Най-добрите етажи за кучета

В допълнение към храната, водата, почивката и други неща, друг важен елемент, който трябва да бъде взет под внимание от всеки собственик на куче, е сексът. Тази статия съдържа информация за най-добрите кучешки подове, които ще ви помогнат да изберете най-подходящата повърхност за вашия домашен любимец.

Най-добрите етажи за кучета

Когато става въпрос за подовете на къщата, е необходимо да се обмисли дали кучето ще ходи удобно на нея. Независимо от това, с толкова голям брой подови варианти, които са на разположение днес, е много трудно да се определи кой да постави подовата настилка, която не само ще зарадва вашето семейство, но ще бъде приятна за лапите на кучето ви. В зависимост от размера на кучето, неговите навици и характер, е необходимо да се разбере какъв формат може да бъде проблеми и повреди: ако кучето обича да копае, независимо дали се използва, за да уринира в стаята - всичко това ще се отрази на пода.Например, големите кучета имат повече възможности да увредят дори доста силна настилка с ноктите си, докато малките кучета могат да повредят само дървените подове, а дори и тогава не много. Така че, преди да решите кой най-добър секс да опаковате, ако имате куче, помислете за плюсовете и минусите на различни подови настилки за кучета.

Най-добрите етажи за кучетаКерамични плочки и камък. Докато керамични плочки и камък най-вече неподатлива на драскотини от нокти и практически е невъзможно да причини увреждане, такива подове изглеждат добре през цялата година, и са лесни за почистване, но те не са много удобни за домашни любимци - те са неприятно да лъже. В допълнение, за по-възрастните кучета, керамичните плочки и камъкът могат да бъдат хлъзгаво покритие, което ще причини болка и ставни наранявания.Бамбукови настилки от естествено дърво е много податлив на появата на драскотини или петна, но прилагането на твърда покритие от полиуретан наистина може да намали щетите. Освен това някои дървени продукти са готови и имат достатъчна здравина, за да издържат натоварвания от нокти и нокти. Те обаче не са много удобни за почивка на домашни любимци, но този проблем може да бъде решен чрез покриване Най-добрите етажи за кучетаподове с килими или килими.

Ламинирани подове. Въпреки ламиниран паркет са много добре се противопоставят на надраскване, те ще бъдат много хлъзгав за кучетата, които значително усложняват живота си, но те са достатъчно силни, за да издържат на натоварване от ноктите на кучетата. Следователно, това е ламинирани подове, които се считат за една от най-препоръчителните опции за хора, живеещи с кучета. Проблемът с хлъзгаво покритие се решава от едни и същи килими.

Ако изследвате много други подови настилки, можете да стигнете до заключението, че всички те имат определени проблеми както за животни, така и за хора. Най-добрият вариант на пода за кучета - паркетните подове, които предлагат максимална полза. Те осигуряват гладка, равна повърхност, която лесно се почиства, без да се оставя миризма или остатъци.

Все пак, ако имате голямо куче с маниакално желание да се изкопае дупка, може да се наложи да се притеснявате за покритието си, особено ако вашата подова настилка от твърда дървесина дървета, които със сигурност ще се надраска. В този случай се препоръчва да изберете паркет от дъб и клен, двата най-силни вида дървесина, които могат да издържат на всякакъв вид изстъргване. Ако обичате твърда дървесина с впечатляващите цвят и текстура, се препоръчва да се използва многослоен твърдо покритие, като уретан с алуминиев оксид, за да се увеличи силата и издръжливостта на паркет.

Това покритие трябва да се обслужва редовно, да се почиства и полира, за да се възстанови гласът, който може да бъде загубен, с течение на времето от постоянни товари. Освен това паркетните подове не са толкова студени, колкото камъните или подовете са изработени от керамични плочки. Това означава, че кучетата ще се радват да лежат на него, а не на килими, което е особено важно през летните месеци. Във всеки случай, независимо от вида на пода, който избирате, можете да преодолеете различни проблеми, ако просто отрежете ноктите на кучето.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Колко бързо и най-много да се изгради кутия за развъдници за куче еко парк zКолко бързо и най-много да се изгради кутия за развъдници за куче еко парк z
Етажи в гаражите - КрасноярскЕтажи в гаражите - Красноярск
Подгряване на топлата вода своите предимства и недостатъциПодгряване на топлата вода своите предимства и недостатъци
Звукоизолация - съвет от адвокати и адвокатиЗвукоизолация - съвет от адвокати и адвокати
Стенна декорация от кучета - форуми на Лабрадор РуСтенна декорация от кучета - форуми на Лабрадор Ру
Новогодишните занаяти за вашата интериорна декорацияНовогодишните занаяти за вашата интериорна декорация
Щанд за куче, изработен от тухли Изграждане на разяснения от семенаЩанд за куче, изработен от тухли Изграждане на разяснения от семена
Йога упражнения за отслабванеЙога упражнения за отслабване
Ремонт на подове в сталинкаРемонт на подове в сталинка
Винил настилки и винил ламинатВинил настилки и винил ламинат
» » Най-добрите етажи за кучета