Подове в промишлени помещения

Подове в промишлени помещения

Етажите в производствените помещения трябва да бъдат избрани стриктно индивидуално. Това се дължи на факта, че има огромна разлика в производствения процес и в същото време приликата на правилата с комфортно работно състояние. Заедно с това основните изисквания за такъв етаж са силата, дълъг живот и естетическо външно възприятие.

Кой етаж е подходящ за вас?

В процеса на експлоатация на промишлена сграда е необходим здрав и лесен за почистване под. Пригодността на определен пол се определя от тяхното покритие. Модерното производство осигурява най-изгодната възможност за подови настилки - безшевни, полимерни, самонивелиращи се подове в производствени зони. Подобен под е с висока износоустойчивост, така че няма прах. Повърхността на пода е хоризонтална. Цветовата гама може да бъде избрана според Вашите желания.

Инсталиране на насипен под

За да започнете, имате нужда от четка и иглена ролка. Предварително нанесен праймер с втечнена полимерна маса. Отделни дефекти на субстрата shpaklyuyutsya. Покритието трябва да се нанесе на два слоя, където е необходимо да издържите времето в съответствие с ръководството за употреба.За да се гарантира, че подът не е хлъзгав и по-издръжлив, допълнително може да се използва полиуретаново покритие. Струва си да се отбележи, че за дебелината на покритието два слоя се считат за половин милиметър всяка.

Бетонни подове

Въпреки това, най-добрият избор за производствената стая е бетоновият под. При компетентна инсталация, покриваща я със защитни средства, няма да се образува прах върху такъв под, а почистването ще бъде доста лесно и лесно.

Заедно с това, заслужава да се отбележи, че бетонният под е малко по-нисък от полимерния под по отношение на здравина, химическа устойчивост и защита от прах. Но въпреки това, те са най-достъпната опция, където е най-добро съотношение цена-качество. Има още един важен аспект: с помощта на втвърдяваща обработка е възможно да се импрегнира горния слой на бетонния под, за да му се даде голяма здравина, устойчивост на влага и естетика.

Етажи в производствените помещения и комфортРаботата на персонала в неудобна и дразнеща среда може да повлияе на намаляването на производителността на труда и дори увеличаването на степента на нараняване. Прахообразните подове в промишлените помещения замърсяват белите дробове на работниците, а неравните повърхности могат да увеличат нараняванията няколко пъти.

Обратно, ако помещенията са светли и просторни, имат чист и равен под с органични нюанси, тогава ентусиазмът на служителите се увеличава и заедно с това идват предприятията.

Етажи в промишлени помещения от фирма "Мегастрой"

При процеса на подбор на материали за индустриалния етаж се събира цялата необходима информация, която се отнася до окончателното покритие на пода. В противен случай можете да поръчате по-скъп вариант, когато по принцип, и по-евтина алтернатива.

Бетонните и полимерните подове в производствените съоръжения на фирма "Мегастрой" могат да съчетаят защитната и декоративна функционалност: без прах и лесно почистване. Освен това те са непретенциозни и достатъчно силни.

Важен аспект е изборът на материал, който може да ви служи под формата на завършена подова настилка за голяма продължителност на работа при тежък товар.

Такъв материал е особено необходим за непрекъснато производство. В допълнение, ако материалът е качествен, тогава ако има различни щети, тогава не е необходимо да се спира производството за ремонта му, тъй като ремонтът е възможен с местна техника.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какъв тип ролка е необходима за насипния етажКакъв тип ролка е необходима за насипния етаж
Подови настилки за складови и цехове - течни подове от КраснабПодови настилки за складови и цехове - течни подове от Краснаб
Самонивелиращи се самонивелиращи се подове - ремонтирайте от себе си със свежи идеи и иновации в…Самонивелиращи се самонивелиращи се подове - ремонтирайте от себе си със свежи идеи и иновации в…
Индустриален бетон и самонивелиращи се подовеИндустриален бетон и самонивелиращи се подове
Без индустриални подове без прахБез индустриални подове без прах
Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки,…Индустриални подове, бетонни подове, саморазливни подове, полимерни подове, настилки, настилки,…
Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…Полимерни подове в Ростов на Дон, Новочеркаск Полиуретан в насипно състояние Подови настилки от…
Индустриални подове - Технологии и видове за пълненеИндустриални подове - Технологии и видове за пълнене
Интериорно завършване на помещенияИнтериорно завършване на помещения
Общи и оперативни изисквания за подовеОбщи и оперативни изисквания за подове
» » Подове в промишлени помещения