MDF панели за размери на стените

MDF панели за стени: Размери

MDF панелите се използват за довършване на стени и тавани в жилищни апартаменти, офиси и обществени институции. Те са удобни за работа, защото са лесно разрязани и не излъчват вредни изпарения, са изработени от естествени суровини (натрошен дървен материал). Друго предимство на материала е, че той се предлага в различни размери, така че можете да изберете продукти с желаната височина и ширина в конкретен случай. Но трябва да се има предвид, че производителят на всеки производител има различни стандарти за размери на панелите.

КРОНОШПАН

В Москва панелите Kronospan с богати цветове и текстури се продават на цена от 185 рубли на квадратен метър. Но, ако видът на материала не е толкова важен, можете да си купите евтини продукти от 96 рубли на м2, най-вече леки, безразлични тонове.

В Ростов на Дон добър полски панел се продават на средна цена от 300 рубли на 1 m2, но в района можете да вземете стоката на по-ниски цени, особено ако ще да купи голямо количество продукти.

В супермаркетите в Казан са продадени полски MDF панели с ширина 20 см от 85 рубли на кв.м., но за довършване на стените в жилищен район е по-добре да изберете продукти с ламинирана повърхност на стойност 160 рубли.

Производител на HDMГерманската фирма HDM произвежда влагоустойчиви MDF панели, използвани за довършителни помещения с висока влажност. Продуктите им също са популярни сред купувачите поради широка гама от цветове и текстури: продуктите имитират различни видове дърво, див и благороден краен камък и т.н.

Компанията HDM е една от малкото, която произвежда панели с различни дължини: 130 и 260 см. Дебелината и широчината на продуктите са винаги стандартни: съответно 0,6 см и 19,8 см. Размерът на панелите, които трябва да изберете, определя височината, на която ще бъдат монтирани. Например, за да завършите стената на половина, можете да закупите продукти с дължина 130 см, а ако повърхността е облицована до тавана, по-добре е да се даде предимство на дължината на продукта от 260 см.В Санкт Петербург и Москва може да се купи MDF от Германия на цена от 460 рубли на м2, но това е средната цена на HDM панелите и може да бъде значително по-висока за продукти с подобрено качество и изключителни цветове. Тъй като материалът се освобождава на м2, височината на продукта не се отразява в цената, основното е, че при отрязването му остават по-малко остатъци.

Вътрешни компании

Руски производител на "Съюзът" произвежда продуктите на едно измерение: MDF панели размери за стени са с височина от 260 см, ширина 23,8 см и дебелина 0,7 см Стандартни размери на този материал позволява на фирмите да продават стоки на парче, а не изчисляване на стойността на базата на ширината. панели. МДФ на тази компания е в търсенето сред купувачите поради доказаното качество и богат избор на цветове. Снимката по-долу показва няколко опции за оцветяване на панелните конструкции от фирма "Союз".

В района на Москва панелите Soyuz от икономичния клас се продават на парче на цена от 145 рубли. Ако приемем, че площта на един продукт е приблизително 0,61 м2, тогава 1 м2 панели струва само 90 рубли. Разбира се, панелите с по-стабилно ламинирано покритие са по-скъпи, но в сравнение с чуждестранните продукти цената все още е от полза.

В районите на Русия, цената може да варира в зависимост от доставчиците-дилъри. В Ростов на Дон средният ценови диапазон на MDF панели "Союз" от 150 до 240 рубли за една лента, в Краснодар 143-161 рубли, а в Сочи от 150 до 230 рубли. Възможно е да се купи евтин продукт MDF в Самара, тук те се продават от 135 рубли на група.

Производството на MDF панели е създадено в много региони. Например, в Ставропол от 2001 г., стенните панели от MDF се произвеждат от "Олимпия", която доставя модерни продукти на големите градове извън региона: Москва, Новосибирск, Владивосток, Челябинск и др. Последната марка на компанията "Олимпия" е панелите от серията Edelweiss с рисунка върху повърхността.

Размерите на панелните конструкции се различават от приетите стандарти. Тяхната дължина е 270 см и ширината е 25 см. Можете да си купите панели със средна цена от 220 рубли на квадратен метър, което е доста приемливо за продукти с това качество.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасови панели за стени и тавани MDP панелиПластмасови панели за стени и тавани MDP панели
Медицински панелиМедицински панели
Стенни сандвич панели - характеристики, размери, достойнства, цена и цени на панелитеСтенни сандвич панели - характеристики, размери, достойнства, цена и цени на панелите
Таван от PVC панелиТаван от PVC панели
Симулация на изчислението на размерите на лъча и цени за различни типове, дебелина, дължина и ширинаСимулация на изчислението на размерите на лъча и цени за различни типове, дебелина, дължина и ширина
Евро облицовка за вътрешни довършителни характеристики на класове a, b и c, размери и цениЕвро облицовка за вътрешни довършителни характеристики на класове a, b и c, размери и цени
Най-добрите MDF панели за размери на стените, цена, облицовка на стениНай-добрите MDF панели за размери на стените, цена, облицовка на стени
Колко са блиндоветеКолко са блиндовете
Reechny таван СтаврополReechny таван Ставропол
Декоративни панели за стени - купувайте незапалими декоративни стенни панели за интериорни…Декоративни панели за стени - купувайте незапалими декоративни стенни панели за интериорни…
» » MDF панели за размери на стените