Декориране на стените на операционната зала

Декориране на стените на операционната зала

11 ноември 2013 г.

Довършителни работи с фурнировани плоскости.

Фасадни и тавани фурнирани панели.

Дървени панели за стени. Дървена облицовкаЗавършете проекта на помещенията на FINPROMBANK от MDF панели черешови фасети.

В този проект се използват MDF стенни панели, фурнировани с черешов фурнир. Използването на панели се дължи на високите изисквания за проектиране на помещения. Никакъв друг вид декорация не дава на дизайна на помещенията такова ниво на представяне като покритието с дървени панели. Проектът включва инсталационна система "ЕВРО"

което прави възможно извършването на обработка на почти всяка конфигурация на стените. Също така всички панели се доставят съобразно размерите на проекта. Като лицево покритиесе използва боя и лаково покритие с висока якост.

Проектът за завършване на операционната зала на банката "Смоленски".

Декорацията на стените и колоните на помещенията на операционната зала на банката се извършва с използване на стени панели, облицовани с фурнир от африканска череша (ceridzhero). Всички стени по периметъра са покрити с дървени панели, на горното ниво има декоративно осветление. Колоните също са облицовани с панели с фино подреждане на ъглите (връзка с втулка). Този тип свързване не включва използването на външни довършителни елементи (ъгли, оформления), които дават на колоните по-цялостен и завършен вид.

Проектът на входната група на елитния жилищен комплекс

За да направи стаята на входната група представена в проекта, се прилага системата от панели за стена и таван "Класик". Панелите са облицовани с допълнителни завършващи елементи - корнизи, корнизи, оформления и филета. Всички материали са изработени от MDF дъб с облицовка от дъбов фурнир.

Също така в довършителните елементи се използват масивни елементи. Завършването на лицевите повърхности се извършва чрез метода на повърхностно тониране с използване на многослойно пръскане на боя и лакови материали.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Панели за облицовка на стени за вътрешно обзавежданеПанели за облицовка на стени за вътрешно обзавеждане
Панели MDF стена за банята Какво е това, цена, снимка, монтаж от себе си, видео 3d 3d панели в…Панели MDF стена за банята Какво е това, цена, снимка, монтаж от себе си, видео 3d 3d панели в…
Декориране на стени и тавани с пластмасаДекориране на стени и тавани с пластмаса
Декориране с декоративни панелиДекориране с декоративни панели
Стени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотографияСтени - ремонт, декорация, дизайн - интериорна фотография
Стъклени панели за стениСтъклени панели за стени
Лист pvc панели оригинално решение за вътрешно обзавежданеЛист pvc панели оригинално решение за вътрешно обзавеждане
Декориране на тавана с панели Снимки и идеиДекориране на тавана с панели Снимки и идеи
Стенни панели за завършване на коридораСтенни панели за завършване на коридора
Декориране с пластмасови панели на стени, таван, баня, кухня или балконДекориране с пластмасови панели на стени, таван, баня, кухня или балкон
» » Декориране на стените на операционната зала