Акценти на интериора в провансалския стил на кухнята

Ако предпочитате необичайно красиви и хармонични природни мотиви в интериора, тогава стилът на Прованс е за вас. Тя олицетворява уютните и топли семейни традиции в кухнята, които ще ви отведат до френската провинция.

Провансалският интериор е създаден от френски фермери. Той носи частица ароматни и пикантни ливадни треви. Основната идея на провансалския стил е естественост, екология, естественост.

Акценти на интериора в провансалския стил на кухнята

Провансалният стил в интериора на кухнята е представен в пастелни цветове, но с ярки акценти (груба мазилка или тухлена зидария). Интериорният дизайн използва оригинален геометричен украшение. Високата светлина на френския декор е фалшифицирана подробности.Мебелите за провансалска кухня винаги са прости и без много оръжия. Изглежда, че служи на своите собственици в продължение на няколко десетилетия. Произведени кухненски мебели от естествена дървесна пепел и дъб, орех, череши. След това се създава ефектът от стареенето и избледняването с техниката на craquelure. Това са масивни шкафове, шкафове, скринове, просторни шкафове. Добър и леко груб. Провансалски стил фасади на кухненски мебели са боядисани в естествени цветове: крем, бяло, на мляко и сметана нюанси, сиво, камила, лилави, като многоцветен френски ливади, и могат да бъдат украсени с изящни флорални и флорални мотиви.

Акценти на интериора в провансалския стил на кухнята

Поставката може да бъде направена от мрамор, керамика или от камък. А работната площ на кухнята е украсена с рафтове от ковано желязо, кошнички от ракита, винени рафтове.


Акценти на интериора в провансалския стил на кухнята


Масата за хранене обикновено е кръгла, допълнена от същите столове, които са украсени с колоритни текстилни възглавници. Отворените и резбовани полукръгове добавят към интериора в провансалния стил на комфорт и топлина.

Прованс кухнята е уютна и комфортна. Няма нищо излишно тук. Обикновено в кухнята в стила на Прованс има камина в памет на истинска фурна.Таваните и стените в провансалския интериор се изработват в светли пастелни цветове.

Широко използвани дървени фрагменти - греди по тавана, плетени столове и кошници. Подът може да бъде построен от необработени, износени дъски.


Акценти на интериора в провансалския стил на кухнята
Акценти на интериора в провансалския стил на кухнята

Задължителен атрибут на провансалската кухня е древната прибори за хранене. Може да са стари сребърни или порцеланови комплекти. Античните ястия трябва да са на най-изявеното място в кухненския шкаф.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Романтичен интериорен дизайн на кухнятаРомантичен интериорен дизайн на кухнята
Интериорен дизайн в малка кухняИнтериорен дизайн в малка кухня
Връх на популярност - бяла кухня снимкаВръх на популярност - бяла кухня снимка
7 Опции за интериора в кухнята в черно7 Опции за интериора в кухнята в черно
Кухненски интериор в ориенталски стилКухненски интериор в ориенталски стил
Впечатляващ кухненски интериор с шоколадов бял цвятВпечатляващ кухненски интериор с шоколадов бял цвят
Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимкаChic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка
Ясен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнятаЯсен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнята
Френски стил във вътрешността на кухнятаФренски стил във вътрешността на кухнята
След като завършите стените в кухненските плочки, тапетите или камъните, какво е по-добреСлед като завършите стените в кухненските плочки, тапетите или камъните, какво е по-добре
» » Акценти на интериора в провансалския стил на кухнята