Подови настилки за складови и цехове - течни подове от Краснаб

Индустриални подове в складове, хангари, магазини

Цената включва пълна гама от работи и механизми, необходими за бетониране. При необходимост правим подробен ППР, в който се посочват методите за съхранение и технически процеси, името на оборудването и механизмите, нормативната документация. Минималният обем за монтаж на подове е 500 кв.м.

Индустриалните подове се използват не само в промишлени сгради, паркинги, но и за подреждане на магазини, хангари и складове. Етажите в магазините и хангарите изпитват огромни механични натоварвания, дължащи се на теглото на самолети, хеликоптери, както и на всякакви големи машини. Освен това, при промишлени условия е важно да се противодейства на химичните реактиви.

Ето защо помещенията от този тип изискват използването на определени материали като подови настилки във връзка с редица изисквания, сред които:

 • устойчивост на механични, абразивни, ударни натоварвания;
 • устойчивост на химикали;
 • спазването на санитарните норми;
 • декоративни свойства;
 • икономика.


Като допълнителни изисквания за подовете за склад и магазин могат да бъдат идентифицирани:

 • повишена устойчивост на топлина;
 • антистатична;
 • противоплъзгащи свойства.

Избор на подова настилка за склад и хангар

Модерните строителни технологии позволяват създаването на течни подове за склад, магазин и други промишлени съоръжения, които отговарят на всички горепосочени изисквания. Идеалното решение за подове в хангар или складово помещение е инсталирането на полимерни пълнители, чийто избор и монтаж трябва да бъдат поверени на специалисти. На повърхността на подовата плоча полимерните съединения могат да бъдат нанесени по няколко начина:

 • като покритие за боядисване;
 • като укрепващо импрегниране;
 • под формата на силно напълнени формулировки;
 • под формата на дебелослойни и пълнежни покрития с добавяне на кварц.


Защитени бетонни подове (складове) в складовете са заслужено търсени, тъй като така проектираната повърхност, липсата на прах, е напълно готова за работа. Външни дефекти с този метод на покритие са изключени. Алтернативен вариант за склад е всички видове полимерни подове.

Саморазливните подове за работилницата имат следните предимства:

 1. Осигурете висока противопожарна безопасност в сградата.
 2. Предлагат се в широк диапазон, така че имате възможност да изберете защитно покритие със свойства, които са идеални за определен тип индустриален под.
 3. Полиуретановото покритие е с висока еластичност и повишена износоустойчивост. При изливането на такъв насипен разтвор, разтворът прониква дълбоко в бетон за 2-6 mm, насища, укрепва и укрепва основата, прах и уплътнява бетонната повърхност.
 4. Самонивелиращите се подове за склад и други помещения имат уникални свойства, които ви позволяват да комбинирате различни видове покрития в отделни сектори на склад и в резултат на това - да спестите пари при изливането на цялото покритие.
 5. Полимерните подове за магазина имат проста технология за складиране, което позволява да се съкрати времето за ремонт, да се повиши нивото на производителност на работата и да се поставят подовете в по-кратки срокове.

Алтернативно, полимерният състав може да се приложи към вече съществуващия бетонен под. Това няколко пъти ще увеличи експлоатационния живот и ще подобри ефективността на подовата настилка за склада.

По този начин за устройството на индустриалните подове в складовете и хангарите най-добрият вариант ще бъде полимерните покрития, които могат да спестят време, пари и да осигурят необходимите експлоатационни качества.

Обадете се на +7 (495) 514-26-02 или попълнете формуляра за кандидатстване по-долу.

Да се ​​посочат цените, възможните отстъпки, да се поръчат стоките и услугите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Епоксидна замазка за бетонЕпоксидна замазка за бетон
Индустриален бетон и самонивелиращи се подовеИндустриален бетон и самонивелиращи се подове
Укрепване на импрегнации и лакове за бетонни подовеУкрепване на импрегнации и лакове за бетонни подове
Без индустриални подове без прахБез индустриални подове без прах
Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…
Бетонни подове в Челябинск - стоманобетонни технологииБетонни подове в Челябинск - стоманобетонни технологии
Бетонни подове в град Новгород, изливащ бетонния етаж - фирма ck inorrosБетонни подове в град Новгород, изливащ бетонния етаж - фирма ck inorros
Бои за бетонни подовеБои за бетонни подове
Работа, обработка и защита на бетонни подовеРабота, обработка и защита на бетонни подове
Индустриални подове - Технологии и видове за пълненеИндустриални подове - Технологии и видове за пълнене
» » Подови настилки за складови и цехове - течни подове от Краснаб