Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?

Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?

Днес комбинираните съоръжения, по-специално студиа, станаха популярни. Интериорен дизайн на хола, който е съчетан с кухнята - трудно решение. Днес има много стилове за създаване на кухненско обзавеждане, но класиката винаги е на мода.

Интериорът на кухнята в дневната в класически стил е знак за добър вкус на собствениците на къщата, стабилност и материален просперитет. Отличителните му характеристики са: редки мебели, скъпи платове, камъни, благородни метали, естествени материали или техни аналози.

Друго изискване е наличието на голяма площ. Защото в една малка стая масивните мебели ще изглеждат вкусни и смешни.


Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?

Когато декорирате кухненски хол в стила на класиката, е много важно да наблюдавате симетрията и да се придържате към определена цветова гама. Класиката приема интериор в спокойни цветове: крем, светло зелено, светло синьо, бледо жълто. Най-често срещаната комбинация за хола е бял цвят плюс позлата.За стените можете да изберете тапет с лека текстура или елегантен декоративен модел. Можете също така да използвате декоративна мазилка, плат, боядисване, дървени панели. Декорирайте интериора с декоративни елементи, като колони, арки, пиластри, мазилка от гипс.

Чудесно допълнение към кухнята и хола в пастелни цветове ще бъдат леки мебели. Може да има позлата, бронзово покритие.

Зоната на кухнята и жилищната площ се извършва с помощта на различни покрития - плочки с шарки и паркет. Характерна особеност на класическия стил в дневната е декоративният под. Тя може да бъде павирана с мозайка от паркет или мраморни плочки.

Таванът на дневната в стила на класиката е истинско произведение на изкуството. Тя ще изглежда перфектно живопис таван, мазилка, фризове, пиластри. Тъй като осветлението играе голяма роля, в центъра на стаята трябва да бъде красив голям полилей.Особено внимание в класическия интериор трябва да се отдаде на текстила и аксесоарите. Евтиността тук е неприемлива. Дамаски, възглавници, завеси трябва да бъдат изработени от скъпи дебел плат - брокат, сатен, коприна, кадифе, велур, жакард печатни памук. За да украсите прозорците изберете завеси на жартиери с четки. Жилищната площ ще бъде украсена с пердета и ламбрекени.


Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?

Централното място в хола е мебелите. Той се произвежда главно под формата на череша, орех, карелска бреза, махагон. Украсата може да служи като мрамор, бронз, позлата, дърворезба. Мебелите са масивни, но в същото време изискани. Меката мебел има широки подлакътници, извити облегалки, пътна тапицерия, резбовани крака. Кабинет мебели за кухнята също е масивна и украсени.

Кухненски дневни в класически стил днес е често оборудван със съвременни технологии. Но тъй като луксозният класически стил и съвременните домашни уреди не са съвместими, в този интериор е по-добре да се вгради техника. Телевизията и климатикът в жилищната зона са разположени така, че да не изпъкват твърде много от интериора.


Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?

Декорирайте класически интериор дневна-масивен часовник в бронз, ковано желязо притежателите свещи, огледала в широки рамки, картини в скъпи рамки, скулптури, фигурки, вази.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
70 Снимка на кухненския интериор в черно70 Снимка на кухненския интериор в черно
Деликатна цветна лилава цветна снимкаДеликатна цветна лилава цветна снимка
Романтичен интериорен дизайн на кухнятаРомантичен интериорен дизайн на кухнята
Кухненски дизайн в студио апартаментКухненски дизайн в студио апартамент
Интериорен дизайн в малка кухняИнтериорен дизайн в малка кухня
Кухните в сиво не са мрачни, а елегантностКухните в сиво не са мрачни, а елегантност
Chic интериор на кухня с светлозелена цветна снимкаChic интериор на кухня с светлозелена цветна снимка
Изберете соларен кухненски интериор в жълт цвятИзберете соларен кухненски интериор в жълт цвят
Красива кухня интериор в шам фъстък 11 снимкиКрасива кухня интериор в шам фъстък 11 снимки
Красива кухня в син цвят на снимкатаКрасива кухня в син цвят на снимката
» » Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?