Санфорд стени панели за камък, тухли, калдъръмени дървета, евтини

Стенни панели Canfor под камък, дърво, тухли, калдъръмени камъни

Декоративни стенни панели Canfor (Канада) - облицовани с панели стени, имитиращи дърво, камък, тухла, гипс. Производството на релефни панели Canfor на базата на MDF използва материали, получени от дейностите на горската промишленост, а панелите не съдържат фенол-формалдехидни смоли. Компанията Canfor прилага бои само на водна основа, което води до не само привлекателен, но и екологосъобразен продукт. Панелите са много икономични, с помощта на които можете бързо да дадете модерен външен вид на традиционния интериор.

Стенни панели за камък, тухли, калдъръм, керемиди, керемиди

Стенни панели - добър избор при минимални разходи

Днешната възможност за украса на помещенията е поразителна в нейното разнообразие. Може би основното предимство при избора на компонентите: максимално качество, лесна инсталация, минимална цена. И това е точно характеристиката на стенните панели. Технологичните предимства и достъпността на стенните панели ще позволят да се трансформира всяка стая в много кратко време.Декоративните стенни панели са станали особено популярни в цял свят. Точно така, защото трудоемкият процес на редактиране и "чистотата" с метода на довършване са привлекателни за всички хора.

Не е необходимо да се изравняват повърхностите на стените и таваните. Стенните панели ще лежат на всяка повърхност, което е особено предимство при инсталиране. Екологичната чистота и многофункционалността на панелите ще допринесат за пълнотата на ремонта и ще спестят време в подредбата на помещенията.При закупуване на стенни панели трябва да решите какво ще бъде подредено и какви панели за ремонт са необходими. Промяната на панелите има следните видове: стелажи, плочки и листове. Стандартно облицоване, има прототип на панелите за шкафове. Плочките с плочки са с квадратна форма и вече могат да се поберат според вашето въображение, поради разнообразните цветове и текстура на материала. Е, листа панели са малко напомня на шперплат.

За производството на декоративни стенни панели се използват широко разнообразие от материали като дървесина, дървесни отпадъци (ПДЧ, MDF), пластмаса. Във фабриката е възможно да се екструдират под налягане различни модели на панели, изработени от фибростъкло или ПДЧ. И след тази работа, декоративният панел ще бъде трансформиран, пресъздавайки естествен камък или тухла.

Профилната клетка е основната рамка при монтажа на стенните панели. За инсталацията не се изискват специални професионални познания. По този начин ще се справите напълно със закрепването на профила на рамката. Комплектоващият състав на панелите включва всички свързани материали: плочки, ламели, крепежни елементи. В процеса на закрепване на стенните панели ще създадете автоматично допълнително пространство между стената и самия панел. Разумно е да поставите там шумоизолиращ слой и допълнителни кабели (телефон, компютър), които да ги скриете от любопитни очи.

Най-интересното при поставянето на панели е възможността да се инсталират в най-различни посоки. С отварянето на стандартната вертикална опция ще имате възможност да подреждате панелите хоризонтално или с рибена кост. Ще постигнете уникалността на интериора, като подреждате материала по този начин.

Не се губете при избора на панели за стена. Всеки продукт, който купувате, ще трансформира стаята ви. Е, предимствата на декоративните панели ще надхвърлят очакванията. Добавете малко въображение и вие можете да пресъздадете уникален външен вид, когато декорирате интериора.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Fasadno-socc panels от производителя Цена ИнсталацияFasadno-socc panels от производителя Цена Инсталация
Монтаж на стенни панели в Нижни Новгород инструкции интериор декорация различни цветовеМонтаж на стенни панели в Нижни Новгород инструкции интериор декорация различни цветове
Стенни панели под камъкаСтенни панели под камъка
Стени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотографияСтени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотография
Профил на Beltal - предни панелиПрофил на Beltal - предни панели
Декоративни пана за интериорДекоративни пана за интериор
Завършване на кухнята с пластмасови панели и плочкиЗавършване на кухнята с пластмасови панели и плочки
Стенни панели за завършване на коридораСтенни панели за завършване на коридора
Siding socle novik novik, фасадни панели nailite nailayt, стенни панели за камък, тухли, дървени…Siding socle novik novik, фасадни панели nailite nailayt, стенни панели за камък, тухли, дървени…
Лист панели под камъка, цената в МоскваЛист панели под камъка, цената в Москва
» » Санфорд стени панели за камък, тухли, калдъръмени дървета, евтини