Камък тапет красива, безопасна, необичайна снимка

Каменни тапети - красиви, безопасни, необичайни (снимка)

Желанието да се създаде уникален стил на интериор кара хората да измислят все повече и повече материали за довършителни работи. Ако наскоро украсата на стените се състои само в поставянето им с тапет. сега всичко е много по-сложно. В света има голямо разнообразие от декоративни материали, с които можете да създадете абсолютно всеки стил. Можете дори да излезете с вашия собствен уникален стил на интериорен дизайн.

Интериорната декорация на стените е последната фаза на всички ремонтни и строителни работи, а изборът на материал зависи от вида на помещението. Един от интересните варианти за декориране на стая може да бъде използването на каменни тапети.

Естествени структурни повърхности на каменни тапетиГъвкава каменна тапети - това е сравнително нов завършен материал, изработен от пясъчник (понякога от гипс). Основата на тези тапети е текстил, върху който се прилага кварцов пясъчник. За прилагането на пясъчник се използват най-новите и най-модерните технологии, така че каменните тапети имат доста предимства в сравнение с други материали.Например, каменният тапет е подходящ както за интериорен дизайн, така и за екстериорна декорация. Този вид тапети не се страхува от висока влажност. Те са много гъвкав материал. Поради последната функция тези тапети са идеални за декорация на стени, които имат значителни неравности, например половин колони, арки и ниши. Също така "гъвкав камък" може успешно да се приложи при проектирането на оригиналния ландшафтен дизайн. Не на последно място при избора на довършителни материали се изиграват такива свойства на гъвкавия тапет като екологична съвместимост и способност за дишане.

Появата на каменни тапети е много естетическа, има голямо разнообразие от нюанси. Структурата на материала, създадена от самата природа, дава възможност да се създадат наистина уникални, никога не повтарящи се модели. В допълнение към тази "каменна обстановка" е възможно да се направят по поръчка ковани решетки. Така че стаята ще изглежда още по-интересно, а интериорът е пълен. Всички тези свойства на тапета, комбинирани с повишена гъвкавост, ниско специфично тегло и компактни размери правят този материал наистина уникален и подходящ за довършителни повърхности. Животът на тези покрития обикновено е около 20-30 години, докато този тип тапети могат да издържат на спад на температурата от -30 ° C. Неговата забележителна способност да отблъсне мръсотията ще трябва да вкуси абсолютно всяка домакиня.

Клейм камък тапет себе си!

Когато инсталирате този тип тапети, трябва да следвате някои прости правила. Първо трябва да подготвите повърхност за тапети, т.е. да премахнете всякаква влага от повърхността и различни замърсявания, ако има такива. След това е необходимо тази повърхност да бъде идеално гладка и да се нанесе лепило върху нея. Сами камък тапет може да бъде като ролка, и под формата на готови плочки до 16 мм дебелина. Също така, лепилото трябва да се постави върху тапета и, като се започне от горния ъгъл, да се постави готовият материал. За предпазване от щети, причинени от околната среда, се препоръчва тапет за обработка на специално решение.

Разнообразие от розови преливания. сиви, кафяви, барове и топли златисто-жълти нюанси ще украсят вашата всекидневна, обучение или дори разсадник. Самият "гъвкав камък" е докосване и приятно и топло. Днес тя се превръща в любимата сред изкуствените материали и за декорация на интериора, както и за екстериора на екстериора. И кой ще откаже да получи необичайна "каменна" стена, която изглежда невероятно извън времето и стилните рамки?

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Wall тапети декорWall тапети декор
Стенни декоративни тапетиСтенни декоративни тапети
Тапети на стена в интериораТапети на стена в интериора
Варианти на декорация на стена с тапетВарианти на декорация на стена с тапет
Стилни тапети за стениСтилни тапети за стени
Винил тапети залепване и цената на работата - частен капитанВинил тапети залепване и цената на работата - частен капитан
Всички за строителство и ремонт - апартаменти за каменни довършителни работиВсички за строителство и ремонт - апартаменти за каменни довършителни работи
Лепкави текстилни тапети - частен майсторЛепкави текстилни тапети - частен майстор
Течен тапет на тавана! БлоговеТечен тапет на тавана! Блогове
» » Камък тапет красива, безопасна, необичайна снимка