Лепкави текстилни тапети - частен майстор

Текстилни тапети

Хората с изискан вкус винаги се стремяха да украсяват стените със специални нестандартни и луксозни материали. Залепването на текстилни тапети създава атмосфера на уют и висока цена на помещенията, необичаен чар и лукс. Капитанът на частния ремонтен екип 7 професионално и качествено ще лепи текстилния тапет на достъпна и изгодна цена.

Цена на залепване на текстилни тапети от капитана

Премахване на стари тапети от стените (прости)Моля, обърнете внимание! Окончателните разходи и отстъпки за определени видове работа по тапетиране на текстилни тапети се определят, след като капитанът инспектира работната площадка. Отпътуване безплатно! Разходите за залепване на текстилните тапети ще останат непроменени до края на строителните работи.

Цената на строителните работи е посочена без разходи за консумативи и строителни материали!Ние работим без предплащания!

Всяка тъкан тапет колекция от уникални и оригинални и ви позволява да създадете огромен брой дизайнерски решения, както е създадена от тапети текстил вътрешността на стената декорация винаги ще се открояват от обикновената хартия. За начинаещи, че не е необходимо да се извърши независимо тези или други довършителни работи, тъй като в резултат на невнимателно действия могат трайно да съсипе текстил и обикновено скъпи тапети, по-добре е да се използват услугите на специалист.

Текстилните тапети са основата под формата на хартия или нетъкан текстил и действителната тъкан. Горното покритие на този финиш материал може да бъде под формата на текстил или оцветени и залепени паралелни нишки. Тъканта може да бъде бельо, памук, велур, юта или вискоза и т.н. Тапетите от текстил имат високи звукоизолационни свойства.

Характеристики на залепване на текстилни тапети

Работата с текстилни тапети и поставянето им с повърхности е най-важният процес след избора и закупуването им. Но по отношение на нас цената за тези довършителни работи не е висока и достъпна. Ето някои функции, когато работите с тях:

  1. Стаята, в която е поставена тапета, трябва да има температура най-малко 15-16 ° С;
  2. Текстилни тапети на хартиена основа - най-взискателните за качествени повърхности. Повърхността трябва внимателно да се подготви, а именно: стълбите да бъдат изравнени, измазани, измазани и шлайфани. Най-малък недостатък ще бъде забележим.
  3. При залепването безшевни текстилни тапети, напротив, всички нива ще бъдат скрити. При залепването на такъв тапет се прави само един шев на най-незабележимо място и отворите на вратите и прозорците се изрязват по-късно;
  4. Тестван тапет на нетъкан основа - най-непретенциозен. Те крият неравномерни стени и не се деформират под въздействието на влага;
  5. За да лепене текстилни тапети изисква специално лепило, тъй като тапети са класифицирани като тежки;
  6. Текстилният тапет е само залепен!
  7. Някои видове текстилни тапети имат чувствителна външна повърхност и могат да станат неизползваеми от капки лепило, така че работата с тях изисква определени умения.

Трябва да се отбележи, че декорация на стени с текстилни тапети изисква експерт не само да бъдат точни, но и умения, тъй като е невъзможно да се даде на материала да се огъне под въздействието на лепило. Избягвайте оцветяването. Повърхността след довършване е подложена само на химическо чистене, така че не залепвайте тези тапети в зони с по-голяма площ (кухня, коридор). Изключение може да бъде текстилна миеща тапет със специално импрегниране, но цената е още по-висока.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Лепене на тапети в апартамента Подолск, КлимовскЛепене на тапети в апартамента Подолск, Климовск
Лепене на тапети в апартаменти, къщи и офиси - вертикални групиЛепене на тапети в апартаменти, къщи и офиси - вертикални групи
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Как да изберем тапет за малък коридор и какъв цвят?Как да изберем тапет за малък коридор и какъв цвят?
Wall тапети декорWall тапети декор
Текстилен дизайн на завесиТекстилен дизайн на завеси
Тапети в банятаТапети в банята
Тапети залепване, тапет тапет евтино в стаята, на тавана, стената, боя, цената на залепване в…Тапети залепване, тапет тапет евтино в стаята, на тавана, стената, боя, цената на залепване в…
Поставяне на тапети за боядисване, цената на частен занаятчияПоставяне на тапети за боядисване, цената на частен занаятчия
Разходи за тапетиранеРазходи за тапетиране
» » Лепкави текстилни тапети - частен майстор