъмни мрачни цветове.

За такива интериори използването на тапети е неприемливо. Всичко трябва да имитира селска къща, така че стените често се правят по груб начин, не се използват ултрамодерни бои или материали.

Груба мазилка по стените

Груба мазилка по стените

Дизайн за различни стаиВариации в декорацията в стил Прованс са много, те варират в зависимост от избраната стая. Така че за кухнята в дървена къща често се използват топли слънчеви нюанси, въпреки че можете да направите светла и уютна трапезария.

Провансалната кухня

Провансалната кухня

Подовите настилки могат да бъдат боядисани в тухлени или кафяви светли цветове, но за банята и кухнята е по-добре да се използва плочката. За плочките можете да изберете същите топли цветове или да купите плочка с имитация на дърво, това е точно хармоничното прилягане в дневника или дневника.

Спалня да се прилага и богато украсени флорални щампи върху елементи в интериора, нежни нюанси, които могат да заслепяват ярки диви цветя, дървени капаци на прозорците и подови дъски. Голяма възможност ще бъде грубо издълбано легло, изработено от дърво.

Спалня в стил Прованс

Спалня в стил Прованс

Възможно е да се обърнете, когато декорирате хол, тъй като често има камина, която може да бъде украсена с плочки. Ръчно рисуване може да украси и дървени купчини на тавана, не само в хола.

Ръчно рисуван на тавана в къща от дърво

Ръчно рисуван на тавана в къща от дърво

За хола са приемливи нюанси като цветовете на морската вълна, топло жълто, лавандула, само бели и други нетъкани нюанси. Основното нещо, когато декорирането е да поддържа баланс на цветовете, т.е. стените трябва да се комбинират с предмети в интериора: завеси, покривки, мебели и други неща.

Интериорът на хола

Интериорът на хола

Моля, обърнете внимание! В хола има повече наситени оттенъци на стените, отколкото в други стаи.

Не забравяйте за осветлението на дома. Не се допуска висока ярка светлина, осветлението трябва да се разсее, меко. На подовите лампи и полилеи могат да се използват абажури в разпечатки с цветя.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимкиДизайн на апартамент в стил Прованс 14 снимки
Акценти на интериора в провансалския стил на кухнятаАкценти на интериора в провансалския стил на кухнята
Френски стил във вътрешността на кухнятаФренски стил във вътрешността на кухнята
Дизайн и снимка на частна къща вътреДизайн и снимка на частна къща вътре
Снимка на селекция от тавани в стила на ПровансСнимка на селекция от тавани в стила на Прованс
Как да украсите тавана с вашите ръце, 16 снимки на интериорен дизайн и декор, съвети за дизайна на…Как да украсите тавана с вашите ръце, 16 снимки на интериорен дизайн и декор, съвети за дизайна на…
Кухненски декор със собствени ръце в стила на фото и майсторския клас на ПровансКухненски декор със собствени ръце в стила на фото и майсторския клас на Прованс
Чертежи и производители на декоративни мазилки стар замък, парад, провансЧертежи и производители на декоративни мазилки стар замък, парад, прованс
Модерен стенен тапет, снимкаМодерен стенен тапет, снимка
Лятните интериори със собствени опции за снимки на ръцетеЛятните интериори със собствени опции за снимки на ръцете
» » Прованс стил в дървена къща с елегантен интериор