Без индустриални подове без прах

Без индустриални подове без прах

От далечното съветско време много индустриални компании наследиха стари, срути етажи. Кой е отблъснат с плочки, които са покрити с парчета линолеум или просто бетон, който не е защитен от никакъв материал. Те са обединени от едно нещо - силно прах, натрупват мръсотия и трудно се поддържат в чисто състояние.

Технологията не стои на едно място, а днес има голямо разнообразие от промишлени безпрашният етажа: полимер, полимер, магнезий подови настилки, шлайфан бетон, мозаечни подове и др.На Nalivnoj.ru са представени следните индустриални подови прахове:

Полимерни подове

Те са полимерни покрития с висока якост. Те се състоят от материали на базата на епоксидни, полиуретанови или метилметакрилатни смоли. Нанесете върху гладка, подготвена бетонна основа. След нанасяне се образува гладка или груба гладка повърхност.Качеството на полученото покритие директно зависи от основата, на която се вписва. Той трябва да има достатъчна сила на зреене и първо трябва внимателно да се подготви, за да осигури максимална адхезия на материалите към бетона. Ако базата е с ниска реколта и е силно разрушена, трябва да се направи нова.

Полимерните подове имат уникални характеристики:

 • Укрепване и укрепване на базата.
 • Защитете основата от механични въздействия: колела на машини, тежко оборудване, удари.
 • Устойчив на химикали: киселини, соли, алкали и др.
 • Устойчив на резки температурни промени.
 • Всяко покритие може да бъде направено антистатично, противоплъзгащо, не е искрящо.
 • Екологични и безвредни.
 • Те са лесни за грижи.
 • Без прах.

Сортове полимерни прахообразни подове:

 • Пълнещите епоксидни подове - се нанасят върху повърхността по метода на пълнене на материала. Дебелината на полимерния слой е от 2.5 до 5 мм.
 • Боите се нанасят върху субстрата с тънък слой, като се използва ролка чрез оцветяване.
 • Кварцовите настилки се изпълняват по аналогия с боядисване с добавяне на кварцов пясък. Пясъкът дава допълнителна якост на повърхността.
 • Импрегнация за бетон - почти няма дебелина, проникват в бетона няколко милиметра, образувайки тънък филм на повърхността.

Полимерни циментови подове

Това са замазки и покрития от пясъчно-циментова смес с добавка на полимерни модифициращи добавки. Те имат висока якост в сравнение с традиционните връзки - M400 - M1000. Те се полагат в по-тънък слой, което е голямо предимство, ако трябва да изравнявате повърхността или да направите замазка в стая с ниски тавани. От само себе си не съдържат прах. Срокът на експлоатация на такъв етаж може да достигне 60 години.

За да изберете най-подходящия вид прахообразен промишлен под, за вашите помещения, като вземете предвид състоянието на основата и оперативните изисквания за покритие, можете да кликнете върху следната връзка:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подови настилки за складови и цехове - течни подове от КраснабПодови настилки за складови и цехове - течни подове от Краснаб
Индустриален бетон и самонивелиращи се подовеИндустриален бетон и самонивелиращи се подове
Подготвяме повърхността на пода, преди да напълним пълнежа с модел от 3d етажиПодготвяме повърхността на пода, преди да напълним пълнежа с модел от 3d етажи
Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки,…Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки,…
Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…
Укрепване на бетонния под в апартамента, полиуретанови подовеУкрепване на бетонния под в апартамента, полиуретанови подове
Ремонт на индустриални подовеРемонт на индустриални подове
2 Покриви за разработване на ppr2 Покриви за разработване на ppr
Полски бетонПолски бетон
Устройството за насипни етажи за офисУстройството за насипни етажи за офис
» » Без индустриални подове без прах