Колко са насипни етажи от 3d, преглед на цените, видове и съвети за избор

Колко са саморазливните 3d етажи

31 март

Саморазливна етаж с триизмерен образ, тоест, 3-D ефект - специални прозрачни полимери, които са поставени под снимките. Имиджът в този случай може да бъде абсолютно всичко - всичко е ограничено само от вашето въображение. Освен това, не можете да използвате чертежа, но попълнете оригиналното покритие - бетонна, дървена или метална основа. Ясно е, че повечето клиенти се интересуват от въпроса колко големи са подземните етажи 3d. Тук всичко зависи от качеството на сместа, производителя и желания резултат.

Видове самонивелиращи се подове и процеса на тяхното създаване

На първо място, цената на три етажа зависи от вида на използваната смес. Така че целта на някои смеси е изравняването на основата и подготовката за последващото запълване. Вторият тип смес се полага точно като покритието.

По този начин, смесите за подготовка на субстрата са сухи материали на базата на цимент. С тяхна помощ се извършва подравняването на повърхността на грубия материал.

В допълнение към циментовите материали, пълнители, различни начални покрития и разтвори за грундиране също се използват за тези цели.Факторът за това как цената на 3d етаж влияе на процеса на инсталиране. Затова насипното покритие изисква идеална основа - дори и без неравности. Като правило, целият процес на подготовка на повърхността трае не повече от една седмица.

Действителното покритие се образува чрез смесване на няколко компонента. За тези цели се използва както суха смес, разтворима във вода, така и многокомпонентен състав - полимер с втвърдител.

Втвърдяващият агент е необходим за самонивелиране на сместа и полимерът в неговия състав може да има полиуретанови или епоксидни смоли.

В допълнение, цената на 3d етажи също се определя от първоначалните микроклиматни параметри на помещението и неговата по-нататъшна работа. Ясно е, че трябва да се съсредоточи върху планирания бюджет - можете да вземете бюджетната марка, като на практика няма загуба на качество. Все пак трябва да се вземе предвид един нюанс - така, евтините смеси могат да изискват придобиването на оцветяващи пигменти.

От какво зависи разходът?Говорейки за усреднен, тогава цената на подове саморазливни с един модел в 3D надвишава цената на керемидите на устройството в два до пет пъти, а цената на подобна зона ламиниран паркет - от пет до десет пъти.

Освен това ценовият фактор оказва влияние и необходимостта от капиталови ремонти на терена, закупените материали и професионализма на изпълнителите. И винаги работата ще струва повече от доставките.

Много зависи от техниката, при която чертежът ще бъде направен под запълването. Така че може да бъде отпечатана на винилов филм или върху банерна плат или директно върху циментовата основа на повърхността с помощта на акрилни бои. За да направите това, ще ви е необходим художник с опит в извършването на подобни работи - съответно, в този случай цената на изображението може да се увеличи понякога.

По тази причина най-често използваните филмови покрития с изображения, приложени към него. Като опция, клиентът може да използва или да поръча дизайн "снимка". Ако искате да направите сами работата, прочетете статията Попълнете самия етаж.

Как цената на покритието влияе върху качеството

В отговор на въпрос, колко е саморазливни етаж с 3d модел, е необходимо да се разгледа не само с доставки на стоки, но и на уменията на изпълнителите.

По принцип, всички монтажни работи може да се извърши само по себе си, но това е по-добре да не рискуваме, тъй като времето за термична обработка на полимерната смес е изключително малка. Цената на насипни три етажа е трудно да се нарече бюджет, това не е само полимерна смес, но и дизайн.

От своето качество до голяма степен зависи от крайния резултат. И фотографирането върху такава впечатляваща област не може да бъде евтино - в противен случай има съмнения за "дълголетието".

По отношение на придобиването на самите материали е необходимо да се разбере, че основната точка, която определя стойността на насипни триетажни етажи, е популярността на търговската марка. Ясно е, че самата марка не струва нищо - но доказаните компании няма да рискуват собственото си име. Това е много важно за подовите настилки в жилищните помещения, тъй като те трябва да отговарят на всички изисквания за екологична безопасност и да бъдат изключително издръжливи и надеждни.

Фактори, влияещи върху избора

"Триизмерното" покритие е специално прозрачно запълване, което се прилага върху изображението. Когато са закалени, полимерите образуват прозрачно, безшевно покритие. Характеристики на това изображение - в неговата маса, благодарение на което се постига висока естетика на покритието. Благодарение на използването на подходящи материали, повърхността е не само красива, но и много издръжлива.

Между другото, факторите, които регулират цената на подова настилка с 3d етаж, включват предназначението на покритието. Така че, тя може да изглежда като рекламен арт обект, ако се намира в развлекателна институция.

Разбира се, в допълнение към въпроса за цената, е необходимо да се вземат под внимание редица нюанси - интензивността на движението на хората, възможността да се ударят агресивни химикали на пода, нивото на влажност и температурният режим в стаята.

Естествено, 3D етажи в стаята ще станат доминиращи. Следователно, цялата стая трябва да бъде украсена със стилистиката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Суха смес за ремонт на подовеСуха смес за ремонт на подове
Как да запълни подложката, правилата за производство и стилКак да запълни подложката, правилата за производство и стил
Прозрачни самонивелиращи се подовеПрозрачни самонивелиращи се подове
Самонивелиращи се подовеСамонивелиращи се подове
Монтаж на течни триизмерни етажаМонтаж на течни триизмерни етажа
Как да изравним подаКак да изравним пода
Устройството за насипни етажи за офисУстройството за насипни етажи за офис
Самонивелиращ се 3d етаж с собствени ръце стъпка по стъпка инструкции, фото и видео материалиСамонивелиращ се 3d етаж с собствени ръце стъпка по стъпка инструкции, фото и видео материали
Попълване на пода върху дървен под, дървена мазаПопълване на пода върху дървен под, дървена маза
» » Колко са насипни етажи от 3d, преглед на цените, видове и съвети за избор