Запълване на 3d етажи в Lipetsk

Декоративни самонивелиращи се 3D подове

Какви са декоративните 3D етажи?

Снимки в техниката на 3D-графика на тротоара бързо печели популярност сред потребителите на световната мрежа, този факт веднага се възползва от дизайнери, които са решили да публикуват подобен на живо изображение на равнината на пода, за да бъдат обзаведени стаи им.

Нека да започнем с 3D технологията. Не представете веднага на себе си екрана на киното и 3D очилата, а 3D TV още повече. Като основа можете да вземете творчеството на 3d художници, които наричат ​​триизмерни изображения на различни повърхности. Същността на тази технология се крие във факта, че когато разглеждате картина от определена точка, възниква илюзията за обемността на изображението.

Същността на чертежа, направена при производството на 3D подови настилки, може да бъде същата, особено този стил е добър в дългите удължени пространства, тъй като цифрите наистина се разтягат. Най-вероятно по отношение на половете във вашия апартамент: 3D - просто модерен чип, наистина - за да постигнете обем, имате нужда от много пространство, например както е показано на снимката по-долу.Самонивелиращите се подове могат да бъдат изработени от 3D технология или просто от вида тапети за снимки и симулират различни повърхности и модели, т.е. графични подове.

До момента, в процеса на създаване на такъв етаж от оформлението производство на финишно покритие отнема около две седмици, а ако вземем предвид, безшевни, антистатични и хигиенни полимерно покритие, саморазливни подове очакват много обещаващо бъдеще.

Процесът на създаване на декоративни графични подове е много труден и изисква висококвалифицирани работници, така че цената на труда ще бъде доста висока.

От какво се състоят три етажа?3d подова настилка е безшевна подова настилка, състояща се от основен слой - картина и финишен слой - тънък слой прозрачна епоксидна смола. Това покритие има по-добри характеристики за пода: хигиенична, антистатична, характеризираща се с отлична хидроизолация и устойчивост на корозивни среди (киселини, масла). Те вярно служат на господарите за 15-20 години и не изгарят на слънце. Под тях можете спокойно да поставите система от "топли подове". Това е модерно екологично покритие за най-взискателния интериор.

Основният слой може да бъде:

  • просто обикновен под,
  • монофоничен пълнещ под с шаблон или ръчно рисуван, залепен с декорация от винилов филм (по вида стикери за винил),
  • триизмерна снимка, приложена към винилов филм,
  • просто изображение на винил филм,
  • малък интериор, като: пясък, морски костур, монети и др.

Къде да приложите 3D подове?

3D подове - това е въплъщение на дизайнерските фантазии, изчислени преди всичко за публичност. Най-добрият обхват на тяхното приложение - търговски зали, изложбени и развлекателни центрове, дизайнерски студиа и SPA-салони - места, които твърдят, че са творчески и изключително внимателни. Живите снимки им помагат да печелят пари, да повишават статуса си и да печелят любовта на клиентите.

Що се отнася до настаняване, е използването на прозрачни саморазливни подове в 3D формат е оправдано, на първо място, на техните забележителни свойства - Безпроблемна покритие, със съвместна кандидатура със системата "топло етаж", способността да се пресъздаде симулация на всяка текстура и модел. В ръцете на опитен майстор, настилката може да се превърне в произведение на изкуството, което перфектно хармонизира с вашия интериор.

Между другото, най-модерното решение за днес е бял гланц насипно състояние, вероятно с монохромни отвори. Изработен от непрозрачен бял основен слой, изпълнен с прозрачно покритие.

Как се правят 3D етажи?

3D изображения се нанасят върху винилов филм, който е покрит със слой от микролензи. Подобна технология за 3D изображения се нарича стереопечат и се използва главно в рекламния бизнес.

Желателно би било нещо такова, pozakovyristey да, картината за 3D етаж трябва да бъде избран внимателно, въз основа на здравия разум и студена пресметливост в следващите 15-20 години - като минимален експлоатационен срок дозират производители прозрачни саморазливни подове.

В помещения с висококачествен дизайн в рамките на прозрачна смола се излива изображение мрамор мозайка и каменни текстури, изискан ажурна модел с 3D ефект от изпъкнала фигура - всичко това в естествената си форма е твърде тежък за подове, недостъпни или скъпо от гледна точка на финанси, но с помощта на живи картини може да стане достъпен и в същото време да не надхвърля границите на добрия вкус.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Цветен самонивелиращ се подЦветен самонивелиращ се под
Стенопис в Омск - салон 55Стенопис в Омск - салон 55
Боядисване на стени и създаване на декоративни повърхности Декоративни мазилки 3D картини Барелефи…Боядисване на стени и създаване на декоративни повърхности Декоративни мазилки 3D картини Барелефи…
Довършителни материали за подове, стени и тавани в модерен интериорДовършителни материали за подове, стени и тавани в модерен интериор
Апартамент в стила на минимализма с площ от 160 кв.м.Апартамент в стила на минимализма с площ от 160 кв.м.
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Подготвяме повърхността на пода, преди да напълним пълнежа с модел от 3d етажиПодготвяме повърхността на пода, преди да напълним пълнежа с модел от 3d етажи
Самонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подове
Монтаж на течни триизмерни етажаМонтаж на течни триизмерни етажа
Устройството за насипни етажи за офисУстройството за насипни етажи за офис
» » Запълване на 3d етажи в Lipetsk