Модерен стенен тапет, снимка

Модерен дизайн на стените, какъв тапет да избирате?

Дизайнът на стените оказва голямо влияние върху образуването на интериора на помещението. Дори малки промени в финала могат да променят стила и това може да се направи с тапет. Разнообразието от този завършен материал ни позволява да реализираме дизайнерските решения във всички стилове на изкуството - от съвременните класики до високите технологии.

Непроменена класика с акцент върху модерността

Сложността на класическия интериор е лаконична, прави линии, липса на ярки рисунки. Тапетите в стила на модерните класики се отличават със съчетанието на спокоен модел и благороден материал. Това е действително да се използва коприна-ситопечат на всички нюанси на кафяво със златен модел. Тънки гладки линии, вегетативни модели, вертикални ивици - това са отличителните белези на интериора на стените на този стил.

Сенките не се ограничават до кафяви, модни, сини, сиви, лилави, розови цветове от пастелни нюанси. Моделът може да бъде изпъкнал като винил тапет, но основният акцент е върху заглушената му липса на ярки цветове. Освен това се прилагат едноцветни цветни тапети и под боядисване. За последния се използват латексови, акрилни или водно-емулсионни бои от бургундски, бежови, зелени или бели нюанси.Съвременният класически интериор е допълнен от естествени дървени мебели, завеси, изработени от тежки, меки тъкани, мазилка от мазилка и голям полилей на тавана.

Държава - очарованието на селата стафиди

Мотивите за цветя се намират в мебели, пердета и тапети. Стилът на страната е светла стая, в която има ярки модели в малко цвете. Светлинните завеси са в хармония с тапета, имитиращи плик или лен. Възможно е да се използва кариран шаблон под формата на хармонично избран панел.Тапети в стила на страната предизвикват усещане за романтика, свързана с простота, лекота, уют. Производителите произвеждат тапети в стила на страната, характерни за етноса на своята страна, така че европейският модел е различен от американския или ориенталския. Тази специфична посока ви позволява да създадете специален интериор на стените без допълнително завършване. Използвана хартия, акрил или винил.

Прованс: смесица от стилове и времена

Франция се усеща в интериора, създаден в стила на Прованс. Тя прилича на комбинация от две посоки едновременно: класическа и страна. Роден в началото на миналия век, това художествено направление е особено популярно в селските къщи. Въпреки това, нищо не им пречи да обогатяват градския си апартамент, защото за това просто трябва да поставите стена хартия в стила на Прованс.

Простотата и комфортът са създадени от спокойни нюанси на синьо, теракот, бели, бежови нюанси. Те никога не трябва да бъдат монотонни, наличието на непретенциозен модел е предпоставка. Позволете им да създадат ефекта от възрастовата стена, но производителите използват скъпи съвременни материали за производство. Коприненият ситопечат се използва с имитация на пукнатини, ожулвания, придаващи особен чар на повърхността на стените.

Високотехнологичен стил: скъп минимализъм и нови технологии

Творческите, енергични хора, които поддържат иновации в областта на технологиите, предпочитат да създават специален интериорен дизайн със собствените си ръце. Тя се различава с прави линии и острота на тонове без гладки преходи. Много пластмасови, метални, интериорни елементи са изработени от най-модерните материали. Стените са рационално монофонични, не отвличащи вниманието, но идеално допълват интериора.

Тапетът се избира в хладни нюанси: бял, жълт, сив, бежов. Характерно за липсата на модели е допустимо само леко забележим модел от същия цвят с фона. Структурата в хай-тек стил е гладка, без издутини, тоест, пенообразен винил за такава стая не е подходящ. Нанесете тапет за боядисване, който е покрит с латексови бои от светлинни тонове.

Възможностите за смесване са възможни между класиката, провинцията и провинцията, но никога не се извършват в интериора на високите технологии.

Японски стил: мода на изток

Светлият дизайн създава тапет с контрастни цветове на светъл фон. Това е японски стил на интериора, се отличава с голям модел, изобразен в няколко различни нюанса. Създаване на философско и едновременно весело настроение - тази цел преследва японския стил. Текстурата е гладка, може да бъде хартия или акрил тапет, както и копринен ситопечат, винил. Природата, цветята, птиците, на които японците придават голямо значение, са изобразени наблизо, затова тези тапети изискват монтаж на шаблона по време на залепването.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интериорен дизайн на апартамент в стил Арт Нуво за истински ценителиИнтериорен дизайн на апартамент в стил Арт Нуво за истински ценители
Варианти на декорация на стена с тапетВарианти на декорация на стена с тапет
Проектиране на коридор в малък апартаментПроектиране на коридор в малък апартамент
Ясен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнятаЯсен, модерен цвят на маслините във вътрешността на кухнята
Стилни тапети за стениСтилни тапети за стени
Завеси под синьо тапет дестинация, цвят, дизайнЗавеси под синьо тапет дестинация, цвят, дизайн
Модни стени 2014Модни стени 2014
Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?Как да украсяват интериора на дневната кухня в класически стил?
Праскова тапет във вътрешната снимкаПраскова тапет във вътрешната снимка
Тапети за залата в апартамента, избор на текстура и стилТапети за залата в апартамента, избор на текстура и стил
» » Модерен стенен тапет, снимка