Как да изберем насипни етажи за дома

Как да изберем саморазливни подове за къща и да не правим грешка 

Най-новият писък на модната конструкция - полимерни самонивелиращи се подове - бързо се сблъска с ежедневието ни. В производствени зони, които изискват настилка със специални свойства (химична и термична устойчивост, повишена якост на удар, без прах, антистатични, проводими свойства и повече) полимерни покрития се използват от десетилетия, но за обикновен корпус, те са "малко" скъп.

Дошло е времето, когато космически технологии и влезе в домовете ни - сега по всички градове, сигурен някой продава или поставя 3D етажа, най-малко, води курсове по процеса и тяхното подреждане технология. Но тези момчета, които искат всичко в дома си, за да направят своя собствена (на всеки, а след това не обвинявам) се нуждаят от надеждна цялостна информация за този нов материал в строителния пазар. Как да изберете насипни етажи за къщата, ние сега ви кажа.Какво трябва да бъде идеалният етаж в къща или апартамент? Това е правилно, чисто. И все пак?

  • Екологично "чисти" (не се внасят вредни за здравето прах).
  • Топло.
  • Красива.
  • Тънки (ниски тавани на високи сгради и така стана разговор на града).
  • Издръжливи (харесват нашите дами да се движат по стилето по целия апартамент, отива на следващия банкет).
  • Водоустойчив (не мийте с алкохол).
  • Безпроблемно (защо в шевовете и пукнатините да се събере мръсотия). 

В същото време отговаря на всички тези изисквания, е достатъчно трудно: естествено дърво (паркет борда) не поставя без пропуски, линолеум и ламиниран картон - не е "Comme Ще faut", шлайфан бетон е тежък и форми вреден прах ... (повече се добави по ваш вкус, като списък на недостатъците на старите полове е безкраен).

Декоративните самонивелиращи се подове, ако са правилно подбрани, могат да решат всички проблеми с един удар - монолитен, тънък, издръжлив и красив. Основният компонент на тези покрития са полимери: полиуретанови, епоксидни и метилметакрилатни смоли. Да ги разгледаме по-подробно:

  • Етажи на базата на метилметакрилат модифицирана смола пред другите две имат следните предимства: Пол пълнене може да се извършва при ниски температури (до -40 °), и времето за пълното им полимеризация на само няколко часа. Това е много удобно, ако трябва спешно да завършите ремонта. Но високата скорост на втвърдяване изисква най-високата квалификация на служителите, затова е по-добре да оставят тези етажи за производствени магазини (особено, тъй като те са много по-скъпи).


  • Полиуретановите подове са изключително издръжливи и устойчиви на абразия. Те не се страхуват от вибрации или ударни натоварвания. Високата химическа устойчивост и хипоалергенност ви позволява да ги използвате безстрашно в детските стаи и в кухнята. Основата за този етаж може да служи не само за стоманобетонни плочи, но и за "подвижни" дървени подове поради високата (до 70%) еластичност. Въпреки това цветовият обхват на тези забележителни покрития е до известна степен ограничен и се определя от цвета и структурата на пълнителя, който използва цветен кварцов пясък и различни минерални багрила.

  • Подовете на основата на епоксидни смоли са малко по-ниски от тези на полиуретана, но значително надвишават техните характеристики по отношение на дизайна. прозрачен горен слой смола се въвеждат така наречените чипове (малки парчета сухи цветни водни бои) и блясък (много малки пластмасови фигури с холографски покрита) придаване покритие напълно фантазия вид.

Друга популярна посока за създаване на уникални дизайнерски подове е използването на големи фотографски изображения или чертежи, изпълнени отгоре с прозрачен слой смола. Резултатът е пълна илюзия за тревния килим на лятната тревна площ, крайбрежния пясък или цветното морско дъно. Изборът на дизайна на пода е ограничен само от въображението на дизайнера или клиента.

Надяваме се, че сега можете да си представите как да изберете течни подове за вашия прекрасен дом, за да станете още по-красиви и уютни.

Читателите, напълно усвоили статията, предлагаме кратък видеоклип, в който група опитни майстори създават истински шедьовър на сексуалното изкуство.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подови настилки за складови и цехове - течни подове от КраснабПодови настилки за складови и цехове - течни подове от Краснаб
Запълване на 3d етажи в LipetskЗапълване на 3d етажи в Lipetsk
Индустриален бетон и самонивелиращи се подовеИндустриален бетон и самонивелиращи се подове
Укрепване на импрегнации и лакове за бетонни подовеУкрепване на импрегнации и лакове за бетонни подове
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Без индустриални подове без прахБез индустриални подове без прах
Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки,…Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки,…
Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…
Подове в промишлени помещенияПодове в промишлени помещения
Самонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подове
» » Как да изберем насипни етажи за дома