3D подове купуват насипни триизмерни саморазливни подове на изгодна цена

Подови настилки 3d

3D подът е полимерно запълване на декоративно изображение, което след втвърдяване формира непрекъснато покритие без шевове. Тази технология ви позволява да направите пода изключително подробно за интериора. Дизайнът зависи от въображението и финансовите възможности на клиента.

При правилна работа полимерният под ще изглежда страхотно за няколко десетилетия.

Плочки, тапети имат следните изключителни качества: приемственост, трайност, на безопасността и здравето, без прах, пожароустойчивост, без приплъзване, отлична устойчивост на UV радиация.

Недостатъците могат да бъдат отдадени само на моментите, свързани с технологията на производство и грижа: процесът на сушене в продължение на поне 5 дни, необходимостта от навременна грижа, цената е по-висока от бюджетните решения.

Когато се наливат, специалистите ще вземат предвид следните фактори: очакваното ниво на влажност в помещението, бъдещият температурен режим, интензивността на движението на хората и механизмите за покриване, вероятността от химични вещества на пода.

Това е внимателно изследване на горните нюанси, което характеризира отговорния подход към създаването на полимерен 3D етаж. Основният компонент е полиуретан. Технологията на изливане на пода изисква най-гладка и гладка повърхност.Основни етапи на метода за леене 3D етаж подходяща подготовка основна повърхност (база) - прилагане на декоративно покритие izobrazheniya- входящия типа сушене Покрития придаващи затвърди матирана или лъскава повърхност вид. Компетентното съответствие с всеки от технологичните етапи гарантира дълъг живот на пода. Ето защо е важно да бъдат ангажирани изключително квалифицирани специалисти за извършването на тези работи.

Технология 3d етаж

Принципът на производство на модерни 3d етажи е малко по-различен от обичайната идея за технологията 3D. Те се основават на оптична илюзия. Използва се специална технология, благодарение на която, когато се гледа от определен ъгъл, пред очите на наблюдателя се появява обемно изображение. По този начин този елемент на интериора представлява гледна точка от една точка. Когато гледате от всяка друга позиция, изображението вече няма да бъде обемно, освен това ще изглежда твърде опъната.И така, какво включва тази технология? Първият и най-важен етап е подготовката. Преди да инсталирате 3d етаж, трябва внимателно да нагласите повърхността и да поправите повредените зони. Особено внимание се отделя на подовите площи, които са в непосредствена близост до стените. След предварителната подготовка на повърхността се поставя грунд.

След това съставът, образуващ основния слой, се нанася върху повърхността. Технологията предполага максимално изравняване на пода преди нанасяне на модела. Този полимерен слой трябва да бъде изключително гладък. Често съставът, използван на този етап, е допълнен с влакнест пълнител.

Освен това технологията включва стикер на избрания мотив. Тук е необходимо известно умение, тъй като всички недостатъци ще бъдат по-изразени след прилагането на полимерен състав. Платното с шаблон е изпълнено с тънък слой от полимерен материал (не повече от 2 мм), което надеждно запазва участъка от въздействието на ултравиолетовото излъчване и механичните повреди. Отнемат 5 дни, за да изсъхне пода.

В последния етап подовата повърхност е покрита със специален лак, изработен от полиуретан. От една страна, това покритие осигурява допълнителна степен на защита, а от друга страна коригира повърхността на пода. Благодарение на лаковото покритие можете да го направите както блестящо, така и матово - в зависимост от предпочитанията на клиента.

Технологията е доста трудоемка, което оказва влияние върху цената на инсталацията. Но тези покрития имат много предимства. По-специално, това е безопасност и удобство при работа. Не са необходими специални препарати за почистване на покритието. Използваните при инсталирането на съединенията в процеса на експлоатация не излъчват вещества, които представляват заплаха за здравето.

Обучавайте устройството за подове

Цена 3d етаж

Перфектно решение за тези, които искат да проектират изключително своето жилище. Тези съвременни материали са известни със своите естетически характеристики, както и с безопасността и издръжливостта.

Достоен за внимание е въпросът: каква е цената на пода 3d? Отправната точка е цената от 4500 рубли на квадратен метър. м. Общата цена се състои от цените на материалите, общата площ на бъдещия етаж, състоянието на основата и дизайна на самата облицовка.

Първият фактор, от който зависи цената на секса, са използваните материали. Модерният строителен пазар представя полимерни материали от различни марки. Смесите могат да се различават по качество, освен това отдалечеността на доставката оказва влияние върху тяхната цена. Друг определящ фактор е районът. Ако площта за покритие е по-голяма, цената на квадратен метър е по-малка.

Ключовият фактор за създаването на 3d етаж е изборът на чертеж. Методът на нейното прилагане до голяма степен определя цената на секса. Най-скъпият, но забележителен начин - рисуването на картината с акрилни или полимерни бои. Тези композиции и услугите на художника изискват значителни разходи. Ще бъде по-евтино да използвате широкоформатен печат на избраното и редактирано изображение. Ако са предвидени няколко декоративни елементи за едно помещение, цената на 3d етаж ще бъде по-висока.

За да спестите пари при полагане на пода. някои решават да вършат цялата работа сами. Въпреки очевидната простота на поставяне на полимерното покритие, на практика могат да възникнат много проблеми. Важно е да се почисти и да се максимизира повърхността преди нанасяне на полимерни слоеве. След това трябва да разпределите равномерно състава, който формира основния слой. Директно при декорирането на декоративната част препоръките на експерта ще бъдат полезни. Някои умения изискват и работят с течни покрития, тъй като те трябва да изравнят и да отстранят въздушните мехурчета от полимерния слой, преди да започне да се втвърдява.

Разходите за поставяне на полимерни покрития не са толкова малки, но такива подове имат отлични характеристики. Дълъг живот, дълготрайност, безопасност и плътност на полимерното покритие, както и отличен външен вид, оправдават.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Прозрачен насипен подПрозрачен насипен под
Запълване на 3d етажи в LipetskЗапълване на 3d етажи в Lipetsk
Индустриален бетон и самонивелиращи се подовеИндустриален бетон и самонивелиращи се подове
Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…
Индустриални подове - Технологии и видове за пълненеИндустриални подове - Технологии и видове за пълнене
Гумени подови настилки за паркингиГумени подови настилки за паркинги
Монтаж на течни триизмерни етажаМонтаж на течни триизмерни етажа
Устройството за насипни етажи за офисУстройството за насипни етажи за офис
Как да изберем насипни етажи за домаКак да изберем насипни етажи за дома
Подът в банята със собствените си ръцеПодът в банята със собствените си ръце
» » 3D подове купуват насипни триизмерни саморазливни подове на изгодна цена