Колко струва да залепите тапета

Колко струва да залепите тапета

Много от тях извършват ремонт всяка година в апартаментите си, но те винаги се сблъскват с промяна на тапета. Те се променят според нуждите или с цел подобряване на външния вид на стаята. Тази статия ще ви каже колко струва да поставите тапета.

Средни тарифи за тапети

Цената на поставянето на тапети е повлияна от много фактори. Тази работа на пръв поглед може да не изглежда сложна. Цената на залепването се състои от сумата от цените за няколко етапа на работа. Преди да започнете директно да ги залепите, първо трябва да подготвите стените за поставяне. Тези работи се състоят от следните етапи:

  • Демонтаж на стени (отстраняване на стари материали, бои и т.н.)
  • Shpatlevanie - zamazyvanie пукнатини и пукнатини, както и изравняване на стените
  • Подготовка на повърхността.

Всяко от тези произведения има определена стойност в зависимост от региона. Демонтаж на стените разходи - 50 рубли. за 1 м 2 - shpatlevanie - от 100 до 200 рубли. за 1 м 2 - зареждане на повърхностните разходи от 30 до 100 рубли. за 1 м 2. Всички тези работи са необходими за създаване на гладки стени, които ще бъдат залепени тапети. Средно, тапетирането може да струва от 200 до 600 рубли. в зависимост от региона.

Фактори, влияещи върху цената на залепването на тапетите:Област. Средната цена варира от 100 до 600 рубли.

Разходи за предварителни работи (демонтаж на стени, шпакловка, замазка)

Цената на поставянето на тапети с картини е по-скъпа, тъй като работата се усложнява от необходимостта от коригиране на картината и това вече изисква професионализъм и цената варира от 200 до 500 рубли.Качество и структура.

Сезонност на работата

Неотложността на работата.

Колко струва да поставяте тапети в Москва

Москва е голям град, където цените са многократно по-високи. Колко струва да поставяте тапети в Москва, зависи от горните фактори. В различни градове цената на поставяне тапет е различен, например, за да поставите тапет в Санкт Петербург е от 220 рубли. Забелязва се, че поканите на жените бригади да изпълняват тази работа, по много начини можете да спечелите, защото те са много по-евтини и по-добре да направят тази работа. В Москва, за почистване на стените на стария материал, средно струва от 70 рубли. за 1 м 2 - замазка - 200 гърла на 1 м 2 -. от 30 до 70 рубли. за 1 м 2.

Ако стените са подготвени, тапетите върху тях ще бъдат по-бързи и ще струват по-малко. Pereklite тапет ще струва повече, тъй като основната цена ще включва предварителна работа.

Колко струва да поставите тапет от бамбук

Бамбуковите тапети са изработени от естествен материал, те са много тънки, така че могат да създадат известна сложност, когато са залепени. Колко струва да поставите тапет от бамбук зависи от много от горните фактори, както и цената на самия тапет. Средно цената е от 350 рубли.

Разходи за залепване на фото тапети

Ако искате да използвате фото тапети, най-добре е да се свържете с професионален художник. Такава работа трябва да бъде направена внимателно, тъй като тапетът е скъп и трябва да знаете всички тънкости на тяхното залепване. На този фактор до голяма степен зависи от това колко струва да вмъкнете тапета. Цената е от 350 рубли. за 1 м 2.

Колко струва да поставяте тапети от фибростъкло

При залепване на стенни облицовки, както при слепването на други видове, е необходимо стените предварително да бъдат обучени. Колко струва да поставяте стъкларските работи, зависи от цената на тях и други фактори. Средно, шперплат разходи стъкло - 203 рубли. за 1 м 2.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Клейм тапети себе си или майстор кит - тиумен, ekaterinburg, SurgutКлейм тапети себе си или майстор кит - тиумен, ekaterinburg, Surgut
Залепване на стени с тапети - полезни статии за изграждането наЗалепване на стени с тапети - полезни статии за изграждането на
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Основните видове тапети, стикериОсновните видове тапети, стикери
Лепене на тапети - боядисване на собствените си ръцеЛепене на тапети - боядисване на собствените си ръце
Колко струва да приложите течен тапетКолко струва да приложите течен тапет
Как правилно да залепите метър тапета с шаблона бързо и от коя странаКак правилно да залепите метър тапета с шаблона бързо и от коя страна
Икони на тапетИкони на тапет
Колко хартия тапет изсъхнеКолко хартия тапет изсъхне
Колко струва стените за тапетиКолко струва стените за тапети
» » Колко струва да залепите тапета