Керамични плочки за каменни предимства и характеристики - къде да купите

Керамични плочки за камък: предимства и характеристики - къде да купите

Керамични плочки под камъка - отлична заместител за декорация от естествен камък, която е много скъпа и има редица недостатъци. Каменните плочи могат да се разпаднат, те тежат много, те са много трудни за справяне. Ако един истински камък изисква само професионален стил, възможно е да купите керамична плочка под камък и всеки собственик на къща може леко да го положи. Такъв материал се характеризира с голямо разнообразие от цветове и изобилие от декоративни елементи.

Интериор с плочка под камък

Опции за плочки за камъкКерамичните плочки за естествен камък ще бъдат отлично решение за различни стилове декорация на помещения. Каквото и да искате да видите вашата къща, керамични стени под камъка ще могат да заемат своето място в нея, важно е само да изберете правилната опция за оцветяване, така че да бъде хармонично включена в интериорния дизайн:

  • Ако предпочитате класически интериор, декорацията за кухнята, банята, коридора и другите стаи ще бъде плочка, симулираща мрамор. Този материал е бил използван в продължение на стотици години в декорация, а съвременните имитационни покрития могат напълно да копират външния си вид. Плочите за мрамор или гранит могат да имат бял, сив, жълтеникав цвят, което ще ви позволи да изберете правилната опция за красив интериор.
  • Плочките, имитиращи камък, ще станат най-добрият вариант за обзавеждане за интериори в етно-стил. Ако всичко в къщата е направено от естествени материали с естествен цвят, керамиката ще бъде хармонично интегрирана в интериора и ще бъде отлична възможност за декорация. Плочките могат да копират цвета и структурата на пясъчник или дива необработена скала.
  • Ако имате намерение да създадете потребителски красив интериор, а собственикът не е кратък пари, можете да си купите плочки с различни цветове: тя симулира скъпоценни или полускъпоценни камъни: Амбър, малахит, аметист и др. Те имат естествен ярки цветове и наистина може да превърне една стая.

Изключителен интериор с декорация от керемидиТова не са всички опции, които могат да предложат облицовани керамични плочки под камъка. Покритието може да има класически черен или бял цвят и може да има най-нестандартни цветове, можете да изберете добър вариант за къщата.

Допълнителни предимства на такава плочка

Нестандартният дизайн се допълва от редица други предимства, които осигуряват широко разпространение на плочки. Той е с малко тегло, а материалът ще бъде лесно нарязан, за да се вмести в ъглите на стаята и сложните декоративни елементи. Плочките се купуват лесно в планираната сума: стандартният размер ще улесни изчисляването на количеството материал, което ще е необходимо. Освен това се изчислява броят на корнизи и декоративни елементи, които ще украсяват пода и стените.

Изберете материал днес не е трудно. Продажбата на декоративна керамика под камъка продължава да бъде популярна, така че търсенето непрекъснато нараства. Това са местни продукти и оферти на чуждестранни производители.

Можете да се свържете с следните организации:

Фирма "Арт-Реал"

Предлага се закупуване на керамични плочки от Испания под камъка, можете да поръчате продукти с много високо качество, които могат да се използват в скъпите ексклузивни интериори.

  • Обадете се: +74956170015
  • Адрес: Москва, магистрала Машински, стр. 1.

Организацията продава керамика на ниски цени, имитиращи естествен камък от всички породи и цветове. Големите поръчки ще бъдат по-изгодни.

  • Обадете се: +7 (495) 9297135
  • Адрес: Москва, магистрала Varshavskoe, сграда 68
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасадни плочкиФасадни плочки
Декориране на стените с декоративен камъкДекориране на стените с декоративен камък
Плочка за камък за технология за вътрешна декорация и самосглобяванеПлочка за камък за технология за вътрешна декорация и самосглобяване
Фасаден гранит под камъкФасаден гранит под камък
Къде и как се полагат плочкитеКъде и как се полагат плочките
Плочка за каменна стена, декорация, керамичен камък, гранит под камък и мраморПлочка за каменна стена, декорация, керамичен камък, гранит под камък и мрамор
Полагане на плочки под камъка със собствените си ръце стъпка по стъпка инструкция, видеоПолагане на плочки под камъка със собствените си ръце стъпка по стъпка инструкция, видео
Декоративен и естествен камък, мозайка и керемидиДекоративен и естествен камък, мозайка и керемиди
Всички за строителство и ремонт - апартаменти за каменни довършителни работиВсички за строителство и ремонт - апартаменти за каменни довършителни работи
Подови плочки от изкуствен камък, каменни декоративни плочки - плочки на пода под естествен камък…Подови плочки от изкуствен камък, каменни декоративни плочки - плочки на пода под естествен камък…
» » Керамични плочки за каменни предимства и характеристики - къде да купите