Тапети от два вида, опции за залепване на тапети

Тапети от два вида, опции за залепване на тапети

Известно е, че покритието на стените не може да продължи дълго време в първоначалното си състояние. И не всички хора са в състояние да гледат само една рисунка на стената в продължение на години. Всеки иска да донесе свежест на обитаването си, да ремонтира интериора, да подчертае характера си с помощта на детайли в къщата. Разбира се, можете да промените един тип тапет за друг, но след няколко години отново трябва да започнете отново.

Благодарение на тенденциите на западната култура в домашния интериорен дизайн се появиха много интересни идеи. Що се отнася до стенните покрития, комбинираната версия на тапета от два вида се отличава като необичайно.

Предвид предразсъдъците, че двуслойното тапетиране на два типа тапети е сложно, заслужава да се отбележи и да се оспори това твърдение. Технологията не е много по-различна от класическата версия на произведението, а по отношение на време и сложност, понякога дори преминава по-бързо.

Важно е да знаете, че има няколко вариации на ефективността:

- класически вариант - на хоризонтално линейно пространство е разделена на две части;

- опция Contrast - в случаите, когато са налице различни видове ролки, които в един алтернативен или друг една от стените е залепени един оцветител, и други 3 стените - други;- Моделирана версия - е приложима за подчертаване на шаблона при свързването на тапети не на права линия, а на криви.

При този вариант е обичайно да се разделят всички стени с една хоризонтална линия, която се движи приблизително на 105-120 см от нивото на пода. По-често тази хоризонтална линия се изпълнява от долния ред на прозореца, който опростява работата и изглежда по-атрактивно. Така нареченият светъл тапет с основа от нетъкан текстил. препоръчително е да се поставят в горните части, масивни и гъсти сортове обикновено се поставят в долните части на стените.

Контраст опцияПредпоставка е, че полагането трябва да бъде краят на края. Границите на едни и същи участъци се скриват с помощта на такъв елемент като граница. Границата е същият тип тапет, който се прави под формата на ленти. На рафтовете на магазините за сгради можете да намерите самозалепващ се елемент. В случай, че не откриете необходимата бордюра или липсва в склада - можете безопасно да вземете опцията, която е прикрепена с лепило.

Работи по подготовката на стените

На първо място, трябва да подготвите правилно стените. Първата стъпка е да разглобите стари покрития за стени. Второто - изравняване на стените от различни празнини, чипове, пукнатини и депресии. Третата стъпка е професионалното и окончателното изравняване на повърхностите (в зависимост от типа на бъдещия тапет се определя нивото на сложност на процеса). Естествено, вида тапети ще зависи от броя слоеве от шпакловка, които ще трябва да бъдат нанесени върху повърхността. Известно е, че по силата на тапета на здраво-tipnye се прилага 3 слоя шпакловка и лек - две (ако се интересувате, ето една статия като замазка стени под тапета).

След сушене замазка по стените произвеждат шлифоване използване шкурка и извършва зареждане операция на разтвора на тапет паста, която се разрежда с вода, или използване на специални праймери.

Процесът на залепване

[Reclam]

Безусловно важен аспект на първо място са точните измервания и правилното рязане на необходимите кърпи от ролките. Започнете работа трябва да бъде строго от горната част на стаята и от прозореца. След успешна работа върху полагане на върха, отидете на стикера отдолу. Технологията е идентична. Последната стъпка е залепването на границите. Благодарение на тези красиви декор елементи, можете да скриете абсолютно всички недостатъци, които възникват по време на работата, която е в кръстопътя.

Във втория вариант има двойка подвидове. В случай на стриване на различни видове ленти на свой ред, тогава цялата работа се извършва в зависимост от това, което всички същите тапети е поставен. Тъй като има видове, които се прилагат лепило се (например винил тапети) или видове, в които лепилото първоначално се прилагат към повърхността на стената (например нетъкан тапети). Инцидентите се срещат, когато главните новодошли се слепват безразборно.

Ако първите две опции, които можете да изпълнявате работата сами, за изпълнението на третия Горещо препоръчвам покани виртуоз на занаята си, тъй като багажът на опит и силна увереност, отчаяно се нуждае ръката на капитана.

Също така препоръчваме да гледате видеото "Поставяне на тапети от два вида"

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Лепене на тапети в ДонецкЛепене на тапети в Донецк
Технология на тапетите стикери или u0022 как правилно да поставите тапет себе си? u0022Технология на тапетите стикери или u0022 как правилно да поставите тапет себе си? u0022
Тапет - стигнете до стикера креативно! Интериорен дизайн - каталог на артикулите - студио за…Тапет - стигнете до стикера креативно! Интериорен дизайн - каталог на артикулите - студио за…
Технология на лепенето на тапетиТехнология на лепенето на тапети
Лепене на тапети в апартаменти, къщи и офиси - вертикални групиЛепене на тапети в апартаменти, къщи и офиси - вертикални групи
Тапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване ценаТапет залепване цени тапети залепване Тапет залепване цена
Wall тапети декорWall тапети декор
Тапети на стена в интериораТапети на стена в интериора
Тапети в банятаТапети в банята
Тапети за шкафТапети за шкаф
» » Тапети от два вида, опции за залепване на тапети