Самонивелиращи подове 3d

В съвременното строителство те станаха много популярни насипни етажи 3d. Не е тайна, че насипните етажи се състоят от полимерни съединения или полиуретан.

насипни етажи 3d

Нека да разгледаме предимствата на тези полове. Самонивелиращите се подове са запленени от красотата, издръжливостта и експлоатацията им. За самонивелиращи се подове не се изискват деформационни шевове, което е много практично. В края на краищата няма ленти, в които се натрупва мръсотия и които развалят външния вид, както при индустриалните подове.

насипни етажи 3d

Много добро качество има насипни етажи 3d - тя е екологосъобразна и издръжлива. Подовете не са обект на ултравиолетови лъчи и не изгарят на слънце, не отделяйте лоши вещества във въздуха. Не пляскайте с удари, паднали предмети или не горят, т.е. огнеупорни подове.Също така, насипни етажи 3d могат да се използват във всякакви помещения, независимо дали става дума за офис, гараж, баня или коридор. И много подчертават финия и изискан вкус на собственика на стаята.

Както вече разбрахте под полимерния слой, можете да поставите изображение или да си направите сами композиция от всякакви обекти, било то монети, черупки или пълнени насекоми. Всичко зависи от вашето въображение. Но най-голямата популярност придобива насипни етажи 3d.

Технология на насипни етажи 3d:

  • За начало е необходимо да се определи с основа, която трябва да бъде много равна, силна и чиста. Подреждане на нова замазка или демонтиране на стара.
  • След като направите базата, си струва да се подготвите за рисуване на картина или изображение. Елиминирайте всички пукнатини и пропуски чрез полимерни материали.
  • Подготовка на повърхността. Има един трик, който експертите използват. Към грунда се добавя кварцов пясък, който позволява адхезията на слоевете помежду им.
  • След като грундираната повърхност изсъхне, тя се смила, докато се появи много гладка и гладка повърхност.
  • Следващата стъпка е да нарисувате рисунка или въображение.
  • Нанасянето на полимерния слой от 1-вото, което се прилага от гребена, е само плитък. За добра адхезия към крайния слой полимери.
  • Прилагане на втория. слой или финиш, както желаете и смилане след изсушаване, и сушенето се извършва в рамките на 5-7 дни.


насипни етажи 3dнасипни етажи 3d

И цената на емисията на течни подове е от 1500 до 2500 UAH, в зависимост от вида на използваните полимери. И също така цената ще се увеличи от вида на изображението под полимера. И тогава въпросът е за вас, какво да изберете и как да го направите))).

насипни етажи 3dнасипни етажи 3d

 самонивелиращи се подове 3d

Самонивелиращи се подове

Самонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подове

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Етажи в гаражите - КрасноярскЕтажи в гаражите - Красноярск
Запълване на 3d етажи в LipetskЗапълване на 3d етажи в Lipetsk
Самонивелиращи се самонивелиращи се подове - ремонтирайте от себе си със свежи идеи и иновации в…Самонивелиращи се самонивелиращи се подове - ремонтирайте от себе си със свежи идеи и иновации в…
Индустриален бетон и самонивелиращи се подовеИндустриален бетон и самонивелиращи се подове
Уникални свойства на насипния етаж, както правятУникални свойства на насипния етаж, както правят
Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки,…Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки,…
Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…
Самонивелиращи подове Ние отстраняваме дефекти - строителна планетаСамонивелиращи подове Ние отстраняваме дефекти - строителна планета
Самонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подове
Монтаж на течни триизмерни етажаМонтаж на течни триизмерни етажа
» » Самонивелиращи подове 3d