Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки, втвърдители, отстраняване на прах от бетон

Бърз преход към информационни материали:

"Vostokhimzashchita" извършва инсталирането на висококачествени полимерни и бетонни подове в съоръженията на големи промишлени предприятия. Фирмата извършва монтаж на всички видове минерални и полимерни основи в условията на индустриално и социално строителство:

Бетонни подове >

Вакуумно-бетонни основи

Бетонови замазки >

Тънкослойни бояджийски съединения

Самонивелиращи се подове >Високо напълнени полимерни покрития

Огромни практически опит, непрекъснато въвеждане на иновативни технологии и ефективността на изпълнението на проекта се гарантира репутацията на компанията и са създали репутация на надежден партньор в строителния пазар на Уралския регион.

Една от първите компании в региона на Урал, за да овладее технологията за евакуация на бетон върху оригиналното шведско оборудване TREMIX. Благодарение на тази технология времето за полагане и преработка се съкращава и физическите и механичните характеристики на бетонната основа значително се подобряват. Този тип замазка може да се използва самостоятелно като завършена подова настилка и също така е оптимален подслой за редица други покрития.

Високата квалификация на служителите, съчетана със стриктно спазване на технологичните норми, гарантира последователност на качеството на всички етапи от производствения процес.

Географията на работата на доверието "Vostokhimzashchita" се простира далеч извън района на Челябинск. Клиентите и редовните партньори се намират в Свердловск, Курган, Тюмен, Башкортостан и Казахстан. Днес фирмата има достатъчен потенциал за решаване на инженерни проблеми от всякаква сложност.Благодарение на модерните технологии и най-високото качество на работа, пестим време и пари за нашите клиенти.

Последни новини VOHIZ:

"ВОКХИЗ" сключи договор за изпълнение на евакуирани бетонни подове на производствените площадки на ТЕЦ в Челябинск. В допълнение към демонтирането на старата бетонна настилка и нанасянето на нова бетонна мазилка, фирмените специалисти ще извършват локални ремонтни дейности и ще използват без прах полимерни съединения.

Специалисти "VOHIZ" направи опит за използване на пълните епоксидни формулировки в хранително-вкусовата, инженеринг и металургията. Типични примери на защитни покрития са показани и специализирано оборудване Scanmaskin (Швеция) за поставяне на циментов разтвор и полимерни състави, както и вътрешни минерални компоненти за пълнене епоксидни среда.

Беше сключено споразумение за внедряване на полимерни настилки в класните стаи на "Икономически колеж" (Челябинск). Работите ще се извършват с епоксидни композиции и минерален пълнител "Синтек". Това е втората работа по защитата на секса в училищата в Челябинск.

Беше сключен договор за въвеждане на спортно полимерно покритие в спортни зали на военните училища в Челябинск. Работата по изграждането на спортни покрития ще се извършва с полиуретанови специални съединения.

Цената на индустриалните покрития за 1.08.2012:

 Самонивелиращи се подове: от 450 до 720 рубли на квадратен метър

 Бетонна замазка: от 320 до 420 рубли на квадратен метър

 Вакуум-бетон: от 470 до 630 рубли на квадратен метър

 Покриване: от 290 до 370 рубли на квадратен метър

Реалните цени на индустриалните настилки могат да бъдат изяснени по телефона +7 (351) 793-12-32

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подови настилки за складови и цехове - течни подове от КраснабПодови настилки за складови и цехове - течни подове от Краснаб
Индустриален бетон и самонивелиращи се подовеИндустриален бетон и самонивелиращи се подове
Укрепване на импрегнации и лакове за бетонни подовеУкрепване на импрегнации и лакове за бетонни подове
Без индустриални подове без прахБез индустриални подове без прах
Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…
Бетонни подове в Челябинск - стоманобетонни технологииБетонни подове в Челябинск - стоманобетонни технологии
Хидроизолация в Перм Хидроизолация на основи, подовеХидроизолация в Перм Хидроизолация на основи, подове
Бетонни подове в град Новгород, изливащ бетонния етаж - фирма ck inorrosБетонни подове в град Новгород, изливащ бетонния етаж - фирма ck inorros
Бои за бетонни подовеБои за бетонни подове
Боядисване на бетонни подовеБоядисване на бетонни подове
» » Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки, втвърдители, отстраняване на прах от бетон