Винил тапети залепване и цената на работата - частен капитан

Винил тапет

Декорацията на стените с миещи се тапети е много популярна в тези стаи, се предполага, че често се мокро почистване. Тя може да бъде кухня, коридор или баня. Но не всеки може правилно и правилно да ги залепи. Сега в Москва, залепване на винил тапет и цената на произведенията е на разположение и ви позволява да поръчате професионални услуги. а не "убива" за тази професия собственото си свободно време. Обадете се и се консултирайте с разходите за капитана, отстъпки и срокове!

Винилно тапетиране по основната цена

Настилка за стени* Предупреждение! Крайната цена и отстъпки за определени видове работа по подготовката на стените и залепването на винил тапет се определя, след като капитанът инспектира работната площадка. Отпътуване безплатно! Цената на залепването на винил тапет ще остане непроменена до края на работата.

Цената на строителните работи е посочена без разходи за консумативи и строителни материали!

Ние работим без предплащания!Избирайки услугите на нашите специалисти, можете да решите много проблеми наведнъж. В крайна сметка нашите частни майстори са специалисти в сферата на ремонтните и довършителните работи. Те не само могат професионално да поставят винил тапети, но също така изпълняват боядисване на стени и тавани. текстурирана мазилка, боядисване "структурни бои" и т.н.

Измиваем винил тапет е покритие за стени, основата на която е хартия или нетъкан текстил, а горният слой - поливинилхлорид. Ако базата е flizelin, тогава тапет ще се нарича нетъкан. Понякога съставът включва противогъбичен компонент. Долният слой е необходим за залепване на тапета към основата. Най-горният слой може да бъде релефен или илюстриран.

Винил тапети, сортове

Съвременните иновативни технологии, които са в основата на производството на винилови тапети, позволяват да бъдат много издръжливи, надеждни и издръжливи. Полагане на стени с винил тапети визуално увеличава пространството и гарантира траен резултат.

  1. Структурни винилови тапети на основата на разпенен винил без щамповане. Разнообразието от текстура крие неравностите на стените и дава изключителна интериорност. Плътният материал изглежда много необичаен.
  2. Винил тапет на базата на горещо щамповане:
  • компактен винил. Това е имитация на тежки материали (камък, текстил, текстурирана мазилка). Такъв тапет е добре понасян от дългите механични товари, в грижите са непретенциозни.
  • копринен ситопечат. Този метод стана широко известен благодарение на дизайнерските решения. Най-популярни в декорация на помещения, но silkscreen се препоръчва за използване на стени, внимателно подготвени за залепване на тапета, с предварително изравняване на стените.
  • тежък винил идеално изглажда неравномерни стени, но заслужава да се отбележи, че разнообразието от тапети с това е по-добре. Можете да направите много декоративни ефекти.
  • химическо щамповане (инхибиране). Такива тапети имат висока якост, устойчивост на UV лъчи. Винилови тапети с химическо щамповане могат да се измият с помощта на детергенти.

Такава проста задача с външния вид, подобно на поставянето на стени с винилови тапети, всъщност може да прикрие много неприятни нюанси. За да намалите рисковете и да осигурите висок резултат от тези довършителни работи, моля свържете се с професионалистите!

Вижте също:

Козметичен ремонт на апартамент

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Икони на тапетИкони на тапет
Тапети залепване, тапет тапет евтино в стаята, на тавана, стената, боя, цената на залепване в…Тапети залепване, тапет тапет евтино в стаята, на тавана, стената, боя, цената на залепване в…
Тапети за камък в интериораТапети за камък в интериора
Тоалетна хартияТоалетна хартия
Поставяне на тапети за боядисване, цената на частен занаятчияПоставяне на тапети за боядисване, цената на частен занаятчия
Разходи за тапетиранеРазходи за тапетиране
Кой тапет е по-добре да лепене върху неравномерни стени? Съвети на магистриКой тапет е по-добре да лепене върху неравномерни стени? Съвети на магистри
Поставете плочката на пода и цената на частната занаятчийска работа в Москва и МоскваПоставете плочката на пода и цената на частната занаятчийска работа в Москва и Москва
Цената, цената на залепване на тапети или тавани за m2, евтино, ремонт на апартаменти и стаи…Цената, цената на залепване на тапети или тавани за m2, евтино, ремонт на апартаменти и стаи…
» » Винил тапети залепване и цената на работата - частен капитан