Лепилото по стените на винил тапет създава уникален дизайн!

Харесва ми дизайнът, който създава Полагане на стени с винил тапет. Тъй като тези тапети са релефни и стените се оказват релефни, сякаш не са тапети, а декоративна мазилка. Релефната повърхност помага да се скрият дефектите и неравностите на стената - това е голям плюс. Но все пак подгответе стените предварително - мазилка и за подготвяне на стените трябва да сте сигурни. Залепете тапетите по стените на стаята си и ги оставете да изсъхнат. За да тапет напълно сушени се нуждаят от ден. Един от трудните етапи при декорирането на стени с тапети са ъглите.

Как да лепираш ъглите с винил тапет

За да избегнете падането на тапетите в ъглите на стаята, трябва да използвате добро лепило и да го направите по-плътен, отколкото при обикновените тапети. Ъглите са по-добре да лепи на лепило, предназначено за залепване на бордюри върху винил тапет. За ставите във вътрешния ъгъл на стаята изглеждаше красива и гладка, трябва да имате перфектно плоски стени. На практика това практически не се случва.

Залепването на вътрешния ъгъл на стаята с един лист е изключително нежелателно. С течение на времето ще има диагонални гънки. Най-добрият вариант е да се измери необходимата ширина за ъгъла на стаята. Сгънете тапета, изрежете ги с остър кареличен нож. Преди да залепите стената с парче плат и да започнете нова стена с друго парче или кърпа, както желаете.Не е нужно да се припокривате, то ще се откроява на винил тапет. Нека да приемем съвсем малко припокриване при поставянето на ъгъл с винил тапет. Ако ъгълът е напълно извит или платното е нагласено неточно, може да се получи малка разлика между кърпата на тапета. В този случай, под съединението, лепене тесен ивица бяло или оцветено, под тона на хартия тапет.Възможно ли е да рисувате винил тапет.

Предимството на винил тапети е, че те могат да бъдат боядисани. Промяна на дизайна в стаята може да бъде лесно движение на четката. Ако цветът на виниловия тапет в стаята е скучен или не можете да намерите точния сянка за мебели или други предмети на интериора, винилови тапети могат да бъдат боядисани. Търсенето на друг нюанс на жълто или по-синьо за тапети може да отнеме месеци и колко усилия ще отидат да изглеждат. Така че предлагам по-лесен начин да създадете правилния дизайн в стаята - боядисвайте тапета с винил. Виниловите тапети са достатъчно силни, за да издържат на рисуването. И освен това такива стени ще ви служат в продължение на десетки години. Има видове винилови тапети, подходящи за боядисване. За да украсите стените с тапети, ще ви трябва:

  • Винил тапет за боядисване,
  • Специално лепило за винил тапет, наричано също лепило за тежки тапети,
  • Боя за винил тапет също е необходимо специално, препоръчвам акрилна боя на латекс,
  • Инструменти - четка, валяк, парцали.

Преди боядисване, премахнете праха и обезмаслете тапета. Това може да се направи с помощта на течност за миене на очила. Можете да приложите боя на тапети и тапети. Във втория случай цветът ще се появи чрез тапета. За да поставите стените с винил тапет, не разочаровахте и боята не пълзи под тапета, преди да изсъхне добре боята.

Какво се дава тапети за рисуване и какви са предимствата на тапета за боядисване, мнения:

  • Тапети с текстура изглаждат малки дефекти в стените.
  • Малко съм уморен от разнообразните рисунки на тапета, така че напоследък предпочитам да рисувам.
  • Сега много текстури на тапета, така че можете да постигнете интересни ефекти.
  • Основното предимство в тапетите за боядисване - възможността да не се притеснявате за появата на пукнатини в нова сграда. Боядисаната стена е много трудна за запазване, когато къщата седи. Боята установява структурата на тапета, което ги прави по-трайни.
  • Тапетът за боядисване е лесен за ремонт с малки монтажни работи вкъщи, например при инсталиране на климатик.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Трикове при тапетиранеТрикове при тапетиране
Технология на лепенето на тапетиТехнология на лепенето на тапети
Как да лепирам винил тапетКак да лепирам винил тапет
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Как да лепим винил тапети, тежки, на хартиен носител, в ъглите на самото лепилоКак да лепим винил тапети, тежки, на хартиен носител, в ъглите на самото лепило
Тапети в банятаТапети в банята
Икони на тапетИкони на тапет
Тапети залепване, тапет тапет евтино в стаята, на тавана, стената, боя, цената на залепване в…Тапети залепване, тапет тапет евтино в стаята, на тавана, стената, боя, цената на залепване в…
Варианти на декорация на стена с тапетВарианти на декорация на стена с тапет
Тапети за камък в интериораТапети за камък в интериора
» » Лепилото по стените на винил тапет създава уникален дизайн!